• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik bekleyen Bat mart 2018

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok sağol canım. genetik incelemelerde hiçbi sorun yok kan uyuşmazlığı yada pıhtılaşmasıda yok. tek sorun rahmim kalınlaşmıyor. doktorların dediğine göre 6mm bile gebe kalan çokmuş benim 6yı geçiyo en fazla8mm oluyo(tabii yüksek estrofemle günde 8 tane) ama bu konudada doktorlar ayrı görüşte günde 6 estrofemden fazlası gebeliği engeller diyende var. 6 kullandığımdada kalınlaşmıyor :KK43: ben geçirdiğim kürtajların başarısızlığına bağlıyorum. Allah beni bu duruma düşüren o doktoru bildiği gibi yapsın diyorum tabii gerçeği sadece Allah CC biliyor.ama ben hep böyle düşünüyorum. tabii yaşla birlikte artık hormonlarda azaldı. kimseyi böyle dertlerle sıkmak istemiyorum ama insan paylaşınca bi nebze olsun rahatlıyor. okuyanlar hakkınızı helal edin olurmu.. protein yemememmi gerekiyor??? kimse bişey demedi bu konuda. Allah cümleten yar ve yardımcımız olsun
Allah yardımcın olsun insan gerçekten paylaşınca rahatlıyor birinden fikir almak çok iyi geliyor. Çevreme çok söylemiyorum ben de . Burada yazmayı tercih ediyorum kafama takılanı. Kimin hatası ya da sebebi nedir bilmiyorum ama İnşallah en kısa zamanda olur

Allah yardımcın olsun insan gerçekten paylaşınca rahatlıyor birinden fikir almak çok iyi geliyor. Çevreme çok söylemiyorum ben de . Burada yazmayı tercih ediyorum kafama takılanı. Kimin hatası ya da sebebi nedir bilmiyorum ama İnşallah en kısa zamanda olur
amin inşaalah hepimiz kavuşuruz yavrumuza hatta yavrularımıza. bende çevremle konuşamıyorum çünkü sadece yaşayan biliyor kimse anlamıyor. evlat edin, evcil hayvan al, tatile git, annesini öldüren evlatlar var, sana türbemi yaptırcak, psikiyatriye git daha bi sürü şey söylüyorlar. ama bizi tek mutlu edecek şey kendi kanımızdan canımızdan olan bi evlat bunu yaşamayan bilmiyor. hele bide acımaları, dedikoduları yokmu??? Allah kimseyi bu durumda bırakmasın hepimizi kavuştursun yavrumuza tez zamanda güzel Allahım

Benim de adete 8 gün kaldı. Kasıgıma ve bacağıma belime ağrı girince Umut doğuyor içime ama o geçince kesin boşuna hevesleniyorum diyorum. Gögüs hassasiyetim de başlıyor gibi ama adete 7 gün kala da olduğu için onu çok saymıyorum

amin inşaalah hepimiz kavuşuruz yavrumuza hatta yavrularımıza. bende çevremle konuşamıyorum çünkü sadece yaşayan biliyor kimse anlamıyor. evlat edin, evcil hayvan al, tatile git, annesini öldüren evlatlar var, sana türbemi yaptırcak, psikiyatriye git daha bi sürü şey söylüyorlar. ama bizi tek mutlu edecek şey kendi kanımızdan canımızdan olan bi evlat bunu yaşamayan bilmiyor. hele bide acımaları, dedikoduları yokmu??? Allah kimseyi bu durumda bırakmasın hepimizi kavuştursun yavrumuza tez zamanda güzel Allahım
Evcil hayavan kedi kendi can parçanın yerini tutamaz. Evin neşesi aileyi tamamlayan şey çocuktur. Tabi ki olmuyorsa elden bişey gelmiyorsa yapacak diyecek bişey yok o acıyı çekmeyen anlamaz. Anlıyormuş gibi görünür ama olmaz.

İnşallah isteyen herkes tadar umarım
yemin ederim şurda gebe kalan arkadaşlara kendim gibi seviniyorum. hem umut oluyor, hemde bu yükten bi kişi olsun kurtuldu diyorum. inşaalah seninde bu ay bebek haberini alırız. hepimiz için hergün her aklıma geldikce dua ediyorum. Allahım dünyanın her neresinde kim varsa bu hasreti çeken, ciğeri yanıp tutuşan sadece anne değil baba olamayıp yıkılan erkekler içinde, hepimizin kalbindekini ver diyorum. eskisen sadece anne olmak isteyen derdim, ama tüp bebek merkezlerinde ağlayan erkekleri görünce ondan sonra böyle dua etmeye başladım.

yemin ederim şurda gebe kalan arkadaşlara kendim gibi seviniyorum. hem umut oluyor, hemde bu yükten bi kişi olsun kurtuldu diyorum. inşaalah seninde bu ay bebek haberini alırız. hepimiz için hergün her aklıma geldikce dua ediyorum. Allahım dünyanın her neresinde kim varsa bu hasreti çeken, ciğeri yanıp tutuşan sadece anne değil baba olamayıp yıkılan erkekler içinde, hepimizin kalbindekini ver diyorum. eskisen sadece anne olmak isteyen derdim, ama tüp bebek merkezlerinde ağlayan erkekleri görünce ondan sonra böyle dua etmeye başladım.
Ne güzel söyledin gerçekten Allah o duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin. Ben de öyle çevremde hamile olduğunu öğrendiğim Kişiler o kadar dua ediyorum inşallah düşük olmaz sağ Salim kucağına alır diye. Çünkü o hayal kırıklığını acıyı biliyorum başkasının yaşanmasını istemem

