Amin allah razı olsun Rabbim size de nasıp etsin canımHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hayırlı olsun inşallahDayanamayıp test yaptim canim bugun iki saniyede cift cizgi oldu allahim insallah bu defa mutlulugu sonsuza kadar yaşatır dua edin lütfen
İnsallah canim insallahHayırlı olsun inşallah
Çok sevindim amin inşallah kucagına almayı nasip etsinDayanamayıp test yaptim canim bugun iki saniyede cift cizgi oldu allahim insallah bu defa mutlulugu sonsuza kadar yaşatır dua edin lütfen
benim onlar hamilelik belirtisiydi. Bu ay da aynılarını yaşadım ama test yaptım negatifKızlar bu 3 gündür sol kasığımda sık sık ama saniyelik süren ağrılar sızılar oluyor özellikle bugün karnıma bile kramp gibi bişiyler oluyor belim de yanı sıra ağrı giriyo arada adetime 4 gün var acaba nedendir?
Hayırlı uğuurlu olsun rabbim tamamın erdirsin canım ne mutlu sana darısı başımızaDayanamayıp test yaptim canim bugun iki saniyede cift cizgi oldu allahim insallah bu defa mutlulugu sonsuza kadar yaşatır dua edin lütfen
hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle inşallahDayanamayıp test yaptim canim bugun iki saniyede cift cizgi oldu allahim insallah bu defa mutlulugu sonsuza kadar yaşatır dua edin lütfen
umudumuzu kaybetmiyoruz canım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bizde hamiş olcaz inşallah belli olmaz belkide pozitife döner ama olmazsa bu ay bolca incir tüketelim kendimize çok iyi bakalım olcak olcakBen test yaptım adete üç gün var. Negatif
Bata ne kadar vae seninB
benim onlar hamilelik belirtisiydi. Bu ay da aynılarını yaşadım ama test yaptım negatif
İnşallah kaybetmeyelim bu ay çok olacak gibi gelmişti ya o yüzden olmayınca şaşırdım. Bir daha ki aya inşallah. İncir miumudumuzu kaybetmiyoruz canım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bizde hamiş olcaz inşallah belli olmaz belkide pozitife döner ama olmazsa bu ay bolca incir tüketelim kendimize çok iyi bakalım olcak olcak
3 gün var benim bat aBata ne kadar vae senin
bende klomen kullanmıştım falan bu ay çok inandım olacağına ama nasip değilmiş demekki olmadı ya açıkçası bi kür denemedim bu zamana kadar bu ay sütle maydonoz buharını denemeyi düşünüyorum ve bolca incir tüketmeyiİnşallah kaybetmeyelim bu ay çok olacak gibi gelmişti ya o yüzden olmayınca şaşırdım. Bir daha ki aya inşallah. İncir mi
Canım adet geçmeden o testlere güvenme ya hala umudun var biliyorsun3 gün var benim bat a
Ben hiç araştırmadım kür ya da ben iyi gelir hiç bilmiyorum. Bir faydası oluyorsa denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Folik asit duydum tek ben onu alayım diyorum ben de. İncir iyi geliyorsa incir de tüketirim. İnşallah senin de olur kısa zamanda beklemek ve olmadığını görmek zorbende klomen kullanmıştım falan bu ay çok inandım olacağına ama nasip değilmiş demekki olmadı ya açıkçası bi kür denemedim bu zamana kadar bu ay sütle maydonoz buharını denemeyi düşünüyorum ve bolca incir tüketmeyi
bunları yapanlar çok olumlu yorum yapmış
Geçen sefer adete 3 gün kala beta 120 idi. Şimdi de olsaydı çıkardı diye düşünüyorumCanım adet geçmeden o testlere güvenme ya hala umudun var biliyorsun
Aa kan testi mi yaptın ben idrar testi yaptığını sandımGeçen sefer adete 3 gün kala beta 120 idi. Şimdi de olsaydı çıkardı diye düşünüyorum
Yok yok kan masum idrar yaptım da. Geçen sefer adetten önce hamilelik testinde çıkmıştı. Şimdi olsa yine çıkardı demek istedim :)Aa kan testi mi yaptın ben idrar testi yaptığını sandım
folik asit mutlaka kullan zaten o hamile kalmadan önce başlanıyor bebekte zeka geriliğini falan önlemek için kullanıyoruz en çokBen hiç araştırmadım kür ya da ben iyi gelir hiç bilmiyorum. Bir faydası oluyorsa denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Folik asit duydum tek ben onu alayım diyorum ben de. İncir iyi geliyorsa incir de tüketirim. İnşallah senin de olur kısa zamanda beklemek ve olmadığını görmek zor
Üzülme canım nasip önümüzdeki aya :))Yok yok kan masum idrar yaptım da. Geçen sefer adetten önce hamilelik testinde çıkmıştı. Şimdi olsa yine çıkardı demek istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?