• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik bekleyen Bat mart 2018

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hiç araştırmadım kür ya da ben iyi gelir hiç bilmiyorum. Bir faydası oluyorsa denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Folik asit duydum tek ben onu alayım diyorum ben de. İncir iyi geliyorsa incir de tüketirim. İnşallah senin de olur kısa zamanda beklemek ve olmadığını görmek zor
Canim umudunu sakin kaybetme allahim herkese versin eger benim gercekten dogruysa sogan kuru vesilesiyle oldu hemde tek denemeyle insallah kandad cikar hemen yazarim

Allah razı olsun inşallah senin sen kanda çıkar ve hamilelik güzel geçer sagolasın :)
Allah hepimizden razi olsun kan verdim canim 4 haftalikmis allah saglikla kucacağımıza almayi nasip etsin allah isteyenlerede nasip etsin

Allah hepimizden razi olsun kan verdim canim 4 haftalikmis allah saglikla kucacağımıza almayi nasip etsin allah isteyenlerede nasip etsin
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin canım ınşallah sana
Belirtilerin varmıydı öğrenmeden önce

Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin canım ınşallah sana
Belirtilerin varmıydı öğrenmeden önce
Amin canim cok sağol benim kasiklarimda agri sirtimda agri goguslerim aciyodu baş ağrısı falann derken neredeyse butun herseyi yaşadım mide bulantısı disinda

Amin canim cok sağol benim kasiklarimda agri sirtimda agri goguslerim aciyodu baş ağrısı falann derken neredeyse butun herseyi yaşadım mide bulantısı disinda
Canım benim de göğüslerim dışında kasıkta ağrı karnımın altında ağrı sırt ağrısı hafif mide bulantıları var adetime de 4 gün var acaba hamilelik olabilir mi

Canım benim de göğüslerim dışında kasıkta ağrı karnımın altında ağrı sırt ağrısı hafif mide bulantıları var adetime de 4 gün var acaba hamilelik olabilir mi
Bilmiyorum ki canim imsallah oyledir hayirli haber verirsin bi idrar yap istersen merakini gidermiş olursun

Back