Hamilelik belirtileri lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba ellerde titreme gebelik belirtisi mi ki?

Canım ben adetten 5 gün önce bitmeyen alıntıyla şüphelendim ve eşimle annem rüyasında görmüş hamile olduğunu aldım test ümidim yoktu aksine o ay göğüs ağrım yoktu gayet normaldim 0belirti sadece akıntı kesilmedi adete kadar 5gün öncesinde kasette belirdi hayalet çizgi sonra hastanede beta baktırdım 25ti adet günü 372ydi iki gün sonra 796

Kızlar merhaba üstteki ovulasyon çok önce yapılmıştı alttaki gebelik testi adetime 6 gün var bi hayali çizgi görüyorum sanki ben sizce varmıdır görebiliyormusunz siz yoksa uyduruyormuyum

Merhaba acaba göğüs şişkinliğiniz hamilelikte geçiyor mu yoksa hep şiş mi? Hani regl gününe yakın şişkinlik olur ys hep öyle mi kalıyor ? Regl gördüm ama aşırı baş dönmem ve gözde kararmam oluyor test yapmaya da korkuyorum

Şimdi bu yorumu görünce yazmak istedim açıkçası ben regl oldum ama nedense saçma bi şekilde hala umutluyum, tek umudumu kıran göğüsteki hassasiyet gitti, o dolgunduk geçti. Ama 3 gündür ellerim titriyor baş ağrım çok şiddetli gözlerimde kararma oluyor baş dönmem var. Bugün özellikle yürürken tökezledim. Sigara kullanıyorum ve içerken midem bulanıyor ama test yapmaya da korkuyorum. Adet oldum ama sona doğru artık kesildi derken kıpkırmızı bir kan geldi sanki bi yerin kesilir ya öyle bi kan. İlk kez yaşadım. Adet kanı gibi değildi. Ama yerleşme kanaması her yerde kahve rengi ya da pembemsi diyorlar. Bilmiyorum artık o kadar çaresizm ki her şeyden medet umuyorum

Adet oldun mu normal test yaptın mı
Kızlar bu sabah yaptığım test alttakini yaptım saniyelr içinde çıktı çizgi bi Sevinç’le hemen kaset test ve ayriyeten iki tane daha çubuk test yaptım negatif çıktı şimdi bu ne hiç bişi anlamadım

Eklentiler

• 75D2BE40-4964-44E6-AC59-B86BAB362166.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 50
Canım benim hala devam ediyor dokunamıyorum bile uçları falan da öyle

Prolaktininiz yüksek olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…