Adet olacakmış gibi ağrı da hissetmiştim. Bu ağrı 13 gün öncesinden başlamıştı.Adet gecikmenizi bekleyin bence. Benim adetim 2 gün geçince test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. Bir de sabah erken saatte yapayım diye sonraki günü bekledim. Sabah aç karnına yaptığımda 2. Çizgi silikti. Daha sonra kan testi ile doğruladım. Belirtilerimde kasık ağrıları ve göğüslerde bariz belli olan sertlik şişlik ve hassasiyet vardı.
Evet bendede var kasik ağrısı 3 gündür devam ediyo bide benim gazım varAdet olacakmış gibi ağrı da hissetmiştim. Bu ağrı 13 gün öncesinden başlamıştı.
Bende 7.gun oldu adetim gecikti bugun idrar twst yaptım negatif ama kremsi bi akınti var günlerdir ve arada kasık ağrım oluyo kac saniyelik o kadar bilemiyorum3 gündür kasıklarıma ağrı giriyo adet olacakmış gibi ağrılarım oluyo ama adetime daha 3 gün var akıntım var süt gibi sulu akıntım oluyo göğüs ucu ağrım var sanki icinde yara varmış gibi agriyo yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti sizce test yapsam bugün cikarmi bide bunlar hamilelik belirtilerimi
Enfeksiyonunuz vardır belki yada geç döllenme olmuştur adetiniz duzensizdeBende 7.gun oldu adetim gecikti bugun idrar twst yaptım negatif ama kremsi bi akınti var günlerdir ve arada kasık ağrım oluyo kac saniyelik o kadar bilemiyorum
herhangi bir koku ve kaşinti yok aslında adetim düzensizdi son 3 aydır düzenli tam gününde oluyodum bu ay şasirdim 6 aydir deniyoruz bu ay hic stres yapmamistim saldim yumurtlama gununu bile takmadımEnfeksiyonunuz vardır belki yada geç döllenme olmuştur adetiniz duzensizde
Adetiniz düzensiz olduğu için yumurtlama geç olmuş olabilirherhangi bir koku ve kaşinti yok aslında adetim düzensizdi son 3 aydır düzenli tam gününde oluyodum bu ay şasirdim 6 aydir deniyoruz bu ay hic stres yapmamistim saldim yumurtlama gununu bile takmadım
Aynı benimde öyle oldu eczane testlerinde çıkmamıştı ama şüpheliydim aynı gün kan verdim hamileymişim reglime 2-3 gün vardı benımde belimde ağrılar kasık ağrıları yoğundu bi kan ver istersen sabah3 gündür kasıklarıma ağrı giriyo adet olacakmış gibi ağrılarım oluyo ama adetime daha 3 gün var akıntım var süt gibi sulu akıntım oluyo göğüs ucu ağrım var sanki icinde yara varmış gibi agriyo yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti sizce test yapsam bugün cikarmi bide bunlar hamilelik belirtilerimi
Aynı benimde öyle oldu eczane testlerinde çıkmamıştı ama şüpheliydim aynı gün kan verdim hamileymişim reglime 2-3 gün vardı benımde belimde ağrılar kasık ağrıları yoğundu bi kan ver istersen sabah
Hayırlı olsun büyük ihtimal vardırDün test yaptım canım adetime 3 gün vardı böyle silik çıktı acaba hamilelik varmı yarın sabah kan vericem
Adet döngünüz kaç günDün test yaptım canım adetime 3 gün vardı böyle silik çıktı acaba hamilelik varmı yarın sabah kan vericem
28 günde bir oluyorm düzenli bi sekildeAdet döngünüz kaç gün
Benim döngüm 26 son beş günüm varda yapsam çıkar mı dedim yumurtlama takip etmiyorum28 günde bir oluyorm düzenli bi sekilde
Çıkabilir ama yinede bence 1 2 gün bekleyin 3 gün felan kala yapın negatif çıkarsa adetiniz gecikince tekrar yapnBenim döngüm 26 son beş günüm varda yapsam çıkar mı dedim yumurtlama takip etmiyorum
Kasık ağrınız belinize de vuruyor muydu?Çıkabilir ama yinede bence 1 2 gün bekleyin 3 gün felan kala yapın negatif çıkarsa adetiniz gecikince tekrar yapn
Kasık ağrınız belinize de vuruyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?