Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ovitrelle vurulalı 13. Günüm. Sağ kasığım çok ağrıyor alttan bir şey geliyor gibi hissediyorum ama hiçbir şey yok. Kist olmasından korkuyorumHayır kasik ağrısı değilde ben adet sancısı gibi ağrı çektim halada var onun ağrısı belime vuruyo
Merhaba benım ovittelle çatlatma iğnesi vuruldum7. Günüm bugün 5. Günde test yaptım dayanamayıp hafif çizgi vardı şimdi bugun bidaha yaptım yok, siz hamile misiniz şuan ,Benim ovitrelle vurulalı 13. Günüm. Sağ kasığım çok ağrıyor alttan bir şey geliyor gibi hissediyorum ama hiçbir şey yok. Kist olmasından korkuyorum
Çok erken en az 13 14 gün geçmesi lazımMerhaba benım ovittelle çatlatma iğnesi vuruldum7. Günüm bugün 5. Günde test yaptım dayanamayıp hafif çizgi vardı şimdi bugun bidaha yaptım yok, siz hamile misiniz şuan ,
Test yaptnzmiBenim ovitrelle vurulalı 13. Günüm. Sağ kasığım çok ağrıyor alttan bir şey geliyor gibi hissediyorum ama hiçbir şey yok. Kist olmasından korkuyorum
test negatif olunca birdaha yukselirmi endisesi geldi deÇok erken en az 13 14 gün geçmesi lazım
Canım kan testi verdin mi merak ettimTest yaptnzmi
Belirtiler var test yapın istersenizMerhaba kızlar yeni üyeyim aranıza yeni katıldım ☺ Adetime 4 gün var 1 haftaya yakındır şiddetli bir şekilde göğüslerim ağrıyo sızlıyo sol kasık ağrım mide bulantılarım var ara ara ateş basıyo bazen de üşüyorum ve su gibi akıntım oluyor bel ağrılarım falan ve aşırı halsizim göz kararması falan oluyor nadiren ve uyku çöküyo aniden hamilelik olabilir mi?
Erken olabilr belki adet gününü bekleyin daha net sonuç verirErken gebelik testi yaptım bugün fakat tek çizgi çıktı
Belirtiler var test yapın isterseniz
Tamamdır teşekkür ederim inşallah vardır ☺Erken olabilr belki adet gününü bekleyin daha net sonuç verir
İnşallah canmTamamdır teşekkür ederim inşallah vardır ☺
Hayır adet oldum maalesefMerhaba benım ovittelle çatlatma iğnesi vuruldum7. Günüm bugün 5. Günde test yaptım dayanamayıp hafif çizgi vardı şimdi bugun bidaha yaptım yok, siz hamile misiniz şuan ,
NegatifTest yaptnzmi
Test bozuk canımBaşıma böyle bişey geldi iki çizgi var fakat diğer çizgi yanlış taraf da başınıza böyle bişey geldi mi![]()
Yaa tamam o zaman ben tekrarlayım teşekkür ederimTest bozuk canım