• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik bekleyen Bat mart 2018

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 5 gün var kaşığım ağrıyor tamam ama göğüs hassasiyetim ve bel ağrım adet olacakmışım gibi... :((

Kızlar bişey soracaktım kasik agrilarim disinda ikinci kez oldu yoğun bembeyaz kokusuz akıntı geliyor normal mi

Adete 5 gün var kaşığım ağrıyor tamam ama göğüs hassasiyetim ve bel ağrım adet olacakmışım gibi... :KK43:(

Zaten ayni belirtiler hep. Az da kalmis bekle biraz

Kızlar bişey soracaktım kasik agrilarim disinda ikinci kez oldu yoğun bembeyaz kokusuz akıntı geliyor normal mi

Bilmiyorum Bat a ne kadar var ? Ama kokuz beyaz akinti zararli degil. Yumurtlama belirtisi de ayrica.

Bilmiyorum Bat a ne kadar var ? Ama kokuz beyaz akinti zararli degil. Yumurtlama belirtisi de ayrica.[/QUOTE]
Bata 2 gün var canim

Bilmiyorum Bat a ne kadar var ? Ama kokuz beyaz akinti zararli degil. Yumurtlama belirtisi de ayrica.[/QUOTE]
Bata 2 gün var canim

Arkadaslar yeri degil belki ama sormak istiyorum deneyimli kişiler vardir belki de. Ben gecen ay klomen kullandim adet oldum ama bu ay gelmedi 4 gun gecti. 2 gun once test yptirdim 9.10p cikti negatif. Doktorum 1 hafta gecmeden test yapmayalim dedi ben baska yrde yaprrdim meraktan. Sizce deger yukselir mi ki ??

Arkadaslar yeri degil belki ama sormak istiyorum deneyimli kişiler vardir belki de. Ben gecen ay klomen kullandim adet oldum ama bu ay gelmedi 4 gun gecti. 2 gun once test yptirdim 9.10p cikti negatif. Doktorum 1 hafta gecmeden test yapmayalim dedi ben baska yrde yaprrdim meraktan. Sizce deger yukselir mi ki ??

Doktorunuz bekleyelim dedigine göre bence öyle bir ihtimal var.

Kızlaaarr ben dayanamayacağım bugün test alıp yarın sabah testi yapacağım. Yani adete 3 gün kala yapmış olacagım

İnşallh inşallah içindeki umut söndü nedense ama hadi bakalım :)
bende testi yaptığımdan beri çöktüm resmen yeni bir dr. arayışı içine girdim. ya birde dr. diyor ya stres yapma kafan rahat olsun nasıl olcak o onu bilemiyorum :( hayırlısıyla olcak inşallah ben sizden güzel haber alcakmışız gibi hissediyorum

Stres yapmamak mümkün mü her ay ümit her ay hayal kırıklığı. İnşallah en kısa zamanda dileğimiz ğerçek olur.. çökme sen olumlu düşünmeye çalış inşallah olur

bende testi yaptığımdan beri çöktüm resmen yeni bir dr. arayışı içine girdim. ya birde dr. diyor ya stres yapma kafan rahat olsun nasıl olcak o onu bilemiyorum :KK43: hayırlısıyla olcak inşallah ben sizden güzel haber alcakmışız gibi hissediyorum
Stres yapmamak mümkün mü her ay ümit her ay hayal kırıklığı. İnşallah en kısa zamanda dileğimiz ğerçek olur.. çökme sen olumlu düşünmeye çalış inşallah olur

Kızlar bu 3 gündür sol kasığımda sık sık ama saniyelik süren ağrılar sızılar oluyor özellikle bugün karnıma bile kramp gibi bişiyler oluyor belim de yanı sıra ağrı giriyo arada adetime 4 gün var acaba nedendir? :KK43:

Back