- 28 Mart 2020
- 21.317
- 1
- 64.661
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Yaptim paylastim fotoğrafını cift cizgi ama kuruma cizgisi mi bilemedim.Yerleşme kanaması olabilirrengli den önce anlattığınıza göre erken gebelik testi yaparsan çıkar çok sabirsizlaniyorsan Allah gönlüne göre versin inşallah
Yerleşme kanaması olabilirrengli den önce anlattığınıza göre erken gebelik testi yaparsan çıkar çok sabirsizlaniyorsan Allah gönlüne göre versin inşallah
Evet hayalet çizgi varYaptim paylastim fotoğrafını cift cizgi ama kuruma cizgisi mi bilemedim.
Insallah hamileyimdir. Sizce kuruma olabilir mi bu çizgi?Evet hayalet çizgi varinşallah hamilesinizdir
Ben de ilk gebelim de yerleşme yaşamıştım sizin tarifinizde aynı 2 gün sonra tekrarla testi kuruma cizgisine benzemiyor cnmInsallah hamileyimdir. Sizce kuruma olabilir mi bu çizgi?
Çok umitlendim. Insallah bebek vardir. :)Ben de ilk gebelim de yerleşme yaşamıştım sizin tarifinizde aynı 2 gün sonra tekrarla testi kuruma cizgisine benzemiyor cnm
Ayyy inşallah canım yaÇok umitlendim. Insallah bebek vardir. :)
Bende pek benzetemedim kuruma cizgisine hayirlisi olsun hakkinizdaAyyy inşallah canım yarabbim gonlune göre versinnn inşallah
Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBende pek benzetemedim kuruma cizgisine hayirlisi olsun hakkinizda
Insallah oyledir. tesekkur ederim sizin icin de en iyisi olsun.Bende pek benzetemedim kuruma cizgisine hayirlisi olsun hakkinizda
Hislerinden kalbinden öperimKesin var gibi hissettim
Bu tatlılıklarınız beni ağlatacak.Bende burda hayalet bir çizgi gördüm sanki.. İnşallah görmek istediğim için görünmemiştir ama daha bakmadan içimden hamile olduğunuz geçti ne bileyim anlamsız bir his
Ayyy var mı yoksa heyecan yaptım şimdiHislerinden kalbinden öperimBütün güzellikler seni bulsun.
Kuruma çizgisi yıkandığında kayboluyor canım.. Ama tabi ki kesin diyemeyiz.. De gördüm yani bende çizgiyi.. Bilemedim yani inşallah vardır yaaaBu tatlılıklarınız beni ağlatacak.Çizgi var evet gözle daha net görünüyor. Testi yikadigim halde duruyor hala. Ama kuruma cizgisi midir diye hala tedirgin oluyorum.
Bir yanim yarin yap diyor. Bir yanim gecikmeyi bekle diyor. Internete baktim simdi. Kaset testler 20-50 hcg arasini algilayabilirlermis. Bunun altındaysa negatif cikabilirmis. Negatifi gormek istemedigim icin gecikmeyi beklemek istiyorum. Ama merak da ediyorum. Ne yapsam kafam karıştı iyice.Ayyy var mı yoksa heyecan yaptım şimdi
Acillerde yapmiyorlar diye biliyorum. Bir de pandemi surecinde hiç almazlar gibi geliyor. Aslinda su an bulundugum yer 30 bin nüfuslu falan. Ama yapiyorlar mi bilmiyorum iste.Kuruma çizgisi yıkandığında kayboluyor canım.. Ama tabi ki kesin diyemeyiz.. De gördüm yani bende çizgiyi.. Bilemedim yani inşallah vardır yaaaEğer kalabalık bir şehirde yaşamıyorsan bir hastaneye gidip acilden giriş yapıp direk beta baktırarark öğrenebilirsin Ben çok sabırsız olduğum için gece saat 1 de eşimle beta baktırmaya gitmiştim bir saat sonra da sonuç çıkmıştı..
Evet pat diye dusmek de varBence yarın kan ver bana haber ver ilk. Ya çok yükseltiyolar seni şu an. İnşallah çok üzülmezsin. İnşallah vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?