inşallah öyle olur canımBeklemeni tavsiye ederim testler yanıltabiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah öyle olur canımBeklemeni tavsiye ederim testler yanıltabiliyor
Adete 5 gün var kaşığım ağrıyor tamam ama göğüs hassasiyetim ve bel ağrım adet olacakmışım gibi... (
Kızlar bişey soracaktım kasik agrilarim disinda ikinci kez oldu yoğun bembeyaz kokusuz akıntı geliyor normal mi
Beklemekten başka çare yokZaten ayni belirtiler hep. Az da kalmis bekle biraz
Arkadaslar yeri degil belki ama sormak istiyorum deneyimli kişiler vardir belki de. Ben gecen ay klomen kullandim adet oldum ama bu ay gelmedi 4 gun gecti. 2 gun once test yptirdim 9.10p cikti negatif. Doktorum 1 hafta gecmeden test yapmayalim dedi ben baska yrde yaprrdim meraktan. Sizce deger yukselir mi ki ??
Ama yani sonuc negatif cikti 5 gunde birden yukselir mi ki bana cok umutlu gelmedi o yuzden sormak istedim umarim olur cunku 5 yildir bekliyorum meleğimiDoktorunuz bekleyelim dedigine göre bence öyle bir ihtimal var.
Insallah canim guzel haber varsa zaten ilk buraya yazicam 3 ay boyunca kimseye soylemek istemiyorumBekle garanti olur :) inşallah vardır inşallah güzel haber verirsin.
Bence de söyleme en azından kalp atışlarını duyup herşey yolunda olduğunu bilene kadarInsallah canim guzel haber varsa zaten ilk buraya yazicam 3 ay boyunca kimseye soylemek istemiyorum
hadi hayırlısı inşallah ilk güzel haberi sizden alırız :)Kızlaaarr ben dayanamayacağım bugün test alıp yarın sabah testi yapacağım. Yani adete 3 gün kala yapmış olacagım
İnşallh inşallah içindeki umut söndü nedense ama hadi bakalım :)hadi hayırlısı inşallah ilk güzel haberi sizden alırız :)
bende testi yaptığımdan beri çöktüm resmen yeni bir dr. arayışı içine girdim. ya birde dr. diyor ya stres yapma kafan rahat olsun nasıl olcak o onu bilemiyorum hayırlısıyla olcak inşallah ben sizden güzel haber alcakmışız gibi hissediyorumİnşallh inşallah içindeki umut söndü nedense ama hadi bakalım :)
Stres yapmamak mümkün mü her ay ümit her ay hayal kırıklığı. İnşallah en kısa zamanda dileğimiz ğerçek olur.. çökme sen olumlu düşünmeye çalış inşallah olurbende testi yaptığımdan beri çöktüm resmen yeni bir dr. arayışı içine girdim. ya birde dr. diyor ya stres yapma kafan rahat olsun nasıl olcak o onu bilemiyorum hayırlısıyla olcak inşallah ben sizden güzel haber alcakmışız gibi hissediyorum
Dayanamayıp test yaptim canim bugun iki saniyede cift cizgi oldu allahim insallah bu defa mutlulugu sonsuza kadar yaşatır dua edin lütfenInsallah canim guzel haber varsa zaten ilk buraya yazicam 3 ay boyunca kimseye soylemek istemiyorum