inşallah olmazsın canım..benimde son 4 gün heycanla bekliyorum ama hiç bi belirtim yok..sadece arada bi kasıklarıma ince sızı oluyo okadar
ben hamile kalacagimi iliski gunu hissettim, garip gelebilir ama cidden boyle. esim de aynen bebegimiz olacak dedi. ice dogmasi falan degil ne bileyim ikimiz de bildik yani o gun... ardindan daha regl gunum gelmeden kusmaya basladim (ki cogu insanda dollenme olduktan 12 saat kadar kisa bir sure sonra mide bulantisi ve kusmalar baslayabiliyormus bende oyle oldu)
kesin hamileyim dedim.. hayatta yemeyecegim seyleri bir arada yemeye baslamistim(patatesli peynirli gozleme ustune recel falan surup yiyordum ki hayatta tuzlu-tatli bi arada yiyebilen yiyen seven bir insan degilim)
reglime 1 hafta kala test yapmaya basladim ve ilk testten itibaren silik cizgiyi gordum ardindan koyulasti.. regl gunumde de regl olacakmisim gibi hafif agrim oldu gecti.. hatta ben ne oluyor ben hamileyim kesin neden agrim var regl olmamam lazim bile dedim yani o kadar kesin biliyordum. reglimden iki gun sonra falan sanirim kanda bhcg bakildi ve hamileyeim :) yani cikn degere gore esim ve benim tam da tahmin ettigimiz haftada hamile kalmistim...
6. haftamizda goguslerim inanilmaz hassas oldu, dokunamiyordum yani camasir giyerken bile sizliyordu. kusmalarim her gun,gunde 5-7 arasi degisiyordu... simdi 24. haftamdayim, hala kusuyorum arada.. belim agriyor, arada bacagima kramp giriyor..
insallah isteyen ve hak eden tum kadinlar anne olmanin heyecanini , keyfini , mutlulugunu , mukemmelligini en kisa surede yasarlar ve saglikla evlatlarini kucaklarina alirlar.
umarim yardimci olabilmisimdir.
hayırlısıyla sağ salim kucağınıza da alırsınız inşallah.ne güzel hislerinizde yanılmamışsınız ve çok fazla beklememişsiniz herhalde
adetime 15 gün vardı yumurtalıklarımda inanılmaz ağrılar oldu adet sancısı gibiydi ve sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı duydum. 10-15dakkada bir çok sıkışmış gibi wc ye gittim 2 damla bişey var amabirda göüslerim çok gerginleşmişti acıyordu.
şuan 11 haftalık hamileyim fakat sabahları vs hiç mide bulantısı çekmedim ...
Pekı bı cok kısıde yumurta catlayınca agrı oluyomus bende nıye olmadı nasıl anlıcam catladıgını gercı catladıysada coktan catlamıstır
neeeeeeeeeee kistmi ama bunu doktor bana söylememisti bilseydim yapmazdim uffff ciddimisin peki ne kisti bu hemen iyilesenindenmi
canım klomen gibi ilaçlar yumurtaları büyütüyorlar ve daha sonra mutlaka çatlaması gerekiyo doktorda bunun için çatlatma iğnesi verir zaten..inşallah öyle birşey olmaz kimse için
mrh bayanlar benm yarın adet tarihim fakat dün koyu sarı açık kahve renginde hafif leke oldu ve bitti bugün hiç yok belirtilerdede sol kasığımda ağrı ve belimde aşırı bir ağrı tamm adet oluyorum dedim ama hala beklemedeyim inş.bu belirtiler bu sefer bebek belirtileridir
Merhaba kızlar bende hamile olduğumdan şüpheleniyorum ama bu seferde hüsrana uğramaktan çok korkyorum. Belirtiler var gibi ama emin değilim regl günümede daha bir hafta var inş. hamleyimdir. Mide bulantılarım falan devamlı uyukluyorum, birde normalde ekşi erik çok severim ama kaç gündür canım hep baklava istiyor çok merak ediyorum ne olacak. dua edin bana ne olur çocuğum olmama ihtimali var bu yüzden çok üzülüyorum
merhaba kızlar benim bugün yada yarın regl olmam lazım bir sürü belirtim var tabi ama adetten öncede aynı belirtiler oluyor genelde.bu ay en çok dikkatimi çeken benim normalde adete 10 gün kala göğüslerim inanılmaz acır hiç dokunamam ama bu sefer bikaç gündür sadece dokununca hafif sızı var vede çok şişmişler test yapmayada çok korkuyorum negatif çıkar diye artık hakkımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?