Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugünle tam 1 hafta oldu yarın kadın doğuma gidicem belirsizlik yordu benide hamilelik yoksa hasta olmak istiyprum bir an önce hayatımda ilk defa böyle birsey yaşıyorum inanırmısın
Bugünle tam 1 hafta oldu yarın kadın doğuma gidicem belirsizlik yordu benide hamilelik yoksa hasta olmak istiyprum bir an önce hayatımda ilk defa böyle birsey yaşıyorum inanırmısın
İnanırım çünkü bende hamilelik planladığımdan beri yaşamadığım şeyleri yaşıyorum. Ay git bakalım hamilelik yoksa en azından adet söktürücü falan verir belki. Sen ne zamandır istiyorsun bebek
İnanırım çünkü bende hamilelik planladığımdan beri yaşamadığım şeyleri yaşıyorum. Ay git bakalım hamilelik yoksa en azından adet söktürücü falan verir belki. Sen ne zamandır istiyorsun bebek
Stres yapmamak lazım ama yapıyoruz işte canım o da kötü etkiliyor. Ben 5 yıldır evliyim bu yılbaşı istedik artık olsun diye 3 aydır olmadı. Bende adetin 3.gününe randevu alcam ilk defa muayeneye gideceğim bakalım. 1 kimyasal gebelik geçirmiştim 2019 da o zaman gittim. Şimdi beklediğime pişmanım