Karanfilll, çok merak ettim, regl oldun mu? sonuç ne? ne durumdasın?
benim de bugün regl olmam gerekiyodu ama şu saat oldu hala olmadım. bu ay serophene kullandım. göğüslerim normalde çok acır ve reglimin 5. günü filan ancak geçerdi acısı, bu kez yumurtalarımın çatlama tarihinde başladı acımaya ama regl günüm olan bugünden 4 gün önce filan acı azalmaya başladı. şimdi halen biraz acı var ama her zamanki gibi değil. bir de sabah namazına kalktığımda çok midem bulanıyo ama tekrar yatıp 7 gibi kalktığımda bulantı filan yok. göğüslerimde damarlar belirgin ama belki psikolojik olarak öyle hissdiyorumdur. Ara ara kasıklarıma ağrı giriyo ama regl olurkenki gibi de değil. ne dersiniz psikolojik midir sizce bunlar????
canım ben bu söylenen hamilelik belirtilerini her ay farklı farklı yaşıyorum.benim psikolojik sanırım.inşallah sen regl olmazsın ve inşallah hamilesindir.
ben çatlatma iğnesi oldum kızlar çok az zaman kaldı adetime ve merak ediyorum..
arada bi kasılmalarım oluyo..ama göğüslerimde hiç bir belirti yok:26:
normalde adet olacağım zaman göğüslerim 10 gün önceden başlardı ağrımaya ama bu ay hiç bişey yok bende merak ediyorum açıkçası
selam arkadaşlar,
ben de dayanamadım bugün gittim kan testi yaptırdım ama sonuç negatif. reglimin üzerinden daha 1 gün geçmişti. Üzülmedim sonuçta test yaptırırken de hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim, demek hayırlısı böyleymiş dedim.
doktorumu aradım durumu anlattım ama bana beklicez dedi(
zaten zamanında regl olmuyosun, 40-45 günde bir oluyosun, bu tedavide ilk ayın, hemen düzelmicektir yani bu ay da geç yumurtlamış olabilirsin bir hafta 10 gün daha olmazsan gel, kan testiyle bakarız, muayene ederiz dedi. Ben anlamadım ama hala hamile kalma umudum var mı benim? Bu arada daha önce bahsettiğim adet belirtilerim de iyice azaldı, 10 gün de beklesem olacakmış gibi gelmiyo, acaba kist falan mı oldu çok gerildim ya!
merhaba daha önce yazdıklarınızı okuyordum şimdi yazmalıyım diye düşündüm belki rahatlarım mayıs 25 te ovitrelle oldum .doktorum haziran 18 e kadar regl olmassan gelirsin ,ama bu hamile oldugun anlamına gelmiyor dedi(cünkü ben çok düzensiz regl oluyorum 70 günde falan)bende dayanamadım dün gece test yaptım negatif cıktı hala umut var mıdır?
Benim ki şiddetli baş ağrıları ile başlamıştı. İlk 2 ay sadece bunu yaşadım. 3. ayımda aşırı bulantılarım, baş dönmem , göğüslerimin sızlaması oluyordu. Gebeliğimi ilk ay anlamamıştım kızlar adet gecikmesi var zannetmiştim. Bir gece rüyama girmişti hamileydim ondan sonra doktora gidip öğrendim. Demek istediğim önce içinize o his giriyor bebeklere karşı daha duyarlı oluyorsunuz, daha duygusal.. Cinsel isteksizlik başlıyor. Bunun gibi başlangıçlardı..
Çok haklısın, herks aynı şeyi söylüyor ama psikoloji işte bu insan kafaya takınca, bilinç altı da oyunlar oynamaya başlıyor :)
Haklısın cnm insan hamile miyim diye kafaya takınca bile baş dönmesi, bulantı şikayetlerini yaşıyor. En iyisi düşünmemek .
Aynen, düşünmemeye çalış, zor olduğunu biliyorum ama ben sana örnek teşkil edeyim :)
Hayırlısıyla inşallah sen de bu ay hamile kalırsın, sonucu öğrenince de haber edersen çok sevinirim, dua ediyorum senin ve isteyen herkes için!!
Aynen, düşünmemeye çalış, zor olduğunu biliyorum ama ben sana örnek teşkil edeyim :)
Hayırlısıyla inşallah sen de bu ay hamile kalırsın, sonucu öğrenince de haber edersen çok sevinirim, dua ediyorum senin ve isteyen herkes için!!
Ben senin için dua ederim ama ben şuan için istemiyorum cnm. Bir oğlum var daha çok küçük
Ama inşallah sen en kısa zamanda hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?