- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Geçenler de açmıştım herhalde ondanNedenki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçenler de açmıştım herhalde ondanNedenki
Geçenler de açmıştım herhalde ondan
O kadar uğraşıyorum olmadıYok ya sürekli acabilirsin yanlis yerdenmi deniyosun
O kadar uğraşıyorum olmadı[/QUO
Yarin falan dene o zaman olur belki
Kimse daha cevap vermedi
Damla sen yarın doktora gidince sorsan bikiniyi ağdayla alsak birşey olurmu diye benim girmeme çok var eğer biraz daha beklesem kötü olacakNe diye açtın bende takip ediyim konuyu
Damla sen yarın doktora gidince sorsan bikiniyi ağdayla alsak birşey olurmu diye benim girmeme çok var eğer biraz daha beklesem kötü olacak
Damla sen yarın doktora gidince sorsan bikiniyi ağdayla alsak birşey olurmu diye benim girmeme çok var eğer biraz daha beklesem kötü olacak
182 arayıp sıra alsanaInsallah doktorla götürebilirim sira verirler yaa aklimda o var şimdi sabaha kadar düşüncem kesin
182 arayıp sıra alsana
Yarın git bence verirlerYa aradım en erken 9 mayis diyo o zaman kadat gitmem lazim
Yarın git bence verirler
Randevu için yer yok ama sıra vardır merak etmeGidicem yarin zaten 9 mayisa kadat hasta bakmamalari saçma bence
Randevu için yer yok ama sıra vardır merak etme
Tamam canım bekliyorum inşaAllah herşey yolunda gidiyor olurİnsallah kuzum bebeğimi görmek istiyorum artik yarin gelince sana haber veririm hemen
Tamam canım bekliyorum inşaAllah herşey yolunda gidiyor olur
Geçmi gittinGünaydın sabah gittim sıra bitmiş ya