Rabbim bu mübarek akşamda senin,benim ve tüm bebek isteyen herkesin gönlüne göre versin canım benim Çok zor yaşamayan bilemez yanlızken bazen ağlıyorum hiç olmayacak mı diye
Gerçekten mi canım:) inan ki çok mutlu oldum bunu duyunca. Rabbim inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin sana, peki rahimde kasılmalar ve kramplar neden olur sence? Sen hiç yaşadın mı bunu?Sakın öylee düşünmee. İnan bende hamile olarak hayal edemiyordum kendimi. 6 sene dile kolay. Ama bi mucize oldu şuan gebeyim. Sende kaybetme ümidini. Günü gelince her şey bahane oluyor canım benimm
Gerçekten mi canım:) inan ki çok mutlu oldum bunu duyunca. Rabbim inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin sana, peki rahimde kasılmalar ve kramplar neden olur sence? Sen hiç yaşadın mı bunu?
Sen kaç haftalık hamilesin? :)Evet yaşadım canım. 3 gün önce özellikle çok fena kramp girmişti büyük ihtimal varsa eğer bebek yerleşmeye çalıştığı içindir
Sen kaç haftalık hamilesin? :)
Maşallah canım benim daha çok yeni :) peki nasıl öğrendin? Yani belirtilerin neydi?Adet döngüsüne göre 5 :))
Bende bıçak saplanması gibi bir sancı var karnımdan rahmime doğruAdet döngüsüne göre 5 :))
Bende bıçak saplanması gibi bir sancı var karnımdan rahmime doğru
Vallahi umutlandırıyorsun beni :) inşallah üstüne görme olmuştur. Gülerken bile karnıma bişey batıyor sankiEvet benimde öyleydi ve ara ara oluyor :)
Maşallah canım benim daha çok yeni :) peki nasıl öğrendin? Yani belirtilerin neydi?
Vallahi umutlandırıyorsun beni :) inşallah üstüne görme olmuştur. Gülerken bile karnıma bişey batıyor sanki
İnşallah canım benimAyyy inşaAllah hayırlısıyla vardır yaaa
Rahim filminden sonra hiç adet olmadım bı kaç gun once 2 gun kahverengi leke geldi kesildi filmi 26 şubatta cektirmiştim acaba hamile olabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?