• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik bekleyen Bat mart 2018

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım sağlıkla gelsinler. Geçmiş olsun canım bundan sonraki gebeliğin sağlıkla devam etsin inşallah. Bebek kayıpları da düşündürüyor beni, yaşım 34 oluyor yarın, sebebi ne oluyor ki çok mu dikkat etmeliyiz :KK43:

benimde şuan yaş 32 4 yıllık evliyim kayıbımdan sonra 2 yılı geçti ve birdaha hamile kalamadım herşey normal dr. gidiyorum sürekli... sebepsiz düşüktü kalbi durdu :( benide korkutuyor ama doktorum dikkat etmekle alakalı deil diyo inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririz burdan birbirimize...

hamile kalamamak anne olamamak korkusu bilmiyorum çok zor kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum... bazen eşimin bile acele etme olcak demesi beni sinirlendiriyor. çok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun

benimde şuan yaş 32 4 yıllık evliyim kayıbımdan sonra 2 yılı geçti ve birdaha hamile kalamadım herşey normal dr. gidiyorum sürekli... sebepsiz düşüktü kalbi durdu :KK43: benide korkutuyor ama doktorum dikkat etmekle alakalı deil diyo inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririz burdan birbirimize...
Üzülme canım doktorun dediği doğru, sağlıklı gebeliklerde öyle sorunlar olmuyormuş, en sağlıklısı gelsin inşallah bundan sonra.

hamile kalamamak anne olamamak korkusu bilmiyorum çok zor kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum... bazen eşimin bile acele etme olcak demesi beni sinirlendiriyor. çok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben anlıyorum sizi, acele etme diye bi şey yok en azından ben acele etmek zorundayım 34 yaşındayım.

öyle mi, bazılarının bat'a 5 gün kala çıkmış silik çizgi, bunu öğrendiğim iyi oldu, tek teste güvenmiyim o zaman.
inşallah canım, nasip, 6 aylık evliyim

Benim aldığım day comfort erken gebelik testi, ilişkiden 5 gün sonra bile sonuç veriyormuş, ama az önce forumda okudum pozitif sonuç çıkan birinin kanda negatif çıkmış. Normal testlerde de silik çizgi görenler olmuş adete 5 gün kala.
Farklı çıkanlar düşündürüyor insanı en garantisi kan sanki

benimde şuan yaş 32 4 yıllık evliyim kayıbımdan sonra 2 yılı geçti ve birdaha hamile kalamadım herşey normal dr. gidiyorum sürekli... sebepsiz düşüktü kalbi durdu :KK43: benide korkutuyor ama doktorum dikkat etmekle alakalı deil diyo inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririz burdan birbirimize...
İnşallah en kısa zamanda olur

Çok zor belirsizlik olacak mı olmayacak mı. Bu ay tuttu mu tutmadı mı. tam umutlanıyoruz sonra umutlar da gidiyor.

Çok zor belirsizlik olacak mı olmayacak mı. Bu ay tuttu mu tutmadı mı. tam umutlanıyoruz sonra umutlar da gidiyor.
Canım benim bugün baş dönmesi halsizlik karnımın alt kısmnında ve sol kasığımda ağrılar batmalar oluyor inşallah pisikolojik değildir :(

Beklemek zor vallah. Ova. gününp de kacirdim bakalim bu ay ne olacak :)
Ben de bilmiyorum ne durumda adete 6 gün var ölecegim meraktan :) kasık agrım için hastaneye geldim idrar tahlili yaptı enfeksiyon var mı diye. Bi de kan tahlili yaptırmak istiyorum ama hemen de istemiyorum negatif çıkar diye adet gecikmesini bekleyip ilk idrar da görmek istiyorum kan tahlilinde daha çok hayal kırıklığına uğruyorum. İnşallah bu ay olur senin de

Ben de bilmiyorum ne durumda adete 6 gün var ölecegim meraktan :) kasık agrım için hastaneye geldim idrar tahlili yaptı enfeksiyon var mı diye. Bi de kan tahlili yaptırmak istiyorum ama hemen de istemiyorum negatif çıkar diye adet gecikmesini bekleyip ilk idrar da görmek istiyorum kan tahlilinde daha çok hayal kırıklığına uğruyorum. İnşallah bu ay olur senin de

Insallah güzel haberler aliriz

Enfeksiyon çıkmadı neden kasık ağrım olduğunu anlamadı. İdrarda hafif kan çıkmış. Çok önemli değil dedi.Belki böbrek taşı vardır dedi ama ben sanmıyorum. İlaç yazayım ama bebek düşünüyor Musun dedi. Evet düşünüyorum deyince o zaman adet olursan gittikten sonra gel dedi. Belki hamilelik vardır da o yüzden kasık ağrım vardır diye heveslendim kendi kendime ama bekleyeceğim adet gününe kadar :)

Enfeksiyon çıkmadı neden kasık ağrım olduğunu anlamadı. İdrarda hafif kan çıkmış. Çok önemli değil dedi.Belki böbrek taşı vardır dedi ama ben sanmıyorum. İlaç yazayım ama bebek düşünüyor Musun dedi. Evet düşünüyorum deyince o zaman adet olursan gittikten sonra gel dedi. Belki hamilelik vardır da o yüzden kasık ağrım vardır diye heveslendim kendi kendime ama bekleyeceğim adet gününe kadar :)

Hadi insaalah :) :) :)

Back