How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım bendede bugün oldu bebek büyüyo ondan diyorlar

Olabilir canim evet birsey sorcam sana internetten kadin doğuma randevu alckstim en erken tarih 5 mayis diyo acaba gitsem sira verirlermi 5 mayisa kaadat hastalsr nasil beklicek

Olabilir canim evet birsey sorcam sana internetten kadin doğuma randevu alckstim en erken tarih 5 mayis diyo acaba gitsem sira verirlermi 5 mayisa kaadat hastalsr nasil beklicek
Canım gitsen sıra verirler diye biliyorum. Ben özele gidiyorum devlete de bence öyle yani verirler diye biliyorum 182 arasan orda randevu alırsın

Ya çok afedersin ama özel bölgemi nasıl alacağım ben yA kaç gündür onu düşünüyorum
Valla bende onu düşünüyodum ya ben eldivenle aliyorum ama gerdirmek için ister istemez alt karin bölgesine baski yapiliyo yani ama şimdi baskida olmaz çocuğa zararli nasil olcak bilmiyom

Valla bende onu düşünüyodum ya ben eldivenle aliyorum ama gerdirmek için ister istemez alt karin bölgesine baski yapiliyo yani ama şimdi baskida olmaz çocuğa zararli nasil olcak bilmiyom
Ben ağdayla aldırıyorum ama şimdi nasıl yapcam

Benim gittiğim kuaförde uyuşturucu sprey var onu kullansam mı ya

Back