- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 31
- Konu Sahibi fatma gunes
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinSağ kasığımda sızı vardı bide çok uyku hali vardı bende sabahları çok zor uyanıyordum bugünde sırt ağrısıyla uyandım. Bende bunlar oldu belirti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinSağ kasığımda sızı vardı bide çok uyku hali vardı bende sabahları çok zor uyanıyordum bugünde sırt ağrısıyla uyandım. Bende bunlar oldu belirti
Kızlar merhaba. Gece oldu mu elime telefonu alıp sitede saatlerce hamilelik belirtisi arardım. Birileri bişeyler yazsa da merakımı gidersem diye bakardım uzun uzun başlıklara. Ben de hamilelik sürecimdeki belirtileri size aktarmak istiyorum. Öncelikle adet döngüm belirsiz olduğu için 2 uygulamayla yumurtlama günlerimi belirledim. 32-34 günü baz aldım. 2 günü değerlendirdik. İlk yumurtlama gününde hamile kaldığımı düşünüyorum çünkü ondan birkaç gün sonra çok yoğun şeffaf bir akıntı geldi.Herkes beyaz kıvamlı akıntıdan bahsettiği için çok fazla dikkate almamıştım.Aynı gün göğüslerimde adet ağrısına benzer bi ağrı hissetmeye başladım. Adet günüme yaklaşık 10 gün vardı. Göğüs uçlarım belirginleşmişti öyle aşırı kahverengilik yoktu, hassasiyet artmıştı diyebilirim.Her ay kendimce hamile olduğumu düşündüğüm için bu defa çok fazla dikkate almadım normal adet belirtimdi çünkü Birkaç gün sonra koyu sarı lekelenmeler yaşadım. Sonra kahverengiye döndü peçeteye gelen ve çok çok az miktarda olan bir lekelenmeydi. Ara ara karnıma şiddetli ağrılar giriyordu hep adet olucam düşüncesindeydim kendimi üzmemek adına. Mide bulantısı çok hissetmedim ama börek yapmıştım 1 parça yedim sonra ondan aşırı derece tiksindim. Aklıma geldikçe hala tiksiniyorum Bir gün kabız bir gün ishal oldum. Midem feleğini şaşmıştı..Lekelenmenin 4.günü kasık ağrısı göğüs ağrısı lekelenme derken vücudumda farklı birşeyler olduğunu hissetmeye başladım. Ve o gün test yaptım.Çift çizgiyi gördüm hemen doktora gidip kan verdim. Ve beklenen an artık tamamen inanabilirdim. Meğerse yaşadığım belirtileri hep bastırmışım. Çok kapılmadan gün gün takvime bütün belirtilerimi yazmıştım ama yine de kendime hamileyim diyemedim.Ve iki kez rüyamda hamile olduğumu gördüm.Daha çok yeniyiz ama karnımda ve göğsümde karıncalanmalar hissediyorum. Bel ağrım da artmaya başladı. Sık idrara çıkmaya ve çok fazla acıkmaya başladım. Karnımda biraz gerginlik var hareket edince kasıklarımda ağrı hissediyorum. Benim belirtilerim bu kadar
Umarım Allah herkesin gönlüne göre verir isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır. Herkeste farklı belirtiler olabilir ama belki şüphelenen anne adaylarıyla aynı şeyleri yaşamışızdır diye yazıyorum. Az da olsa faydam dokunsun isterim.
Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin canım, sağlıkla kucağınıza alın İNŞALLAH, bende 3 yıllık evliyim 3 kez kimyasal 4.de bebek oluşmadığı için zorunlu kürtaj ve son olarak da 9 aylık kızımı kordon dolanması nedeniyle 3 ay önce kaybettim, ölü doğum yaptım, tam 5 gebelik ah neler çektim.. Tam herşey yolunda, beşiği, herşeyi hazırken çok büyük bir acı yaşadım.. Bu yara kapanmaz ama işte insan yine de umut ediyor bizde korunmuyoruz bakalım herşey kısmet, RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın, benimle birlikte herkese dua ediyorum Lütfen bizlere de dua etŞöyle anlatayım ben 3 yıldır evliyim. 1 yıl geçince hamile kaldım çok kısa sürdü bebeğim düştü. Sonrasında olur diye doktora gitmedim bekledim düşük sonrası tez olur dediler aradan zaman geçti eşim olmadı 6 ay filan. Sonra korona girdi derken tedavi görürdüm ilaçla onu korona yüzünden biraz birakmıştım neyse korona bitmeyecek bunun için günler aylar geçiyor dedim gittim tekrar doktora gittim bir kadına denk geldim testlerimi yaptı senin birşeyin yok dedi yolladı eve çok kızdım benimle ilgilenmedi sonra başka doktora gittim ben çocuk istiyorum dedim bana yardım edin. Tam 4 aydır bebek işlerine başladım tekrar doktorum herşeyime baktı düzenli sıkıntı yok dedi bir hsg çekelim sonrasona bakarız dedi çekindim o da temiz çıktı. Dedi ki 3 ay dene gel dedi şimdi 2 ayın içindeyim olmazsa gidecem. Ovulasyon testi ile denemelere devam ya tutarsa ya tutarsa uşak olursa anlaşılan bende hiç bir şey yok sebebsiz kısırlık stres yapmamak lazımmış benim süt hormonum yüksek çıktı onu ilaçla düşürdük bunu yükselten stresmiş yani zaman 2021 stres kimde yok ki ne bileyim. Olmasında olmamasında vardır hayır.
