- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Poyraz Deniz
-
Mıratech erken gebelık ı ko alaalla pekı ılıskıden kac gun gectı evet mecbur beklıcez 12 gunden sonra normal kaset tıpı ıdrar da cıkar ben batımı da tam kestıremıyorum ya onkotu12 gün sonra cıkıyormuş valla ben ne yapacagımı şaşırdıım İki kere test yaptım pozitif çıktı ondan sonra gittim başka bir markanın testini aldım iki kere de onu yaptım o markanın ki de negatif çıktı kısacası ben günümü bekleyeceğim iki günüm kaldı zaten çünkü kafam karıştı kızlar pozitif çıkaran miratech diye bir marka,negatif çıkartan laboquick diye bir marka bakalım hangisi doğru çıkacak iki gün var adet mi
Âmin canım sen hem aileyle hem bebek konusunda sıkıntılar yaşıyorsun anladığım kadarıyla Allah her şeyi gönlüne göre versin dilerim istediğin her şeyi yakın zamanda olurCanm alti ila on iki gun arasinda kanda cikiyor fakat kendinize bir belirti aramayin cunku adet zamani hormanlariniz size belirti suna bilir bu neden le unutun adet tarihinizi sikinti yapmayon eger cok icinizden geciyorsa kafanizi rahatlatmak icin test yapabiliriz fakat kendinize eziyet etmeyin dusundukce olmaz yani beyninizi yormayin rabbim herseyin zamanini ayarlamis bunun icin siz ibadetinizi edin ve allahtan hayrli ve saglikli evlatlar dileyin ben on yedi yasimdan beri cocugum olmayacak diye doktor doktor hoca hoca gezdim hemen evlendim bi aileye karistim fakat yapamiyorum herseyi cocuk icin yaptim inanin kizlar hersey vaktine esirdir onun icin inancli olun kizlar rabbim insallah kucagimizi bos birakmaz hepiniz icin dua edecegim kizlar namazlarimda
Benim yarin adet gunum bakalim ne olcak korkuyom vallaAmin cnm h
epımıze ıns nasıp olsn hayırlısıyla 4 gun gecerse heralde benım bellı olabılır
Kuzum neden kendine eziyet ediyon dusune dusune varsada gider kalk bi kan testi ver rahatla12 gün sonra cıkıyormuş valla ben ne yapacagımı şaşırdıım İki kere test yaptım pozitif çıktı ondan sonra gittim başka bir markanın testini aldım iki kere de onu yaptım o markanın ki de negatif çıktı kısacası ben günümü bekleyeceğim iki günüm kaldı zaten çünkü kafam karıştı kızlar pozitif çıkaran miratech diye bir marka,negatif çıkartan laboquick diye bir marka bakalım hangisi doğru çıkacak iki gün var adet mi
Amin kuzum amin allah hepimize hayrlisini versin kizlar bakin allah dua edin diyor olmadimi iki rekat namaz kilip hazretlerin ruhuna hediye edin oda mi olmadi peygamber araciligiyla isteyin oda mi olmadi adak adayin demis sizde oyle yapin ben adak adadim eger bebegim olursa adagim sizde yapin kizlarÂmin canım sen hem aileyle hem bebek konusunda sıkıntılar yaşıyorsun anladığım kadarıyla Allah her şeyi gönlüne göre versin dilerim istediğin her şeyi yakın zamanda olur
Hayırlısınındıl cnm ıns gelmez ya sımdı baktım goguslerım kocman olmus elleyınce hafıf acıyo ya saka gıbı valla korkuym artıkBenim yarin adet gunum bakalim ne olcak korkuyom valla
Kiyamam hadi bakalim insallah benimde 1 haftadr gogsumde sızlama var cok heveslenmk istemiyorum ama bi tarafim hep heycanliHayırlısınındıl cnm ıns gelmez ya sımdı baktım goguslerım kocman olmus elleyınce hafıf acıyo ya saka gıbı valla korkuym artık
Evet cnm ama ddaha bellı olmasına bar sanır gerek bı bakarız hıc belortı olmaz hamıleyızdır hado ıns olsun ya nezamandır ıstıyosunKiyamam hadi bakalim insallah benimde 1 haftadr gogsumde sızlama var cok heveslenmk istemiyorum ama bi tarafim hep heycanli
Benim daha yeni ocak 4 de karar verdik ama daha onceden heves vardi esim istedi bende istedim bakalim allahim nasip etsin insallah tek korkum olmaz yada bise olursa die esim cok hevesli ama hep yanimda allah razi olsunEvet cnm ama ddaha bellı olmasına bar sanır gerek bı bakarız hıc belortı olmaz hamıleyızdır hado ıns olsun ya nezamandır ıstıyosun
Bnmde oyle esım cok ıstıyor bakalım allah ıns hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar verır heycanlanıyorum bıyandan da korkuyorum hayal korıklıgıncok kotu bı problemımız mı bar acaba dıye dısunmekBenim daha yeni ocak 4 de karar verdik ama daha onceden heves vardi esim istedi bende istedim bakalim allahim nasip etsin insallah tek korkum olmaz yada bise olursa die esim cok hevesli ama hep yanimda allah razi olsun
Bu test bozuk olabilir bir daha yap tatlimKızlar benim adetim gecikti. Bugün gecikmenin 2. Günü. Sabah test yaptım 4 gibi. Ikıncı net çizgiyi görmeyince yok diye yattım. Testte hafif pembelikler vardı daha. Sonra saat 10 gibi baktım bu şekildeydiEki Görüntüle 2097588
Sabah tekrar yapacam. Inşallah çıkarBu test bozuk olabilir bir daha yap tatlim
Insallah canm birde bir saatten sonra teste cikana inanmaSabah tekrar yapacam. Inşallah çıkar
Ne zaman çıktığını bilmiyorum ama ben bırakırken hafif pembelikler vardı. Şimdiye kadar hep bembeyaz olurdu. Ilk defa geldi başıma böyle bir şeyInsallah canm birde bir saatten sonra teste cikana inanma
Olabiliyor canm test eczanede sogukta kalmis olabilir yani bi cok sebebi var bozuk olabilor sen yeniden yap bu kez gun icerisinde iki saat idrarini tut oyle yap insallah vardirNe zaman çıktığını bilmiyorum ama ben bırakırken hafif pembelikler vardı. Şimdiye kadar hep bembeyaz olurdu. Ilk defa geldi başıma böyle bir şey
Sabah ilk idrarla yapim diyorum garanti olsunOlabiliyor canm test eczanede sogukta kalmis olabilir yani bi cok sebebi var bozuk olabilor sen yeniden yap bu kez gun icerisinde iki saat idrarini tut oyle yap insallah vardir
Sen bilirsin kuzum her turlu varsa cikarSabah ilk idrarla yapim diyorum garanti olsun
Hayırlı bakalım :)Sen bilirsin kuzum her turlu varsa cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?