Canım selam,
Bence erken test yapmışsın ki idrar testleri ancak reglinin geçmesinden 1 hafta sonra filan doğru sonuç veriyormuş. o yüzden biraz daha bekle bence. Ayrıca beni örnek al ve lütfen psikolojinin seninle oyun oynamasına izin verme.. bak sana başıma geleni anlatayım; Son yazdığım mesajı okumussun zaten, reglim 1 gün geçmişti ve kan testi yaptırarak negatif sonucu görmüştüm ama hala regl olamıyorum neden, kist mi oldu diye panik yapmıştım. O gün doktorumu aradım, neden olamadım diye. o da bana 10 gün daha beklicez, zaten 40-45 günde oluyosun normalde ilaç kullandın diye bu kez 30 günde olacak diye bir şey yok, 10 gün daha bekle kontrole gel olmazsan dedi.
Doktor öyle deyince ben rahatladım tabi ve zaten hamile olmadığımı da öğrendim ya baya bir kafam rahatladı. ve o gün hiç bir belirti yokken zırt diye regl oldum! Doktor 10 gün daha bekle demişti!!! Sonra da anladım ki benim zamanında regl olmayıp 2 ün sonra regl olmam tamamen psikolojimle alakalıymış. Kafama okadar çok takmışım ki, kendimi o kadar çok dinlemişim ve belirti aramışım ki, resmen hormonlarım da buna göre şekillenmiş, kafam rahatlayınca da oluverdi. Ben bundan sonra kafama bu kadar takmamaya çalışıcam, kendimi dinlemicem, günümü deliler gibi beklemicem diye kendime söz verdim. O nedenle lütfn sen de kendini rahatlatmaya çalış ve düşünüp, kendini inceleyip durma, bekle bakalım 18'ini, kendini başka şeylerle meşgul et. Kafamız ne kadar rahat oılursa o kadar erken gelir bebişlerimiz diye düşünüyorum :))