Hamilelik belirtileri

Rabbim bu mübarek akşamda senin,benim ve tüm bebek isteyen herkesin gönlüne göre versin canım benim Çok zor yaşamayan bilemez yanlızken bazen ağlıyorum hiç olmayacak mı diye

Sakın öylee düşünmee. İnan bende hamile olarak hayal edemiyordum kendimi. 6 sene dile kolay. Ama bi mucize oldu şuan gebeyim. Sende kaybetme ümidini. Günü gelince her şey bahane oluyor canım benimm

Sakın öylee düşünmee. İnan bende hamile olarak hayal edemiyordum kendimi. 6 sene dile kolay. Ama bi mucize oldu şuan gebeyim. Sende kaybetme ümidini. Günü gelince her şey bahane oluyor canım benimm
Gerçekten mi canım:) inan ki çok mutlu oldum bunu duyunca. Rabbim inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin sana, peki rahimde kasılmalar ve kramplar neden olur sence? Sen hiç yaşadın mı bunu?

Gerçekten mi canım:) inan ki çok mutlu oldum bunu duyunca. Rabbim inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin sana, peki rahimde kasılmalar ve kramplar neden olur sence? Sen hiç yaşadın mı bunu?

Evet yaşadım canım. 3 gün önce özellikle çok fena kramp girmişti büyük ihtimal varsa eğer bebek yerleşmeye çalıştığı içindir

Maşallah canım benim daha çok yeni :) peki nasıl öğrendin? Yani belirtilerin neydi?

Ben normalde adete 1 hafta kala halden düşerim tüm gün ağrım olur. Sıcak basar, asabileşirim. Ses gürültü ışık çekemem. İştahım açılır doymayı anlamazdım. Kokuya fena hassas biriyimdir. Sabahları bulantım hep olur.

Ama bu ay ağrım oldu ama gündüzleri iyiydim. Sadece gece 12 gibi 1 saatlik ağrılar geldi. Adet ağrısı gibide oldu kasık batması gibide. Ve hep üşüdüm. İçim titredi. Asabi de olmadım hiç. İdrara sık çıktım. İştahsızdım hala öyleyim. Koku almada azalma oldu. Sabahları midem bulanmıyo nasıl güzel bir şeymiş :)) Ama adete günler kala ara ara sabah bulantısı içimin kavrulması oldu. Şimdi kalmadı. Yani her şeyin tersi oldu.

Rahim filminden sonra hiç adet olmadım bı kaç gun once 2 gun kahverengi leke geldi kesildi filmi 26 şubatta cektirmiştim acaba hamile olabilirmiyim

Rahim filminden sonra hiç adet olmadım bı kaç gun once 2 gun kahverengi leke geldi kesildi filmi 26 şubatta cektirmiştim acaba hamile olabilirmiyim

Beklenen adetin ne zamandı canım

Aslında bilmiyorum rahim filminden 3/4 gun sonra kanama geçirdim adet olarak saydım yani 1 mart falan sonra daha olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…