Teşekkür ederim , inşallah hepimizin de olur en kısa zamanda.Bu kez olur umarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim , inşallah hepimizin de olur en kısa zamanda.Bu kez olur umarım
1aydan sonra düzeliyor canım ya düzene girer bu ay muhakkak. İnşallah denk gelmiştir canımBenim düşükte de öyle olmuştu. Normal adet sürem kadar sürmüştü sadece adetten daha az oldu kanamam. Ondan sonra adetimi tam tarihinde 5 ocakta oldum. Şubat 4 ye olmam gerekirken 15 şubatta adet oldum. Bu ay ben olur bilmiyorum. Belki tutarsa hamile olurum tutmazsa normal tarihte adet olur muyum gecikir mi bilmiyorum. Ovulasyon testi yapmadım adet programına göre yumurtlama dönemine baktım ne kadar doğrudur
Evet bence de çok iyi geliyor umut oluyor sıkıntını ve mutlusunu paylaşmak :)İnşallah canım iletişimde kalalım burda konuşmak iyi geliyor en azından fikir alıyoruz birbirmizden:))
İnşallah inşallah göğüs hassasiyetim dün başladı ama sebebi ne belli olur bir kaç güne1aydan sonra düzeliyor canım ya düzene girer bu ay muhakkak. İnşallah denk gelmiştir canım
Adetime 5 gün var, daily comfort diye bir erken gebelik testi aldım bakalım, eşim gelince yapıcam, alınıyor tek başıma yapınca :) bu testin güvenilir olmadığını yazanlar olmuş bir de, bakalım.Yok canim yetersiz falan olmaz zaten hamile kalırsan da 3 ay devam ediceksin kullanmaya bebiş görür onun faydasıni Allahin izniyle
Adetime 5 gün var, daily comfort diye bir erken gebelik testi aldım bakalım, eşim gelince yapıcam, alınıyor tek başıma yapınca :) bu testin güvenilir olmadığını yazanlar olmuş bir de, bakalım.
Insallah hepimiz istedigimize kavusuruz benim hala kirmizilar gorunmedi insallah hic hic gelmez 9-10 at kadar aslinda test yapasim var ama kendimi bosuna uzmek istemiyorum tek cizgiyi gorunceteşekkür ederim inşallah bu ay olur senin de. Bat yarın desene test yapsan çıkar aslında. Benim daha 8-9 gün var.
Çıkmayabiliyor bazen çıkmazsa moralini bozma, adetin geçince tekrarla, inşallah gönlüne göre olurAdetime 5 gün var, daily comfort diye bir erken gebelik testi aldım bakalım, eşim gelince yapıcam, alınıyor tek başıma yapınca :) bu testin güvenilir olmadığını yazanlar olmuş bir de, bakalım.
Test yapsan çıkar belki adetin geçtiği için. Kanda kesin çıkarInsallah hepimiz istedigimize kavusuruz benim hala kirmizilar gorunmedi insallah hic hic gelmez 9-10 at kadar aslinda test yapasim var ama kendimi bosuna uzmek istemiyorum tek cizgiyi gorunce
Benim de bir ara 10 gün vardı, bi baktım 5 gün kalmış 2 defadır habersiz yapıyorum, sonra hamile değilmişim diyorum, bu testleri neden beraber yapmıyoruz biz dedi Geçenlerde test alıp yapıcaktık şimdi keyfimizi bozmayalım dedik.yap bakalım inşallah olumlu olur canım benimde 10 gün var daha
olumsuz çıkınca eşin daha çok üzülecek aslında gizli saklı yapmak daha iyi ama o senden daha meraklı heralde
ya bir kişide de pozitif çıkmış, ama kan testi negatif, nasıl güvenicem bilmiyorum, 5 tl ilk testlerden alsaydım keşkeÇıkmayabiliyor bazen çıkmazsa moralini bozma, adetin geçince tekrarla, inşallah gönlüne göre olur
5 tl lik testte hiç çıkmaz canım sanmam, benim oğlumun hamileliğinde çıkmadı kanda çıkmıştıBenim de bir ara 10 gün vardı, bi baktım 5 gün kalmış 2 defadır habersiz yapıyorum, sonra hamile değilmişim diyorum, bu testleri neden beraber yapmıyoruz biz dedi Geçenlerde test alıp yapıcaktık şimdi keyfimizi bozmayalım dedik.
ya bir kişide de pozitif çıkmış, ama kan testi negatif, nasıl güvenicem bilmiyorum, 5 tl ilk testlerden alsaydım keşke
Benim de bir ara 10 gün vardı, bi baktım 5 gün kalmış 2 defadır habersiz yapıyorum, sonra hamile değilmişim diyorum, bu testleri neden beraber yapmıyoruz biz dedi Geçenlerde test alıp yapıcaktık şimdi keyfimizi bozmayalım dedik.
