nesemcim çok teşekkür ederim yorum için canım...
evet kızlar başka yokmu yorum yapacak olan ?
merhaba kızlar benim bugün yada yarın regl olmam lazım bir sürü belirtim var tabi ama adetten öncede aynı belirtiler oluyor genelde.bu ay en çok dikkatimi çeken benim normalde adete 10 gün kala göğüslerim inanılmaz acır hiç dokunamam ama bu sefer bikaç gündür sadece dokununca hafif sızı var vede çok şişmişler test yapmayada çok korkuyorum negatif çıkar diye artık hakkımızda hayırlısı.
merhaba kızlar benim bugün yada yarın regl olmam lazım bir sürü belirtim var tabi ama adetten öncede aynı belirtiler oluyor genelde.bu ay en çok dikkatimi çeken benim normalde adete 10 gün kala göğüslerim inanılmaz acır hiç dokunamam ama bu sefer bikaç gündür sadece dokununca hafif sızı var vede çok şişmişler test yapmayada çok korkuyorum negatif çıkar diye artık hakkımızda hayırlısı.
karanfil ben 5 haftalık gebişim adetime doğru yumurtalıklarımda çok ağrı oldu ve hala var mesela sende varmı böyle bir belirti...inşallah pozitifi görürsün ve ocak annişlerinde buluşuruz sevgiler...
karanfilcim merhaba..benimde adetime 5 gün var.. normalde aynı senin gibi göğüslerim çok fena ağrır ama bu ay benimde hiç ağrı filan yok arada yokluyorum elleyince bile acımıyo bende çok heycanlıyım bu konuda canım:26:
amin canım inşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah darısıda bizlere tabi.canım benim yumurtalıklarımda ağrı arada kasıklarda batmalar adetime yakın hep oluyor. şuan bendeki tek fark su gibi akıntım hala var ki adete yakın kesilmesi lazım bide ğöğüsler çok şiş ama her adet öncesi gibi ağrı yok bide midemde ara ara çok yanma oluyor.inşallah hamileyimdir fakat çok umutlanıp hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum.[/QUOT
seni heyecanlandırmak istemem ama benimde adet günüme doğru çok akıntım oldu inşallah hayırlısı olur hadi yap bir testte haber ver yahuu ...
güzel bir topik olmus ama sanmıyorum cok fazla kisinin yardım edecegini..
ben biraz önce test yaptım negatif. tek çizgi fakat C ve T bölümünün tam ortasında niye böyle çıktı anlamadım hiç
belkide bozuk olabilir tatlım yarın sabah ilk idrarla bir daha dene istersen..bugün kaçıncı günündü?
30.günüm son iki aydır hep 28 günde olmuştum bilmiyorum artık yarında olmaazsa ondan sonra biraz daha umutlanabilirim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?