- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.445
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne durumdasınız adet oldnuz muMalesef cnm adet günümü bekledim gelmeyince test yaptim negatif ama Hala gelmedi adetim ilk defa basima geldi böyle gecikme
Evet o geçikmeden 6 gün sonra adet oldum hatta şimdide ikinci adetimi oldumne durumdasınız adet oldnuz mu
Erken gebelik testlerinde hamile olduğunu ogrenenlerin oranı cok düşük.Ben klomen kullandım bu ay adetim iki gün geçikti kabızlık ve göğüslerde ve belde, kasıkta ağrılar var acaba hamilemiyim geçen 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Teşekkür ederim bi kaç gün daha beklim umutlanmak da istemiyorumErken gebelik testlerinde hamile olduğunu ogrenenlerin oranı cok düşük.
Normal bir test ile tekrar edin isterseniz.
KaSe18 canımm yaaa bir şey soracağım. Gebelik testlerim artık anında pembe çıkıyor biraz kalın şekilde. Ama kaldıkça ince çizgi ve soluklaşıyor. Normal mi bu yaa
Normaldir canım korkma Allahin izni ile miniğin icinde büyüyor![]()
Cümlemizden inşallah canim benim.Yaaa inşaAllah Allah razı olsunnn![]()
MERHABA KIZLAR BEN GEÇEN AY RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM VE BİR TÜPÜM TIKALIYDI AÇILDI, RAHİMDE DE YAPIŞIKLIK VARDI ODA AÇILDI. VE BU AY BAŞI ADETİM 4 GÜN GECİKTİ. ADET OLDUM 2 GÜN SÜRDÜ AMA BUGÜN 3. GÜN OLMASINA RAĞMEN HİÇ KAN GELMİYOR. SADECE TUVALETE GİRİNCE LEKELENME ŞEKLİNDE KAHVERENGİ AKINTI OLUYOR. KARNIM DA VE RAHMİM DE SIZLAMA VAR. SİZCE NEDEN BÖYLE OLDUM? ÜSTÜNE GÖRME OLABİLİRMİ?
Evet canım pembe renge yakın bir pedi dolduracak kadar geldi. 3.gün bugün ve sadece kahverengi leke varHer şey olabilir canım. Allah isterse neden olmasın. İlk iki gün adetin gibi mi geldi kan peki
Evet canım pembe renge yakın bir pedi dolduracak kadar geldi. 3.gün bugün ve sadece kahverengi leke var
İnşallah canım benim, 5 yıllık evliyim ben. 3 senedir istiyorum olmuyor. Geçen ay rahim filminde tüpüm açıldı ama bu kadar çabuk olumlu etkiler mi bilmiyorum. Senin çevrende üstüne görme ile hamile kalan varmı?Ayyy yerleşmede olabilirr inşaAllah yaaaaa![]()
İnşallah canım benim, 5 yıllık evliyim ben. 3 senedir istiyorum olmuyor. Geçen ay rahim filminde tüpüm açıldı ama bu kadar çabuk olumlu etkiler mi bilmiyorum. Senin çevrende üstüne görme ile hamile kalan varmı?
Ağzından bal damlıyor canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Senin varmı bebeğinAy hadi inşaAllah yaaaaavakti gelmişse hemen olur neden olmasın.
Evet annem varAblama gebeyken üstüne adet gibi görmüş
Ağzından bal damlıyor canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Senin varmı bebeğin
Rabbim bu mübarek akşamda senin,benim ve tüm bebek isteyen herkesin gönlüne göre versin canım benim Çok zor yaşamayan bilemez yanlızken bazen ağlıyorum hiç olmayacak mı diyeYok kuzum yaa ilk olacak işte inşaAllah ❤ 6 senelik evliyiz bizde. 6 senedir istiyoruz