- 20 Eylül 2020
- 1.929
- 6.575
- 108
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Ya geç döllenme durumu yoksa çıkar bence dayanırım diyosan batı bekle dilediğin neyse o olsunBata 2 gun kaliyor yarin. Yine de yapayım mi?
Gebelik görünüyor yani ben görüyorum alttakindede çizgi var.insallah gördüğüm gibidirBunlarda 9 ve10.gun fotolari. 2 li olanda ustteki ovulasyon alttaki gebelik testi. Ilk idrar degil yaptigim testler. Son kez wc gidip 4 saat kadar bisey icmeden bekledim idrara sıkısmayı o sekilde yaptim
Ben hamileyim zatenGebelik görünüyor yani ben görüyorum alttakindede çizgi var.insallah gördüğüm gibidir
Çok sevindim sizin adiniza.Ben hamileyim zatensilik cizgiler arkadasa örnek olsun diye attim test fotograflarini
Tesekkur ederim, size ve isteyen herkese nasip olsun insallah en hayirli zamandaÇok sevindim sizin adiniza.bende bu ay bekliyorum ama işte bakalim.hayirlisi
AminnnnnTesekkur ederim, size ve isteyen herkese nasip olsun insallah en hayirli zamanda❣
Testin markasini hatırlıyor musunuz?Lekelenmeler gebelikte olabiliyor bazen. Bir de gebelik testini hangi marka ile yaptığın çok önemli ben bir kere yaptım negatif cıktı ama içime kurt düştü gidip kan verdim 50lerde cıktı beta. Bir kere başka test ile yaptım silik gördüm beta daha 17idi. O yüzden bence testlerin kacta betayı algılaması onemli. Bence elinizde test varsa sabah ilk idrar ile yapın. Inşallah vardır
Erken gebelik testi aldırıyorum. Yapsam mi simdi? Yoksa yarin mi yapayim?Ben hamileyim zatensilik cizgiler arkadasa örnek olsun diye attim test fotograflarini
Evet ovula diye bir marka. Artık hep ondan alıyorum.Testin markasini hatırlıyor musunuz?
Tesaduf eseri simdi ondan aldim bozuk ciktiEvet ovula diye bir marka. Artık hep ondan alıyorum.
Cok sivi tuketmediysen bi wc git idrar rengin koyu ise testi yap cnm yoksa yapma sabah yaparsinErken gebelik testi aldırıyorum. Yapsam mi simdi? Yoksa yarin mi yapayim?
En azindan test bozukmus dur bakalim uzulme insallah vardir gebelikTesaduf eseri simdi ondan aldim bozuk ciktitek cizgi bile çıkmadi. Bembeyaz kaldi.
Esim de ayni sekilde soyledi. Yarina kaset testim var onu yapayım.En azindan test bozukmus dur bakalim uzulme insallah vardir gebelik
Yumurtlama belirtisi olabilir mi belirtileriniz?İnşallah hamilesinizdir. Benzer belirtiler bana da oluyor gibi ama benim bata daha 12 gün var o yüzden günleri degerlendirip dua ediyorum bakalım.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah❣Esim de ayni sekilde soyledi. Yarina kaset testim var onu yapayım.
Aaaa çok ilginç bu arada ben onun erken gebeliğini değil normal kaset testini alıyorum aklınızda olsun baya duyarlılığı iyi. Belki bu biraz daha beklemeniz için size mesajdirTesaduf eseri simdi ondan aldim bozuk ciktitek cizgi bile çıkmadi. Bembeyaz kaldi.
Testi yaptim 10 dakika gecti. Hicbir ilerleme olmadi. Posetledim cope attim. Simdi icime kurt düştü aldim baktim cift cizgi. Ama kuruma cizgisi midir bilemedim. Tahminen 1 saat gecti. Testin arkasinda 10 dk sonrasinda olusan sonucu ciddiye almayin yaziyor. 2 Ayri markanin kaset testini aldim onlarda negatif cikti. Bata 3 gun var. Gece idrariyla yaptim. Bilmiyorum cok uzuldum erken gebelik testleri beni hep boyle üzüyor. Keske yapmasaydım.Aaaa çok ilginç bu arada ben onun erken gebeliğini değil normal kaset testini alıyorum aklınızda olsun baya duyarlılığı iyi. Belki bu biraz daha beklemeniz için size mesajdir
Testi bende merak ettimTesti yaptim 10 dakika gecti. Hicbir ilerleme olmadi. Posetledim cope attim. Simdi icime kurt düştü aldim baktim cift cizgi. Ama kuruma cizgisi midir bilemedim. Tahminen 1 saat gecti. Testin arkasinda 10 dk sonrasinda olusan sonucu ciddiye almayin yaziyor. 2 Ayri markanin kaset testini aldim onlarda negatif cikti. Bata 3 gun var. Gece idrariyla yaptim. Bilmiyorum cok uzuldum erken gebelik testleri beni hep boyle üzüyor. Keske yapmasaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?