Gebeliğe Hazırlık Hamilelik bekleyen Bat mart 2018

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B
benim onlar hamilelik belirtisiydi. Bu ay da aynılarını yaşadım ama test yaptım negatif

Dayanamayıp test yaptim canim bugun iki saniyede cift cizgi oldu allahim insallah bu defa mutlulugu sonsuza kadar yaşatır dua edin lütfen
Hayırlı uğuurlu olsun rabbim tamamın erdirsin canım ne mutlu sana darısı başımıza

Ben test yaptım adete üç gün var. Negatif
umudumuzu kaybetmiyoruz canım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bizde hamiş olcaz inşallah belli olmaz belkide pozitife döner ama olmazsa bu ay bolca incir tüketelim kendimize çok iyi bakalım olcak olcak

umudumuzu kaybetmiyoruz canım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bizde hamiş olcaz inşallah belli olmaz belkide pozitife döner ama olmazsa bu ay bolca incir tüketelim kendimize çok iyi bakalım olcak olcak
İnşallah kaybetmeyelim bu ay çok olacak gibi gelmişti ya o yüzden olmayınca şaşırdım. Bir daha ki aya inşallah. İncir mi

İnşallah kaybetmeyelim bu ay çok olacak gibi gelmişti ya o yüzden olmayınca şaşırdım. Bir daha ki aya inşallah. İncir mi
bende klomen kullanmıştım falan bu ay çok inandım olacağına ama nasip değilmiş demekki olmadı ya açıkçası bi kür denemedim bu zamana kadar bu ay sütle maydonoz buharını denemeyi düşünüyorum ve bolca incir tüketmeyi
bunları yapanlar çok olumlu yorum yapmış

Ben hiç araştırmadım kür ya da ben iyi gelir hiç bilmiyorum. Bir faydası oluyorsa denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Folik asit duydum tek ben onu alayım diyorum ben de. İncir iyi geliyorsa incir de tüketirim. İnşallah senin de olur kısa zamanda beklemek ve olmadığını görmek zor

folik asit mutlaka kullan zaten o hamile kalmadan önce başlanıyor bebekte zeka geriliğini falan önlemek için kullanıyoruz en çok

Yok yok kan masum idrar yaptım da. Geçen sefer adetten önce hamilelik testinde çıkmıştı. Şimdi olsa yine çıkardı demek istedim :)
Üzülme canım nasip önümüzdeki aya :))
Ben yaşadığımız bu belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…