Amin allah razı olsunRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Tamam da test nasıl çıktı gı önemli olan o neden yazmadınKızlar Ben bugün ovulasyon testi yaptım adetime 2 gün var sizce hamilelik yok mu demek ümidimi kesmeli miyim
Negatif cıktı çok çok silik bir çizgiTamam da test nasıl çıktı gı önemli olan o neden yazmadın
Ama sağlıklı olan normal test yani ayrıca sonrada artabilir Lh hormonu adete daha var silik çıkmış koyulaşadabilirNegatif cıktı çok çok silik bir çizgi
Cok yeni derkn kc hftalikEvet öğrendim çok yeni olduğu için 17.65 çıktı inşallah sağlıklı bir gebelik olur önceki 2 olumsuz gebeliklerimden sonra korkuyorum sevinmeye
Bnmde adetime 5 gun kala kahve leke gordum ilkgunu ikigunde lekelnmeyle btti adet olmdm ve adet gunu idrar testi yptim negatf bugunde adet gununden bu yana 3.gun oluyr gcmis mi diyim bilmiyrm dundn beri hafif bulntilar bas agrilari basladi bnde halszlik flnBenim adetime 1 gün kaldı ve hasta olacakmısim gibi ara ara karın ağrım oluyor. Bence geçene kadar bekle âdet tarihinin. Bende de lekelenme oldu çünkü
Şuan 6. Haftanın içindeyim canım o mesajı 4 haftayken yazmıştım benCok yeni derkn kc hftalik
Yok onu biliom canmbnm sadece. Kacincı haftada kanda gebelik cikti dmek istemistim bide belirtilerin tam olarak nezmn basladi kacinci haftasindaŞuan 6. Haftanın içindeyim canım o mesajı 4 haftayken yazmıştım ben
Adetin kacgun gcti ciktiBugün test yaptım sonra da kan verdim hcg 137 çıktı şükürler olsun
Anladım canım adete 5 gün kala kasık ağrılarım batmalar felan olmuştu hazımsızlık vardı test yaptım silik çıktı sonrada kan verdim ozaman 17.65 çıkmıştıYok onu biliom canmbnm sadece. Kacincı haftada kanda gebelik cikti dmek istemistim bide belirtilerin tam olarak nezmn basladi kacinci haftasinda
Bnde adetime 5 gun kala koyu khve lekeler grdum 3gun srdu bidaha ne geln ne giden oldu 5 gundur hafif bulnti hissimde oluyr iki gundr idrar yptim negatf bgun kanda varsa cikrmi yoksa idrar gbimi odaAnladım canım adete 5 gün kala kasık ağrılarım batmalar felan olmuştu hazımsızlık vardı test yaptım silik çıktı sonrada kan verdim ozaman 17.65 çıkmıştı
Şuan adet günündemisin yoksa geçti mi adetinBnde adetime 5 gun kala koyu khve lekeler grdum 3gun srdu bidaha ne geln ne giden oldu 5 gundur hafif bulnti hissimde oluyr iki gundr idrar yptim negatf bgun kanda varsa cikrmi yoksa idrar gbimi oda
Oyyy Allahım senin yüzünü güldürsün gönlünce olsun her şeyin.senin imtihanında evlat demek ki dua et şükret rabbim daha kötüsünü yaşatmasın önce sana sonra da olacak bebeklerine sağlık versin canım benimRabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin canım, sağlıkla kucağınıza alın İNŞALLAH, bende 3 yıllık evliyim 3 kez kimyasal 4.de bebek oluşmadığı için zorunlu kürtaj ve son olarak da 9 aylık kızımı kordon dolanması nedeniyle 3 ay önce kaybettim, ölü doğum yaptım, tam 5 gebelik ah neler çektim.. Tam herşey yolunda, beşiği, herşeyi hazırken çok büyük bir acı yaşadım.. Bu yara kapanmaz ama işte insan yine de umut ediyor bizde korunmuyoruz bakalım herşey kısmet, RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın, benimle birlikte herkese dua ediyorum Lütfen bizlere de dua et
Suan uc gun gcti leke kanamasi disinda 3 gun gctiŞuan adet günündemisin yoksa geçti mi adetin
Yine yap test canım belli olmaz çıkar belkiSuan uc gun gcti leke kanamasi disinda 3 gun gcti
Bugun ogln idrar yaptim cikmadi kan da cikarmiYine yap test canım belli olmaz çıkar belki