- 23 Nisan 2022
- 17
- 25
- 23
-
- Konu Sahibi Dilaraangel1
Merhaba, Acaba yumurtlama geç mi oldu o da adeti geciktirirMerhabalar kızlar aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacaktı sizlere sat tarihim 23 mart bugün hasta olmam gerekti olmadım birde ben olmadan önce muhakkak leke görürdüm heniz görmedim idrar yoku şikayetim olduğu için dün kan alındı ama beta 0.100 dü ne yapmam gerek günü günü ne adet olan biriyim ve lekede görmedim hamile olabilir miyim ?
Bazen böyle mevsimler olabilir kan testinde olsa çıkardı zatenn bir kaç gün daha bekleyin olmadı tekrar kan verirsinzMerhabalar kızlar aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacaktı sizlere sat tarihim 23 mart bugün hasta olmam gerekti olmadım birde ben olmadan önce muhakkak leke görürdüm heniz görmedim idrar yoku şikayetim olduğu için dün kan alındı ama beta 0.100 dü ne yapmam gerek günü günü ne adet olan biriyim ve lekede görmedim hamile olabilir miyim ?
Kac dakika sonra çektiniz bu fotoğraf iKızlaaarrr hala olmadım gebelik testinde çok silik bir çizgim var bugün 5 günüm geçiyor kan testi negatif çıktı dün verdim ama dün ki testte silik bi çizgi vardı değilsem neden hasta olmuyorum ya
Geçen gün yazmıştım geç yumurtlama olduysa eğer adeti geciktirdi belli ki. Doktora söylediniz mi ?Kızlaaarrr hala olmadım gebelik testinde çok silik bir çizgim var bugün 5 günüm geçiyor kan testi negatif çıktı dün verdim ama dün ki testte silik bi çizgi vardı değilsem neden hasta olmuyorum ya
Kızlar ben de bir şey soracağım. Ayın 17 sinde regl oldum 21 inde bitti. Dün gece saat 1 de pembe kanamam başladı asla pıhtı falan yok pembe bi kanama. Bu sabah erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Hastaneye gidip kan verdim beta hcg 4,85 çıktı. Kanamam iyice azaldı aşağı yukarı tam bir gün sürmüş olacak. Sizce bu değer yükselir mi? Yani adetten bu kadar kısa süre sonra olur mu bilemiyorumGeçen gün yazmıştım geç yumurtlama olduysa eğer adeti geciktirdi belli ki. Doktora söylediniz mi
Yumurtlama takibi yapmadım o yüzden bilmiyorum normalde olmaz boyle 4 5 güm daha bekleyip kendi doktoruma gideceğimGeçen gün yazmıştım geç yumurtlama olduysa eğer adeti geciktirdi belli ki. Doktora söylediniz mi ?
Yerleşme kanaması olmuş olabilir adet günün gectimi ?Kızlar ben de bir şey soracağım. Ayın 17 sinde regl oldum 21 inde bitti. Dün gece saat 1 de pembe kanamam başladı asla pıhtı falan yok pembe bi kanama. Bu sabah erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Hastaneye gidip kan verdim beta hcg 4,85 çıktı. Kanamam iyice azaldı aşağı yukarı tam bir gün sürmüş olacak. Sizce bu değer yükselir mi? Yani adetten bu kadar kısa süre sonra olur mu bilemiyorum
17 nisan adet oldum 21 nisanda bitti 27 nisan gece 1 de pembe kanamam başladı. 27 nisan sabahı testte silik çizgi çıktı ve beta hcg 4,85 adetten sonra 12. Gün olacak yarın. Değerim düşer mi acabaYerleşme kanaması olmuş olabilir adet günün gectimi ?
BEnimde bu ay yumurtlama belirtim yoktu normalde hep hissederdim. Regle 6 gün var hala da belirti görmedim. Normal şartlar da gögüslerime 10 gün öncesinden dokunamaz olurdum. Şimdi bende merakla bekliyorum bu ay adetimi bozacak mı ? Hamilelik hissim de sıfır bakalım ne olacak 3.ayımda boşa çıkacak gibi hissediyorum ☹Yumurtlama takibi yapmadım o yüzden bilmiyorum normalde olmaz boyle 4 5 güm daha bekleyip kendi doktoruma gideceğim
Tekrar kan ver canım yükselebilir. Bat ne zaman ?Kızlar ben de bir şey soracağım. Ayın 17 sinde regl oldum 21 inde bitti. Dün gece saat 1 de pembe kanamam başladı asla pıhtı falan yok pembe bi kanama. Bu sabah erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Hastaneye gidip kan verdim beta hcg 4,85 çıktı. Kanamam iyice azaldı aşağı yukarı tam bir gün sürmüş olacak. Sizce bu değer yükselir mi? Yani adetten bu kadar kısa süre sonra olur mu bilemiyorum
Zaten 17 nisanda adet oldum canım yeni bat 15 mayıs olacak ama çok garip bi durumun içine girdim anlayamadımTekrar kan ver canım yükselebilir. Bat ne zaman ?
Ewet yazmışsın pardon. Çok erken ondan olabilir kan testini tekrar yaptırırsam yükselir gebelik varsa. Doktorlar bu durumlarda 2 günde bir test istiyorZaten 17 nisanda adet oldum canım yeni bat 15 mayıs olacak ama çok garip bi durumun içine girdim anlayamadım
Evet yarın tekrar test vereceğim dua edin benim içinEwet yazmışsın pardon. Çok erken ondan olabilir kan testini tekrar yaptırırsam yükselir gebelik varsa. Doktorlar bu durumlarda 2 günde bir test istiyor