Evet bende okudum burda benimki de olabilir mi acaba yarın test yapcam ama siz sormak istedimOvülasyonda koyu olunca hamilelik testi yapıp pozitif görenler olmuş
Olabilir teste devam edin belki 2. Yumurtlama olacaktır. Bazı aylar 2 yumurtlama olabiliyor. Adete kaç gün var?Evet bende okudum burda benimki de olabilir mi acaba yarın test yapcam ama siz sormak istedim
Benim reglim düzensiz maalesef 3 aydır olmuyordu öylesine bı deneyeyim belki yumurtlamaya denk gelirim dedim koyu çıkınca yumurtlama mi olacak acaba diye devam ettim 6 gündür bu sekilde yumurtlama fln da olmadı ama siliklesmiyor daOlabilir teste devam edin belki 2. Yumurtlama olacaktır. Bazı aylar 2 yumurtlama olabiliyor. Adete kaç gün var?
Yaa sen naptinn test işini bidaha yaptın mıOvülasyonda koyu olunca hamilelik testi yapıp pozitif görenler olmuş
Bence teste devam edin böyle olup yumurtlama görebilirsiniz. Pcos varsa ondan dolayı da böyle çıkıyor olabilirBenim reglim düzensiz maalesef 3 aydır olmuyordu öylesine bı deneyeyim belki yumurtlamaya denk gelirim dedim koyu çıkınca yumurtlama mi olacak acaba diye devam ettim 6 gündür bu sekilde yumurtlama fln da olmadı ama siliklesmiyor da
Evet pcos var ondan mı diyorsun ki ama göğüs ağrısı nedenBence teste devam edin böyle olup yumurtlama görebilirsiniz. Pcos varsa ondan dolayı da böyle çıkıyor olabilir
Yumurtlamadan da olabilir. Ödemden de olur gebelikten de olur. Bence sanah gebelik testi yapın. Negatif çıkarsa ovülasyon testine devam edin derimEvet pcos var ondan mı diyorsun ki ama göğüs ağrısı neden
Yarin eşim işten gelirken alacak akşam yapsam da olur degilmiYumurtlamadan da olabilir. Ödemden de olur gebelikten de olur. Bence sanah gebelik testi yapın. Negatif çıkarsa ovülasyon testine devam edin derim
O zaman 2 tane alsın. Eğer bebek daha küçükse akşam çizgi çıkmayabilir. Negatif çıkarsa sabah da yaparsınızYarin eşim işten gelirken alacak akşam yapsam da olur degilmi
Hayırlısı olsun ben de sabah kan vereceğimKızlar Bende silik cizgi cıktı gittim kan verdm sonuç bekliyorm
İnşallah canmHayırlısı olsun ben de sabah kan vereceğim
Belirtin neydi seninKızlar Bende silik cizgi cıktı gittim kan verdm sonuç bekliyorm
Salı günü zaten hastaneye gidicem kan veririmO zaman 2 tane alsın. Eğer bebek daha küçükse akşam çizgi çıkmayabilir. Negatif çıkarsa sabah da yaparsınız
Gögüslerğm şiş damarlı kasıklarımda batma var ruh halim cok değişikBelirtin neydi senin
Hayırlı olsun darısı bize inşallahGögüslerğm şiş damarlı kasıklarımda batma var ruh halim cok değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?