İnşallah canım sağlıkla gelsinler. Geçmiş olsun canım bundan sonraki gebeliğin sağlıkla devam etsin inşallah. Bebek kayıpları da düşündürüyor beni, yaşım 34 oluyor yarın, sebebi ne oluyor ki çok mu dikkat etmeliyiz
Üzülme canım doktorun dediği doğru, sağlıklı gebeliklerde öyle sorunlar olmuyormuş, en sağlıklısı gelsin inşallah bundan sonra.benimde şuan yaş 32 4 yıllık evliyim kayıbımdan sonra 2 yılı geçti ve birdaha hamile kalamadım herşey normal dr. gidiyorum sürekli... sebepsiz düşüktü kalbi durdubenide korkutuyor ama doktorum dikkat etmekle alakalı deil diyo inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririz burdan birbirimize...
Ben anlıyorum sizi, acele etme diye bi şey yok en azından ben acele etmek zorundayım 34 yaşındayım.hamile kalamamak anne olamamak korkusu bilmiyorum çok zor kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum... bazen eşimin bile acele etme olcak demesi beni sinirlendiriyor. çok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben anlıyorum sizi, acele etme diye bi şey yok en azından ben acele etmek zorundayım 34 yaşındayım.
Evet canım şu 5 tl lik testlerdenAnladım canım dikkat etmeye çalışıyorum, uyguladıkların normal testler miydi?
Haklısın bekleyeyim durdum durdum bir kaç gün daha durayımerken gebelik testleri var ama ben hiç denemedim bazısında çıkıyor bazısında çıkmıyor bence biraz daha bekle garanti olsun
Farklı çıkanlar düşündürüyor insanı en garantisi kan sankiöyle mi, bazılarının bat'a 5 gün kala çıkmış silik çizgi, bunu öğrendiğim iyi oldu, tek teste güvenmiyim o zaman.
inşallah canım, nasip, 6 aylık evliyim
Benim aldığım day comfort erken gebelik testi, ilişkiden 5 gün sonra bile sonuç veriyormuş, ama az önce forumda okudum pozitif sonuç çıkan birinin kanda negatif çıkmış. Normal testlerde de silik çizgi görenler olmuş adete 5 gün kala.
İnşallah en kısa zamanda olurbenimde şuan yaş 32 4 yıllık evliyim kayıbımdan sonra 2 yılı geçti ve birdaha hamile kalamadım herşey normal dr. gidiyorum sürekli... sebepsiz düşüktü kalbi durdubenide korkutuyor ama doktorum dikkat etmekle alakalı deil diyo inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririz burdan birbirimize...
Çok zor belirsizlik olacak mı olmayacak mı. Bu ay tuttu mu tutmadı mı. tam umutlanıyoruz sonra umutlar da gidiyor.hamile kalamamak anne olamamak korkusu bilmiyorum çok zor kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum... bazen eşimin bile acele etme olcak demesi beni sinirlendiriyor. çok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım benim bugün baş dönmesi halsizlik karnımın alt kısmnında ve sol kasığımda ağrılar batmalar oluyor inşallah pisikolojik değildirÇok zor belirsizlik olacak mı olmayacak mı. Bu ay tuttu mu tutmadı mı. tam umutlanıyoruz sonra umutlar da gidiyor.
Hadi inşallah inşallah psikolojik değildir de hamilelik belirtisidir :)Canım benim bugün baş dönmesi halsizlik karnımın alt kısmnında ve sol kasığımda ağrılar batmalar oluyor inşallah pisikolojik değildir
inşallahCanım benim bugün baş dönmesi halsizlik karnımın alt kısmnında ve sol kasığımda ağrılar batmalar oluyor inşallah pisikolojik değildir
Ben de bilmiyorum ne durumda adete 6 gün var ölecegim meraktan :) kasık agrım için hastaneye geldim idrar tahlili yaptı enfeksiyon var mı diye. Bi de kan tahlili yaptırmak istiyorum ama hemen de istemiyorum negatif çıkar diye adet gecikmesini bekleyip ilk idrar da görmek istiyorum kan tahlilinde daha çok hayal kırıklığına uğruyorum. İnşallah bu ay olur senin deBeklemek zor vallah. Ova. gününp de kacirdim bakalim bu ay ne olacak :)
Ben de bilmiyorum ne durumda adete 6 gün var ölecegim meraktan :) kasık agrım için hastaneye geldim idrar tahlili yaptı enfeksiyon var mı diye. Bi de kan tahlili yaptırmak istiyorum ama hemen de istemiyorum negatif çıkar diye adet gecikmesini bekleyip ilk idrar da görmek istiyorum kan tahlilinde daha çok hayal kırıklığına uğruyorum. İnşallah bu ay olur senin de
Enfeksiyon çıkmadı neden kasık ağrım olduğunu anlamadı. İdrarda hafif kan çıkmış. Çok önemli değil dedi.Belki böbrek taşı vardır dedi ama ben sanmıyorum. İlaç yazayım ama bebek düşünüyor Musun dedi. Evet düşünüyorum deyince o zaman adet olursan gittikten sonra gel dedi. Belki hamilelik vardır da o yüzden kasık ağrım vardır diye heveslendim kendi kendime ama bekleyeceğim adet gününe kadar :)
Canim daha 1 gun gecti gec dollenme olmussa belki diye erkenden yapip morelimi bozmak istemiyorum esimde 10 gun gecsin kan verelim dedi bekliyoruz anlayacaginTest yapsan çıkar belki adetin geçtiği için. Kanda kesin çıkar
Bekle garanti olur :) inşallah vardır inşallah güzel haber verirsin.Canim daha 1 gun gecti gec dollenme olmussa belki diye erkenden yapip morelimi bozmak istemiyorum esimde 10 gun gecsin kan verelim dedi bekliyoruz anlayacagin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?