- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Benimde 2 gunum gecti gidip kan testi verdim teste 0.5 -5 yaziyordu sizce daha beklemelimiyimTesti yaptim 10 dakika gecti. Hicbir ilerleme olmadi. Posetledim cope attim. Simdi icime kurt düştü aldim baktim cift cizgi. Ama kuruma cizgisi midir bilemedim. Tahminen 1 saat gecti. Testin arkasinda 10 dk sonrasinda olusan sonucu ciddiye almayin yaziyor. 2 Ayri markanin kaset testini aldim onlarda negatif cikti. Bata 3 gun var. Gece idrariyla yaptim. Bilmiyorum cok uzuldum erken gebelik testleri beni hep boyle üzüyor. Keske yapmasaydım.
Testi bende merak ettim
5 ten küçük olunca gebelik yok demek.Benimde 2 gunum gecti gidip kan testi verdim teste 0.5 -5 yaziyordu sizce daha beklemelimiyim
Fotografta daha belirsiz görünüyor. Esim de gordu ben de gordum. Testi suya tuttum hala cizgi var. Ama iste kuruma mi onu bilemiyorum. Sizce kuruma boyle mi görünür?Ay sanki var hayal görmüyorum dur inşallah
Rica ederim tesekkure hic gerek yok. Keske hep guzel haberler cevaplar versek de onlara tesekkur etsek sadece. Olumsuz cevaplarimiz hic olmasa.Tesekkur ededim
Bence kuruma değil.kuruma öyle çizgi halinde çıkmaz.yarin ilk idrarla tekrar yapFotografta daha belirsiz görünüyor. Esim de gordu ben de gordum. Testi suya tuttum hala cizgi var. Ama iste kuruma mi onu bilemiyorum. Sizce kuruma boyle mi görünür?
5 ten küçük olunca gebelik yok demek.
1 gun oncede idarar testi yaptim ertesi gunu kasiklarim agirmay baslayinca kan testi verdim iste dedim acaba biraz dahami beklemeliyim herkes oyle diyor bi 10 gun bekleseydin dedilerRica ederim tesekkure hic gerek yok. Keske hep guzel haberler cevaplar versek de onlara tesekkur etsek sadece. Olumsuz cevaplarimiz hic olmasa.Idrar testi yaptiniz mi hic?
Benim takip ettigim bir doktor son adetin ilk gununu 1. Gun sayarak 35. Gunde test yapin diyor. Ama bende o sabir yok.1 gun oncede idarar testi yaptim ertesi gunu kasiklarim agirmay baslayinca kan testi verdim iste dedim acaba biraz dahami beklemeliyim herkes oyle diyor bi 10 gun bekleseydin dediler
Malesef bende de yok oyuzden bazen gercekten cok hayal kirikligina ugruyoruz ama nasip degilmis demekki..Benim takip ettigim bir doktor son adetin ilk gununu 1. Gun sayarak 35. Gunde test yapin diyor. Ama bende o sabir yok.
Gecen ayda erken gebelik testi denedim pozitif cikti ve ertesi gunu normal gebelik testi denedim negatif cikti neden oyle birsey oldu onu hic anlamis degilimMalesef bende de yok oyuzden bazen gercekten cok hayal kirikligina ugruyoruz ama nasip degilmis demekki..
Erkenler yalanci pozitif verebiliyor. Ben de erken yaptim az once. Cift cizgi ama sanirim yalanci pozitif.Gecen ayda erken gebelik testi denedim pozitif cikti ve ertesi gunu normal gebelik testi denedim negatif cikti neden oyle birsey oldu onu hic anlamis degilim
Erkenler yalanci pozitif verebiliyor. Ben de erken yaptim az once. Cift cizgi ama sanirim
Insallah degildir Allah hakkinda hayirlisinj nasip eylesin insallahErkenler yalanci pozitif verebiliyor. Ben de erken yaptim az once. Cift cizgi ama sanirim yalanci pozitif.
Senin de insallah. Denemeye dua etmeye umut etmeye devam. Bizim de evlerimizde cocuk cıvıltıları olacak insallah.Insallah degildir Allah hakkinda hayirlisinj nasip eylesin insallah
Yapacagim, insallah vardir. Yarin da tek cizgi cikarsa birkaç gün gecikmeyi bekleyeceğim.Bende burada görüyorum ikinci çizgiyi. Çok kuruma gibi değil sanki. Sabah ilk idrarla kaset test yapın inşallah vardır ya
Valla kuruma çizgisi genelde sarı olur kırmızı olmaz o yüzden ben umutlandım tabi siz her ihtimale hazırlayın kendinizi. Ve şuna katılıyorum kesinlikle gecikmeyi beklemek gerekiyor. Çünkü sonra bir de beta hcg arttı mi artmadı mi diye strese giriyoruz. Ama bende dayanamıyorum malesef sizin gibiYapacagim, insallah vardir. Yarin da tek cizgi cikarsa birkaç gün gecikmeyi bekleyeceğim.
Bu konuda sabredebilen oldugunu sanmiyorumValla kuruma çizgisi genelde sarı olur kırmızı olmaz o yüzden ben umutlandım tabi siz her ihtimale hazırlayın kendinizi. Ve şuna katılıyorum kesinlikle gecikmeyi beklemek gerekiyor. Çünkü sonra bir de beta hcg arttı mi artmadı mi diye strese giriyoruz. Ama bende dayanamıyorum malesef sizin gibi
Yerleşme kanaması olabilirBata 2 gun kaliyor yarin. Yine de yapayım mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?