Hamilelik belirtileri lütfen yardımcı olur musunuz

Ellerinde titreme oluyormu öncelikle birde idrarinizin rengi koyu olmusmu belirtiler hemen hemen aynı gözüküyor açıkçası ben çok şey denemiştim komik gelicek ama çamaşır suyuna bikac damla idrarinizi damlatın köpürür se hamilesin ben denedim şuan kızım kucağımda 3aylik aynı.yollardan bende geçtim anlıyorum sizi bı deneyin denerim 😇
Merhaba ellerde titreme gebelik belirtisi mi ki?

Canım ben adetten 5 gün önce bitmeyen alıntıyla şüphelendim ve eşimle annem rüyasında görmüş hamile olduğunu aldım test ümidim yoktu aksine o ay göğüs ağrım yoktu gayet normaldim 0belirti sadece akıntı kesilmedi adete kadar 5gün öncesinde kasette belirdi hayalet çizgi sonra hastanede beta baktırdım 25ti adet günü 372ydi iki gün sonra 796🙂🙂

D4F691B0-DD49-4E50-84DD-0411A682D0BB.jpeg

Kızlar merhaba üstteki ovulasyon çok önce yapılmıştı alttaki gebelik testi adetime 6 gün var bi hayali çizgi görüyorum sanki ben sizce varmıdır görebiliyormusunz siz yoksa uyduruyormuyum 😂

5+5 hamileyim daha mide bulantısı yaşamadım başlamadı yani ama göğüslerim hemen şişti normalde göğüslerim küçük gözle görülür bi fark oldu ve uçları da büyüdü ara ara kasık ağrısı oluyordu batma şeklinde
Merhaba acaba göğüs şişkinliğiniz hamilelikte geçiyor mu yoksa hep şiş mi? Hani regl gününe yakın şişkinlik olur ys hep öyle mi kalıyor ? Regl gördüm ama aşırı baş dönmem ve gözde kararmam oluyor test yapmaya da korkuyorum 😦

Ellerinde titreme oluyormu öncelikle birde idrarinizin rengi koyu olmusmu belirtiler hemen hemen aynı gözüküyor açıkçası ben çok şey denemiştim komik gelicek ama çamaşır suyuna bikac damla idrarinizi damlatın köpürür se hamilesin ben denedim şuan kızım kucağımda 3aylik aynı.yollardan bende geçtim anlıyorum sizi bı deneyin denerim 😇
Şimdi bu yorumu görünce yazmak istedim açıkçası ben regl oldum ama nedense saçma bi şekilde hala umutluyum, tek umudumu kıran göğüsteki hassasiyet gitti, o dolgunduk geçti. Ama 3 gündür ellerim titriyor baş ağrım çok şiddetli gözlerimde kararma oluyor baş dönmem var. Bugün özellikle yürürken tökezledim. Sigara kullanıyorum ve içerken midem bulanıyor ama test yapmaya da korkuyorum. Adet oldum ama sona doğru artık kesildi derken kıpkırmızı bir kan geldi sanki bi yerin kesilir ya öyle bi kan. İlk kez yaşadım. Adet kanı gibi değildi. Ama yerleşme kanaması her yerde kahve rengi ya da pembemsi diyorlar. Bilmiyorum artık o kadar çaresizm ki her şeyden medet umuyorum 🥺

Adet oldun mu normal test yaptın mı
Kızlar bu sabah yaptığım test alttakini yaptım saniyelr içinde çıktı çizgi bi Sevinç’le hemen kaset test ve ayriyeten iki tane daha çubuk test yaptım negatif çıktı şimdi bu ne hiç bişi anlamadım ☹️

Eklentiler

• 75D2BE40-4964-44E6-AC59-B86BAB362166.jpeg
    75D2BE40-4964-44E6-AC59-B86BAB362166.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba acaba göğüs şişkinliğiniz hamilelikte geçiyor mu yoksa hep şiş mi? Hani regl gününe yakın şişkinlik olur ys hep öyle mi kalıyor ? Regl gördüm ama aşırı baş dönmem ve gözde kararmam oluyor test yapmaya da korkuyorum 😦
Canım benim hala devam ediyor dokunamıyorum bile uçları falan da öyle

Lütfen bana da fikir verir misinizz yeni evliyim 20si ovulasyon günümdü 21inde korunmasız ilişkiye girdik adetime 3 gün var ama alt karın da sürekli adet ağrısı gibi ağrım var ve sol göğsümü sıktığım da bir sıvı geliyo bel sırt ağrısını normal de de çeken biriyim ayırt edemiyorum bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı sizce ne yapmalıyım ☹️☹️
Prolaktininiz yüksek olabilir mi

Back