- 4 Mayıs 2022
- 83
- 21
- 3
- 32
- Konu Sahibi Birmavikadin
-
NegatifTest yaptınız mı acaba
Test yaptın mıkuzum aynı şeyler bendede var adeyime 4 gün var ne yaptın inşallah hamileyizdirr
Test yaptınız mıBenimde iki gündür baş ağrılarım çoğaldı göğüsler aynı çok değişik bir hal aldım Allah hayra çıkarsın
Benim iki gün gecikti siz test yaptınız mıTest yaptın mı
2 gün gecikti benim siz test yaptınız mıkuzum aynı şeyler bendede var adeyime 4 gün var ne yaptın inşallah hamileyizdirr
Merhaba ellerde titreme gebelik belirtisi mi ki?Ellerinde titreme oluyormu öncelikle birde idrarinizin rengi koyu olmusmu belirtiler hemen hemen aynı gözüküyor açıkçası ben çok şey denemiştim komik gelicek ama çamaşır suyuna bikac damla idrarinizi damlatın köpürür se hamilesin ben denedim şuan kızım kucağımda 3aylik aynı.yollardan bende geçtim anlıyorum sizi bı deneyin denerim
Ben elendim canım erken oldum hala regliyim bakalım Allah ne zaman nasip edicek hayırlısıyla sen naptın2 gün gecikti benim siz test yaptınız mı
Merhaba acaba göğüs şişkinliğiniz hamilelikte geçiyor mu yoksa hep şiş mi? Hani regl gününe yakın şişkinlik olur ys hep öyle mi kalıyor ? Regl gördüm ama aşırı baş dönmem ve gözde kararmam oluyor test yapmaya da korkuyorum5+5 hamileyim daha mide bulantısı yaşamadım başlamadı yani ama göğüslerim hemen şişti normalde göğüslerim küçük gözle görülür bi fark oldu ve uçları da büyüdü ara ara kasık ağrısı oluyordu batma şeklinde
Adet oldun mu normal test yaptın mıKızlar merhaba üstteki ovulasyon çok önce yapılmıştı alttaki gebelik testi adetime 6 gün var bi hayali çizgi görüyorum sanki ben sizce varmıdır görebiliyormusunz siz yoksa uyduruyormuyum
Test yaptın mı canımBenimde iki gündür baş ağrılarım çoğaldı göğüsler aynı çok değişik bir hal aldım Allah hayra çıkarsın
Şimdi bu yorumu görünce yazmak istedim açıkçası ben regl oldum ama nedense saçma bi şekilde hala umutluyum, tek umudumu kıran göğüsteki hassasiyet gitti, o dolgunduk geçti. Ama 3 gündür ellerim titriyor baş ağrım çok şiddetli gözlerimde kararma oluyor baş dönmem var. Bugün özellikle yürürken tökezledim. Sigara kullanıyorum ve içerken midem bulanıyor ama test yapmaya da korkuyorum. Adet oldum ama sona doğru artık kesildi derken kıpkırmızı bir kan geldi sanki bi yerin kesilir ya öyle bi kan. İlk kez yaşadım. Adet kanı gibi değildi. Ama yerleşme kanaması her yerde kahve rengi ya da pembemsi diyorlar. Bilmiyorum artık o kadar çaresizm ki her şeyden medet umuyorumEllerinde titreme oluyormu öncelikle birde idrarinizin rengi koyu olmusmu belirtiler hemen hemen aynı gözüküyor açıkçası ben çok şey denemiştim komik gelicek ama çamaşır suyuna bikac damla idrarinizi damlatın köpürür se hamilesin ben denedim şuan kızım kucağımda 3aylik aynı.yollardan bende geçtim anlıyorum sizi bı deneyin denerim
Kızlar bu sabah yaptığım test alttakini yaptım saniyelr içinde çıktı çizgi bi Sevinç’le hemen kaset test ve ayriyeten iki tane daha çubuk test yaptım negatif çıktı şimdi bu ne hiç bişi anlamadımAdet oldun mu normal test yaptın mı
Canım benim hala devam ediyor dokunamıyorum bile uçları falan da öyleMerhaba acaba göğüs şişkinliğiniz hamilelikte geçiyor mu yoksa hep şiş mi? Hani regl gününe yakın şişkinlik olur ys hep öyle mi kalıyor ? Regl gördüm ama aşırı baş dönmem ve gözde kararmam oluyor test yapmaya da korkuyorum
Prolaktininiz yüksek olabilir miLütfen bana da fikir verir misinizz yeni evliyim 20si ovulasyon günümdü 21inde korunmasız ilişkiye girdik adetime 3 gün var ama alt karın da sürekli adet ağrısı gibi ağrım var ve sol göğsümü sıktığım da bir sıvı geliyo bel sırt ağrısını normal de de çeken biriyim ayırt edemiyorum bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?