• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz akıntı hamilelik belirtisi mi

kmrudemr

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
108
14
13
26
Kızlar selam 2 ay once kimyasal gebelik geçirdim diğer ay olmadı bu ay biraz da olsa umudum War belirtilerim War yumurtlamam 22 siydi bu ayın ama kasıklarmda batma göğüslerimde ağrı ve çok yoğun beyaz kremsi akıntım War lütfen yardım edin böyle olup hamile olan War mı

Benim de bu ay adet bitiminden itibaren başlayan bel ağrım var ovülasyon geçmesine rağmen bel ve diz ağrım devam ediyor buna ek olarak da beyaz akıntı eklendi adet günümü bekliyorum

Canım benim bir gebeliğimde ı beyaz kremsi akıntı cok yoğun gelmisti ama gecikmeden sonra gelmişti.adet Öncesinde olan bu ay oldu bende süphelendim suan istemiyorum cunku ama regl oldum. Yani hiç belli olmaz ama iki gün varsa bence test yapabilirsin

Canım benim bir gebeliğimde ı beyaz kremsi akıntı cok yoğun gelmisti ama gecikmeden sonra gelmişti.adet Öncesinde olan bu ay oldu bende süphelendim suan istemiyorum cunku ama regl oldum. Yani hiç belli olmaz ama iki gün varsa bence test yapabilirsin
Akıntı yoğunluğum önceki gibi değil ama inanılmaz göğüslerim ağırıyo acaba psikolojik mi diyicem ama göğüslerim asla agırmaz dı

Kızlar selam 2 ay once kimyasal gebelik geçirdim diğer ay olmadı bu ay biraz da olsa umudum War belirtilerim War yumurtlamam 22 siydi bu ayın ama kasıklarmda batma göğüslerimde ağrı ve çok yoğun beyaz kremsi akıntım War lütfen yardım edin böyle olup hamile olan War mı
Adette de aynı şeyler yaşandığı için anlamak zor ama kimyasal geçirdiğinizde normalden farklı yaşadığınız belirtileriniz varsa ordan yola çıkabilirsiniz

Back
X