Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim.. Benim 10 yasında bir oglum var 10 sene önce hamile kaldığımdaki anları belirtileri hatırlamak biraz mümkün değil.. Bu ay adetten önce test yaptim pozitif çıktı , sonra sadece taze kan geldi ama adet gibi oluk oluk değildi normaldi , 5 gün sürdü , sonra test yaptim negatif çıktım. O ara yumurtlama dönemini bekledik 2 gunde bir yaptık.. 16 ile 23arası yumurtlama tarihim, ama 14 15 şindede yaptık , yani sonra adet bitimi ve yumurtlama dönemindede devam ettik. Adet tarihim 25 gunde 24 gunde bir 1 2 gun degisir. Takvime göre 2 şubatta adetimin başlangıc tarihi. 6 gun önce erken gebelik testi aldım negatif çıktı , pazartesiden beri sol kasık agrım yurumeme engel oluyor , karnımda şişlik , tatli isteği yok hep ekşi , hafif miğde bulantısı iştahsızlık , az kabızlık ama agrı hep sol tarafta böyle dokundukca kalbim orada atıyor , bel ağrısı , erken test yapip moral bozmak istemiyorum , goguslerim adetten önce agrırdı suan sadece kahverengi kısmında pütür pütür dokunduğum zaman , sizce adet tarihimi bekliyeyim erken test yapayımmı? Kan testi içinde erken çünkü adet tarihi geçtikten sonra yapılması daha iyimiş.. 10 sene gecince aradan unuttum o günleri
yardımcı olursanız sevinirim?