Hamilelik belirtileri test

Tatls00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
68
29
38
Kizlar araniza yeni katiliyorum 4 aylik evliyim adetime 9 gün var be ben bugün hamilelik testi yaptım ama sonuç ne anlayamadım ya bide siz bakın hamilemiyim sizce

Kizlar araniza yeni katiliyorum 4 aylik evliyim adetime 9 gün var be ben bugün hamilelik testi yaptım ama Eki Görüntüle 2304562 sonuç ne anlayamadım ya bide siz bakın hamilemiyim sizce
Dokuz gün kala olsada çıkmaz test bozuk bence adetin yaklaştıkça yap etken gebelik testi yapabilirsin dün dört gün kala

Dokuz gün kala olsada çıkmaz test bozuk bence adetin yaklaştıkça yap etken gebelik testi yapabilirsin dün dört gün kala
Ben testi baya inceledim renk karısıklıgı falanda degildi birbirinden bagımsız iki çizgi sadece biri biraz egik ama iki cizgide negatif tarafta niye boyle oldu anlamiyorum testin üzerinde bu tip şekillerin gecersiz test oldugunu belirtmemisler canim anlamadim hic bisey

Erken gebelik testini denesem mi bide umutlanmak istemiyorumm ama zaten cok istedigimiz icin olmuyo

Erken gebelik testini denesem mi bide umutlanmak istemiyorumm ama zaten cok istedigimiz icin olmuyo
Denesen de erken oksa Bile daha yeni dölleniyo yapsan negatif çıkacak üzülcen bence azıcık bekle bi Beş gün öyle yap Rabbim nasip etmiştir inşallah

Gebelik öyle hemen çıkmaz ki. Adete bi 2 3 gun kala yap daha net olur. Birde dha yeni evliymissiniz neden bu kadar acele ediyorsun. Evliliğin tadını çıkarın derim

Denesen de erken oksa Bile daha yeni dölleniyo yapsan negatif çıkacak üzülcen bence azıcık bekle bi Beş gün öyle yap Rabbim nasip etmiştir inşallah
Ayyy canım benimm aminnn inşallah beklemeliyim bencede cok sabirsizim bebekleri cokk seviyorumm hele bide kendi bebegim olunca inşallah

Bencedee o degil az önce internetten bu markaya baktım cogu insan bozuk test atmiss bu markaya ait
Evet canım bu marka çoğunlukla yanlış cıkıyo zaten olsada bu kadar erken çıkmaz cok takma daha cok erken evliliğin tadını çıkar

Gebelik öyle hemen çıkmaz ki. Adete bi 2 3 gun kala yap daha net olur. Birde dha yeni evliymissiniz neden bu kadar acele ediyorsun. Evliliğin tadını çıkarın derim
Canimm biz maşallah 6 senedir zaten nişanlıyız 60 senelik evliler gibiyiz bebek istiyoruz neşe istiyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…