Hamilelik belirtileri lütfen yardımcı olur musunuz

Birmavikadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
83
21
3
32
Herkese merhaba. Uzun zamandır anne olmak istiyorum. Ne zaman test yapsam testten yarım sonra adetim başlıyor. 2 gün geçti adetimden test yapmadım.
Yumurtlama döneminde göğüslerim öncekinden daha çok ağrıdı ve şişti ama şu an normal. Aşırı baş ağrım var. Böğürmüyorum ama sanki mide bulantısı gibi bir bulantım var. Bel ve bacak ağrım çok. Ama adet günüm olmasına rağmen kasıklarımda ağrı yok denecek kadar az. Normalde adet zamanı ağrım olurdu.
Umutlanmak istemiyorum ama 2 gün geçti adetimden yarın sabah test yapmaya korkuyorum sizlerde nasıl belirtiler oldu acaba.

Test yapmadan bişey demek mümkün değil ama mide bulantısı yaşamanız için çok erken psikolojik de olabilir

5+5 hamileyim daha mide bulantısı yaşamadım başlamadı yani ama göğüslerim hemen şişti normalde göğüslerim küçük gözle görülür bi fark oldu ve uçları da büyüdü ara ara kasık ağrısı oluyordu batma şeklinde

Anladım, peki hatırladığın belirgin belirtilerin var mıydı başka? Bir de göğüsler hep mi gergin ve şiş yoksa bi süre sonra ağrısı diniyor mu? Benim şu an 10 gün önceki ağrım yok, adetim 2 gün gecikti baş ağrım bacaklarımda ağrı var

Hamilelikten süphelendigimden beri şişlik ve hassasiyet devam ediyor hiç geçmedi kasıklarım çok şişmişti ve gaz sorunum vardı ishal bunlar vardı

Hamilelikten süphelendigimden beri şişlik ve hassasiyet devam ediyor hiç geçmedi kasıklarım çok şişmişti ve gaz sorunum vardı ishal bunlar vardı
Hassasiyetim geçti o gerginlik gitti göğüslerimde şimdi dokununca ağrıyor sadece. 2 gün gecikmesi bir nebze umutlandırdı. Genelde hamile kalanların göğüs hassasiyeti hep kalıcı mı oluyor

Aynı şeyleri bende yaşıyorum benimde hassasiyet biraz azaldı hayırlısı olsun bakalım

Lütfen bana da fikir verir misinizz yeni evliyim 20si ovulasyon günümdü 21inde korunmasız ilişkiye girdik adetime 3 gün var ama alt karın da sürekli adet ağrısı gibi ağrım var ve sol göğsümü sıktığım da bir sıvı geliyo bel sırt ağrısını normal de de çeken biriyim ayırt edemiyorum bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı sizce ne yapmalıyım

Adet gecikmesi olmadan bişey diyemem göğüsten sıvı gelmez bildiğim kadariyla ama diğer ağrılarınız gebelik olabilir ilişkinin üstünden 10 gün gecmesi lazim testte cikmasi için

kuzum aynı şeyler bendede var adeyime 4 gün var ne yaptın inşallah hamileyizdirr

Ellerinde titreme oluyormu öncelikle birde idrarinizin rengi koyu olmusmu belirtiler hemen hemen aynı gözüküyor açıkçası ben çok şey denemiştim komik gelicek ama çamaşır suyuna bikac damla idrarinizi damlatın köpürür se hamilesin ben denedim şuan kızım kucağımda 3aylik aynı.yollardan bende geçtim anlıyorum sizi bı deneyin denerim

Test yaptınız mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…