7 gün kala testlerde çıkma ihtimali Yok değil mi :)
öyle mi, bazılarının bat'a 5 gün kala çıkmış silik çizgi, bunu öğrendiğim iyi oldu, tek teste güvenmiyim o zaman.5 tl lik testte hiç çıkmaz canım sanmam, benim oğlumun hamileliğinde çıkmadı kanda çıkmıştı
inşallah canım, nasip, 6 aylık evliyimBu sefer belki birlikte yapınca uğurlu olur merakla bekliyorum sonucunu canım
ne kadarlık evlisin?
Benim aldığım day comfort erken gebelik testi, ilişkiden 5 gün sonra bile sonuç veriyormuş, ama az önce forumda okudum pozitif sonuç çıkan birinin kanda negatif çıkmış. Normal testlerde de silik çizgi görenler olmuş adete 5 gün kala.7 gün kala testlerde çıkma ihtimali Yok değil mi :)
Canım ben günümden 3 gün önce yaptım çıkmadı tam günümdü yaptım yine çıkmadı aman saçmalıyorum yok işte dedim, ertesi gün leke geldi işte bak hasta oldum dedim, tam hasta olmayıp leke gibi devam edince 3. gün dr test istedi kanda çıktı, her gebelik bir değil, yine yap sen ama net sonuç için gününü bekle bu arada da dikkat et kendineöyle mi, bazılarının bat'a 5 gün kala çıkmış silik çizgi, bunu öğrendiğim iyi oldu, tek teste güvenmiyim o zaman.
inşallah canım, nasip, 6 aylık evliyim
Benim aldığım day comfort erken gebelik testi, ilişkiden 5 gün sonra bile sonuç veriyormuş, ama az önce forumda okudum pozitif sonuç çıkan birinin kanda negatif çıkmış. Normal testlerde de silik çizgi görenler olmuş adete 5 gün kala.
köyle mi, bazılarının bat'a 5 gün kala çıkmış silik çizgi, bunu öğrendiğim iyi oldu, tek teste güvenmiyim o zaman.
inşallah canım, nasip, 6 aylık evliyim
Benim aldığım day comfort erken gebelik testi, ilişkiden 5 gün sonra bile sonuç veriyormuş, ama az önce forumda okudum pozitif sonuç çıkan birinin kanda negatif çıkmış. Normal testlerde de silik çizgi görenler olmuş adete 5 gün kala.
Anladım canım dikkat etmeye çalışıyorum, uyguladıkların normal testler miydi?Canım ben günümden 3 gün önce yaptım çıkmadı tam günümdü yaptım yine çıkmadı aman saçmalıyorum yok işte dedim, ertesi gün leke geldi işte bak hasta oldum dedim, tam hasta olmayıp leke gibi devam edince 3. gün dr test istedi kanda çıktı, her gebelik bir değil, yine yap sen ama net sonuç için gününü bekle bu arada da dikkat et kendine
İnşallah canım sağlıkla gelsinler. Geçmiş olsun canım bundan sonraki gebeliğin sağlıkla devam etsin inşallah. Bebek kayıpları da düşündürüyor beni, yaşım 34 oluyor yarın, sebebi ne oluyor ki çok mu dikkat etmeliyizk
kızlar prediktör ve fortest kullanmıştım % 90 doğru çıkıyor 7 gün öncesine kadar olandan kullanıyorum genelde hep doğru birkez hamile kaldım 1 hafta öncesinde pozitif çıktı ama maalesef kaybettim 3 aylıkken ve her ay te için resmen bir bütçe ayırıyorum artık gelsin sağlıkla bebişlerimiz