esmanur başka belirtin var mı? baş dönmesi idrara çıkma falanYaptınızmı adetıme iki gün kaldı dün itibari ile ciddi kasık ve koltuk altı kısmından göğüs agrısı başladı 8 gün geçmiş beklenirmi hiç
Akıntı vardı durdu ama dün baya balgam gıbı sarı akıntım oldu tek seferlık onun dışında kasık sırt ve bacak agrım var idrar olayı yok bende gayet normal bıde birkaç kere mide yanması yaşadım hepsı bu hafta oldu yanı adete 1 hafta kala oldu sırayla gögüs ise daha dün başladı ama aşırı şekılde hissettim cnmesmanur başka belirtin var mı? baş dönmesi idrara çıkma falan
2 gün sonra mı yapıcaksın testini? Benim de 2. gebeliğimde sarı akıntım olmuştu.Akıntı vardı durdu ama dün baya balgam gıbı sarı akıntım oldu tek seferlık onun dışında kasık sırt ve bacak agrım var idrar olayı yok bende gayet normal bıde birkaç kere mide yanması yaşadım hepsı bu hafta oldu yanı adete 1 hafta kala oldu sırayla gögüs ise daha dün başladı ama aşırı şekılde hissettim cnm
Evet ıkı gün sonra adet günüm hiç şaşmaz gelmezse yaparım akşamına2 gün sonra mı yapıcaksın testini? Benim de 2. gebeliğimde sarı akıntım olmuştu.
Canım daha 2 gün olmadı ki. Bi de şimdi mi yaptın? Sabah ilk idrarla yapman lazım.. Pazar ya da Pazartesi hala adet olmamış olursan ilk idrarınla yap benceYaptım test negatif çıktı ama 15 gün sonra belli olur dedi bı kaç kisi
pardonn seni diğer arkadaşla karıştırmışım :) yalnız 8 gün de hiç az değil. varsa çıkar test yaptın mıCanım benim 8 gün geçti 2 gün değil
esmanur yok mu hala bişey?Evet ıkı gün sonra adet günüm hiç şaşmaz gelmezse yaparım akşamına
Malesef cnm adet günümü bekledim gelmeyince test yaptim negatif ama Hala gelmedi adetim ilk defa basima geldi böyle gecikmeesmanur yok mu hala bişey?
hepsi belirti beni. gogusler bombos olur her gebeligimdeKızlar merhaba adet günüm 8 gün geçti ve normalde her adet dönemimden bir kaç gün önceden göğüs hassasiyetim başlar ve bu sefer hiç bir ağrı ve sızı yok. Akıntı çok vkasıklarımda ağrı var ve uykumu nedense alamıyorum. Bu bir hamilelik belirtisi midir?
Bence alırsın canımBende de 1 haftadır kasık ağrım var karnımda batmalar oluyor sırt ağrımda var mide bulantısı göğüste hassasiyet yok . Akşamları üşüme geliyor . Özellikle sırtım çok ağtıyor yumurtlama günümü 1 hafta geçti adetime 1 hafta var acaba erken gebelik testi yapsam sonuç alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?