Merhaba kızlar benim de bat 16 Mart, inşallah hamileyizdir bu ay . Ben de düşük yaşadım 2 kez

Merhaba kızlar benim de bat 16 Mart, inşallah hamileyizdir bu ay . Ben de düşük yaşadım 2 kez
İnşallah hamileyizdir inşallah benim de 20 mart. Ben de düşük yaptım aralıkta. Kürtaj değildi. Senin nasıldı kürtaj mı yoksa normal dşük mü

hamilelik için en az 3 ay önceden folik asit kullanmaya başlanmalı diye duymuştum ben onu kullanıyorum düşükten sonra bakalım bi faydasını görecekmiyim :KK51:
Ben bu ay başladım folik asite, 3 ağdır korunmuyoruz, bu ay hamile kaldıysam folik asitim yetersiz mi olur ki.

Merhaba kızlar bat 20 mart 1 kimyasal gebelik geçridim onda bir 12 gün önce falan belirtileirm çok vardı özelikle göğüste dolgunluk ucları dokınunca çok ağrıyırdu şuan 9 gün var ve galiba bu ay da olmadı :))
Rabbim isteyen herkese bebeşiler tez zamanda nasip etsin.

İnşallah canım. Biri kürtaj oldu diğeri kendisi düştü.
canım bende 6 düşük yaşadım ama tüm düşüklerimde kürtaj yaptılar içinde parça kalmasın diye. çok pişmanım keşke dinlemeseydim doktorları doğal düşük en güzeliymiş boşuna yaraladılar rahmimi. peki düşük olunca ne oldu yani kanaman nasıl kaç gün sürdü? adetin zamanındamı geldi

canım bende 6 düşük yaşadım ama tüm düşüklerimde kürtaj yaptılar içinde parça kalmasın diye. çok pişmanım keşke dinlemeseydim doktorları doğal düşük en güzeliymiş boşuna yaraladılar rahmimi. peki düşük olunca ne oldu yani kanaman nasıl kaç gün sürdü? adetin zamanındamı geldi
Haklısın ya kürtaj çok zor bir şey Allah tekrar göstermesin canım bayağı olmuş senin . Hamile olduğumu öğrendim adetten 3gün önce falandı . Adet gününden 9 gün sonra kanama gelmeye başladı. 8 gün yoğun bir şekilde sürdü kanama.

canım olmaz merak etme çogu kadın hamile kalınca başlıyo sağlıklı bebek doğuruyo. yani gönlünü ferah tut.
Teşekkür ederim, bat 17 Mart, diğer dönemlerimden farklılıklar yaşıyorumama adetim geçene kadar beklicem bu kez söz verdim kendime.

Merhaba kızlar bat 20 mart 1 kimyasal gebelik geçridim onda bir 12 gün önce falan belirtileirm çok vardı özelikle göğüste dolgunluk ucları dokınunca çok ağrıyırdu şuan 9 gün var ve galiba bu ay da olmadı :))
Rabbim isteyen herkese bebeşiler tez zamanda nasip etsin.
Canım çok geçmiş olsun, inşallah yine hamile kalırsın sağlıklı bir bebişe. Ben de ilk kez belirtiler yaşıyorum mesela bat'a 10 gün kala bir anda göğüsler dolgunlaştı ağrımaya başladı, 7 gün kala karnımda hafif ağrılar, seğirmeler. Hayırlısı olur inşallah.

Canım çok geçmiş olsun, inşallah yine hamile kalırsın sağlıklı bir bebişe. Ben de ilk kez belirtiler yaşıyorum mesela bat'a 10 gün kala bir anda göğüsler dolgunlaştı ağrımaya başladı, 7 gün kala karnımda hafif ağrılar, seğirmeler. Hayırlısı olur inşallah.
Amin inşallah canım.
Bence kesinlikle göğüste dolgulaşma ve ağrı varsa kesin hamilesin çünkü bu adete yakın olan göğüs hasaslaşmasına banzemiyor.

Çok geçmiş olsun, pıhtılaşma testi yapıldı mı? Nedeni neymiş ki düşüklerin :(

Aralık 5 te 5 haftalık düşük yaptım.kürtaj olmadım kanamayla atıldı. İlk adetimi ocakta beklediğim tarihte oldum. İkinci adetim 11 gün gecikti. Hamilelik için ümitlendim fakat 11 gün sonunda adet oldum. Düşükten sonraki 3. Adetim mart 20 de olacak. Hamilelik çok istiyorum sizce bu ay olur mu. Hiç korunmadık düşükten sonra.. adet takvimine göre yumurtlama dönemim iki gün sonra başlıyormuş. Sizce ne yapmalıyım önerisi olan ya da düşükten iki ay sonra hamile kalan var mı.

Back