• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerim

Benimde 3 gün sonra adet tarihim ben bel ağrısını normalde sadece adet ilk gün çekerdim bu ay 2 gün önce bel ağrısından gece yatamadım sürekli karnımın sol tarafına sanci var bide sıcak basıyor nefes alamıyorum 3 gündür inşallah hamilelikde kaynaklıdır cok istiyorum🙏

Benimde 3 gün sonra adet tarihim ben bel ağrısını normalde sadece adet ilk gün çekerdim bu ay 2 gün önce bel ağrısından gece yatamadım sürekli karnımın sol tarafına sanci var bide sıcak basıyor nefes alamıyorum 3 gündür inşallah hamilelikde kaynaklıdır cok istiyorum🙏
Hadi inşallah canım 🙏🏻 hassas testlerden yaparsan çıkabilme şansı var

Kızlar hamileyimmmmm🙏🙏🙏şükürler olsun ki darısı size inşallah 😘🥰😍umudunuzu kaybetmeyin ...birşey sormak istediğiniz zaman yazabilirsiniz :nazar::anneadayı::KK200:

Eklentiler

• E745662E-7F7E-4104-9486-83C0D1B79CF3.jpeg
    E745662E-7F7E-4104-9486-83C0D1B79CF3.jpeg
    44,2 KB · Görüntüleme: 71
  • 9A52F9BB-F848-424A-906A-FD31669C1A61.jpeg
    9A52F9BB-F848-424A-906A-FD31669C1A61.jpeg
    59,9 KB · Görüntüleme: 63
Teşekkür ederim inşşalah darısı sana olur ❤️Öncelikle 1 yıl beş aydır evliyim 1yıldır deniyorduk belirtiler ise benim adetim hep düzenlidir günü gününe olurum ve adet sancım göğüs sırt agrım bir hafta öncesinden başlar hiç sancı çekmedim ara ara bir dakika sadece sancı oluyordu sonra Yok oluyordu göğüslerimdeki damarlar belirginleşti çok agrıyordu agrıdan delirtir derecedeydi Ve akıntım hep saydam bir akıntıydı kremsi süt şeklinde sürdü ama baya akıntım oldu halsizlik baş dönmesi yaşadım bir kaç kez de bende öyle oldu ha bide ben çok aşırı iştahlı oldum yemeklere doyamadım sürekli yemek yiyordum doymuyordum şöyle bişe var hamilelik belirtilerini araştırdığım zaman iştah kesilir yazmışlar bence bu kişiden kişiye değişiyor hamilelik belirtileri ve benim 7 gün gecikti sonra emin olup test yaptım sonra kan tahlili 5.00 bi tarz çıkmış Umarım bir an önce mutlu haberler aşırısınız :KK200::anneadayı::nazar:

Tebrik ederim sizi maşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah bende kan vercem bugün bakalım sonuç ne olacak
Teşekkür ederim canım amin inşşalah hadi hayırlı sonuçlar ile gelirsin inşşalah 🥰ve haber et bizi güzel sonuçlarını bekliyoruz 🙏

Teşekkür ederim inşşalah darısı sana olur ❤Öncelikle 1 yıl beş aydır evliyim 1yıldır deniyorduk belirtiler ise benim adetim hep düzenlidir günü gününe olurum ve adet sancım göğüs sırt agrım bir hafta öncesinden başlar hiç sancı çekmedim ara ara bir dakika sadece sancı oluyordu sonra Yok oluyordu göğüslerimdeki damarlar belirginleşti çok agrıyordu agrıdan delirtir derecedeydi Ve akıntım hep saydam bir akıntıydı kremsi süt şeklinde sürdü ama baya akıntım oldu halsizlik baş dönmesi yaşadım bir kaç kez de bende öyle oldu ha bide ben çok aşırı iştahlı oldum yemeklere doyamadım sürekli yemek yiyordum doymuyordum şöyle bişe var hamilelik belirtilerini araştırdığım zaman iştah kesilir yazmışlar bence bu kişiden kişiye değişiyor hamilelik belirtileri ve benim 7 gün gecikti sonra emin olup test yaptım sonra kan tahlili 5.00 bi tarz çıkmış Umarım bir an önce mutlu haberler aşırısınız :KK200::anneadayı::nazar:
BetaHCG kaç çıktı canım ?

Back