- Konu Sahibi fatma gunes
Evet öğrendim çok yeni olduğu için 17.65 çıktı inşallah sağlıklı bir gebelik olur önceki 2 olumsuz gebeliklerimden sonra korkuyorum sevinmeyeMerhaba sonucunuzu merak ettim inşallah pozitiftir öğrenebildinz mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öğrendim çok yeni olduğu için 17.65 çıktı inşallah sağlıklı bir gebelik olur önceki 2 olumsuz gebeliklerimden sonra korkuyorum sevinmeyeMerhaba sonucunuzu merak ettim inşallah pozitiftir öğrenebildinz mi ?
Amin hepimiz için inşallahHayırlısı olsun umarım her şey güzel olur
Bi kere bacağımda kasılma oldu başka da bacakla ilgili ağrı yaşamadım canım bel ağrısı oldu biraz bacağımda çekilme olmustu baldırımdaMerhaba bsy sorucam sizde hamilelik belirtisi olarak bacak ağrıniz oluyormuydu olunca tam olarak nerde oluyodu bnm adetme bi hafta var ama belimde çok ağrı ve bacaklarim ara ara ağrıyor siizce böyle olupta hamile olan varmı lütfen yardımcı olun
Hangi ilacı kullandınız? Ben şuan Ferrozinc kullanıyorum birkaç gündür kahverengi leke oluyor.(mesela 2gunde bir) çok az akıntı tarzında geliyor.bütün bekleyenlere dua ediyorum rabbim size de nasip eder inşallah. Stres yapmayın zamanını bekleyin. Ben ilk ay çok kafama taktım 2. Ay biraz kafamı rahatlattım nasip oldu folik asit alın
Bu arada sağlıkla gelsin inşallah Rabbim herkese nasıp etsinHangi ilacı kullandınız? Ben şuan Ferrozinc kullanıyorum birkaç gündür kahverengi leke oluyor.(mesela 2gunde bir) çok az akıntı tarzında geliyor.
Gynositol kullandım yumurta geliştirici diye başladım.takviye ilaç değil içinde folik asit de varHangi ilacı kullandınız? Ben şuan Ferrozinc kullanıyorum birkaç gündür kahverengi leke oluyor.(mesela 2gunde bir) çok az akıntı tarzında geliyor.
Amin amin inşallahBu arada sağlıkla gelsin inşallah Rabbim herkese nasıp etsin
Ben kansızlık için gittim bu ilacı verdi folik asit demir çinko içeriyor.Gynositol kullandım yumurta geliştirici diye başladım.takviye ilaç değil içinde folik asit de var
Kan değerlerinin iyi olması gerekiyormuş Allah gönlünüze göre versin ihmal etmeden kullanın pozitif düşününBen kansızlık için gittim bu ilacı verdi folik asit demir çinko içeriyor.
Benim de aynı şekilde lekelenmeler oldu başka belirtiniz var mıBen kansızlık için gittim bu ilacı verdi folik asit demir çinko içeriyor.
Hayır yok 2 hafta önce bacaklarımda çok feci ağrı yaşadım. Şuan adetime 1 gün kaldı. Sabırla bekliyorum. Ara sıra kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oluyorBenim de aynı şekilde lekelenmeler oldu başka belirtiniz var mı
İnşallah canım benimirtibatı kesmeyelim olur mu?Kan değerlerinin iyi olması gerekiyormuş Allah gönlünüze göre versin ihmal etmeden kullanın pozitif düşünün
Tabi ki güzel haberlerimi bekliyorum bence erken gebelik testini yapmalısınİnşallah canım benimirtibatı kesmeyelim olur mu?
İnşallah yaaa kısmet bakalım desteğiniz için teşekkürlerTabi ki güzel haberlerimi bekliyorum bence erken gebelik testini yapmalısın
Çok teşekkür ederim canım benim desteğin için bu arada bacak ağrısı da oluyor muydu bende kasıkta da ve adet olacakmis gibi ağrı var zaten âdetime 1 gün kaldıTabi ki güzel haberlerimi bekliyorum bence erken gebelik testini yapmalısın
Ben bacağımda ağrı hissetmedim bir kere gerilme hissettim o da normal adet dönemimde de olan bişeydi ilk belirtim göğüs hassasiyetiydi zaten. Herkesin farklı belirtileri olabiliyor. Ama adet ağrısından daha kötü bi ağrıydı. Günlerce sürdü. Hala daha oluyo inşallah güzel olur hayırlı olur sonucun Rica ederimİnşallah yaaa kısmet bakalım desteğiniz için teşekkürler
Çok teşekkür ederim canım benim desteğin için bu arada bacak ağrısı da oluyor muydu bende kasıkta da ve adet olacakmis gibi ağrı var zaten âdetime 1 gün kaldı
İnşallah canım Rabbim her daim gönlüne göre versin. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğiniBen bacağımda ağrı hissetmedim bir kere gerilme hissettim o da normal adet dönemimde de olan bişeydi ilk belirtim göğüs hassasiyetiydi zaten. Herkesin farklı belirtileri olabiliyor. Ama adet ağrısından daha kötü bi ağrıydı. Günlerce sürdü. Hala daha oluyo inşallah güzel olur hayırlı olur sonucun Rica ederim
Anldm cnm bnmde ara ara baldirimda batmlar oluyo inşaallah hamileyim 5 yıl sonra bu hasret biter Allahım evlat istiyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etBi kere bacağımda kasılma oldu başka da bacakla ilgili ağrı yaşamadım canım bel ağrısı oldu biraz bacağımda çekilme olmustu baldırımda
İnşallah canım son durumu yaz mutlakaAnldm cnm bnmde ara ara baldirimda batmlar oluyo inşaallah hamileyim 5 yıl sonra bu hasret biter Allahım evlat istiyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et