- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
İnşallahyap canim mutlu haberlele gel insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahyap canim mutlu haberlele gel insallah
Amin inşallah gözün aydın çok sevindim gerçekten çünkü isteyen herkesin güzel haber alsın isterim dikkat et kendineAllah hepimizden razi olsun kan verdim canim 4 haftalikmis allah saglikla kucacağımıza almayi nasip etsin allah isteyenlerede nasip etsin
Pozitif mi ay hadi inşallah kanda da yüksek çıkar :)Canım yaptım testi çok az silik çizgi çıktı
İnşllah ya bak sende canın 5 dk içinde bu olduPozitif mi ay hadi inşallah kanda da yüksek çıkar :)
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Allah bu sevinci yaşamayı bize de nasip etsin inşallah benimde bata 5 gün kaldı ama beklicem bu sefer test yapmıcam o zamana kadar
İnşllah olur ya çok şükür annelik duygusunu da tatmışsın bizlerde yaşarız inşllah :)Kızım 15 aylık ikinciyi istiyoruz Allah nasip ederse dün adet günümdü olmadım bugunde yok daha, merakla bekliyorum aksama test yapcam, yumurtlama gununu takip etmedim dikkat etmiyorum hicbiseye ikinci cocukta rahat oluyor insan stres yapmiyorsun, ilki iki sene olmamisti..
Teşekkür ederim
Rabbim inşallah sizlerinde gönlüne göre verir dua edicem sizler içinde.
Bende bu ay bekliycem adetimi fln dedim ama dün inanılmaz karnımın alt kısmında ağrılar sağ kasımda batmalar oldu bu normal değil deyip normal bildiğimiz testlerden aldım umudum yoktu ama ilk 1 dk çok az silikti 5 dk içinde resimdeki gibi belirginleşti inşallah sağlıklı bit gebelik olur
Ay inşallah canın yaAllah razı olsun inşallah sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız kan değerlerlerinizde yüksek çıkar
Dün akşam o ağrılar bende de oldu sanki sağ tarafımda kalp atıyor gibi saniyelik ağrılar gelip gitti daha öncesinde hiçbir belirtim olmadı evde 1 adet test beni bekliyor ama tutuyorum kendimi 5 gün daha sabredicem
Ay inşallah canın ya
Bak benim de başta hep saniyelik süren ağrılar sızılar di ama dün baya rahatsız etti bel ağrım falan da var mı
Ay hadi inşallah sende güzel haberleri paylaş bizimle :))arada oluyor ama şuanda zaten nezleyim o yüzden pek anlamıyorum ateşim falanda baya yüksek hayırlısıyla iyileşseydim belki daha iyi anlayabilirdim
Ay hadi inşallah sende güzel haberleri paylaş bizimle :))
Sagol canim benim rabbim büyük 1 yilimizda 3 kisi olucaz allahin izniyle insallah sende guzl haberlerle gelirsinAmin inşallah gözün aydın çok sevindim gerçekten çünkü isteyen herkesin güzel haber alsın isterim dikkat et kendine
Hadi insallah canim hayirlsii olsunİnşllah ya bak sende canın 5 dk içinde bu oldu
Teşekkür ederimHadi insallah canim hayirlsii olsun
İnşallh en kısa zamanda :) Allah sana da bebeğine de sağlık versin :)Sagol canim benim rabbim büyük 1 yilimizda 3 kisi olucaz allahin izniyle insallah sende guzl haberlerle gelirsin
Çok iyi ya hayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlere :) adete iki gün var yine test yaptım ama çıkmadı. Benim bu ay yok inşallah gelecek aya olur. Kasık agrım ve batması devam ediyor işin garibiİnşllah ya bak sende canın 5 dk içinde bu oldu
Adet olmadan umut kesilmez bakalım canım belki geç döllenmedir kasık ağrısı bende de var hamilelik belirtisi buÇok iyi ya hayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlere :) adete iki gün var yine test yaptım ama çıkmadı. Benim bu ay yok inşallah gelecek aya olur. Kasık agrım ve batması devam ediyor işin garibi
Amin Amin insallah allah duysun sesimizi herkesin evine en guzel manzarayi versinİnşallh en kısa zamanda :) Allah sana da bebeğine de sağlık versin :)