• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Belirtileri

mesbss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2020
3
0
1
Selam kızlar, benim bu ay 8 Temmuz’ Beklenen adet günüm 3 gün var ve biraz belirlerim de var paylaşmak istedim
İki gündür gripten dolayı biraz karışık durumlarım var aslında ama yine de insan umutlanıyor tabi ki
“Öncelikle son bir haftadır göğüs hassasiyetim var adet dönemimden farklı olarak uçları daha yoğun ağrılı,
Gaz problemi, duygusal olarak bazı gelgitler ve ara ara gelen adet olacakmışım gibi karın rahatsızlıkları
İki gündür ateşim de var fakat gripten mi yoksa hamilelik mi bilemiyorum 🤷🏻‍♀️ Bende durumlar böyle bu gibi belirtileri olan var mı?

Son düzenleme:
Gripte bir belirtiymiş, bir kaç kişiden duydum, okudum. Bende dondurma yemiştim, 2 gün çok ateşim olmuştu, gribe yormuştum😂 göğüs hassasiyeti yaşamadım ama gaz kesinlikle bir belirti 🙋‍♀️ ve adet olacakmış hissi. Öğrendikten sonra da bu his devam etti dr'a sordum, kanaman olmazsa sorun yok, normal demişti. Bebek yerleşiyor, rahim büyüyor normalmiş 😊 hakkında hayırlısı cnm, iyi geceler

Gripte bir belirtiymiş, bir kaç kişiden duydum, okudum. Bende dondurma yemiştim, 2 gün çok ateşim olmuştu, gribe yormuştum😂 göğüs hassasiyeti yaşamadım ama gaz kesinlikle bir belirti 🙋‍♀️ ve adet olacakmış hissi. Öğrendikten sonra da bu his devam etti dr'a sordum, kanaman olmazsa sorun yok, normal demişti. Bebek yerleşiyor, rahim büyüyor normalmiş 😊 hakkında hayırlısı cnm, iyi geceler
Evet benim de öyle şu an bütün vücudum da kırgınlık var ama bana gripten gibi geliyor iki üç güne anlayacağım 🥰 iyi geceler

Back