• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik bekleyen Bat mart 2018

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat ima daha 2 gün var ama iki gündür sancı çekiyorum iki gündür ped ile geziyorum herhangi adet olacakmışım gibi ama olmadı ağrı mide mi de bulandırıyor acaba diyorum adet olacakmışım yoksa hamilelik belirtiside olabilirmiş hamilelik belirtisi böyle aralıksız günlerce sürebilir mi

Bat ima daha 2 gün var ama iki gündür sancı çekiyorum iki gündür ped ile geziyorum herhangi adet olacakmışım gibi ama olmadı ağrı mide mi de bulandırıyor acaba diyorum adet olacakmışım yoksa hamilelik belirtiside olabilirmiş hamilelik belirtisi böyle aralıksız günlerce sürebilir mi
Ben düşükten önce adete bir hafta kala adet belirtilerinin aynısını yaşamıştım hatta her an adet olacak gibiydim. O yüzden belli olmaz bekle adet günü hasta olmazsan test yaparsın

Adetime bir gun kala evde test yaptım negatif. Adet günü negatif. Adet günü Akşam gidip kan testi verdim 14 çıkmıştı değer. Geç döllenme olduğu için testler Dr çıkmadı

kızlar ilaçlar dışında bitkisel bişeyler kullananlar varmı hiç aramızda... ben hiç bişey denemedim henüz herhangi bi kür bişey ilaç dışında bişey kullanmadım tavsiyeniz varmı

predictör 6 gün öncesi ile yaptım 5 gün var bat için :KK43: inşallah umut hiç bitmiyor ama....

Öyle. Daha erken umutsuzluga düsmek icin. Hayirli vakitte gelir insallah.

Merhaba arkadaşlar bende bir ocakta kimyasal gebelik yaşadım. Iki subatta adet oldum. Martin sekizin de hamile olduğumu öğrendim. Rabbim herkese nasip etsin inş

Amin. Hayirli olsun. Saglikla gelsin bebisiniz

kızlar ilaçlar dışında bitkisel bişeyler kullananlar varmı hiç aramızda... ben hiç bişey denemedim henüz herhangi bi kür bişey ilaç dışında bişey kullanmadım tavsiyeniz varmı
Ben sadece günlük üç beş tane kuru incir yedim canım. Onun etkisi oldu mu bilmiyorum ama çok şükür hamileyim

Sürebilir canım benim oğlumda adetten 3-4 gün önceden adet olcakmışım gibi ağrılarım oldu hatta o ağrılar yüzünden moralim bozuluyordu bekle bakalım az daha inşallah güzel haber olur

Back