Hamileliginizin ilk belirtileri ?

kubusnn11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
97
15
38
24
Günaydın öncelikle :) Ben 2 yıldır evliyim yeni bebek düşünmeye başladım bu ay yumurtlama dönemimde ilişkim oldu adet tarihime 10 gün var ama 3 , 4 gündür aşırı bel ağrısı vajina bölgesinde kramp var özellikle sağ kısımlar daha çok ağrıyor normalde gec kalkardım bu gün sabahın köründe uyandım ek olarakta afedersiniz gazım var bu belirtiyi de yine form da görmüştüm.. Ben psikolojik mi hissediyorum diyorum ama ağrıyor gerçekten.. denedikten 4 ,5 gün sonra içime doğdu sanki var gibi hissediyorum bilmiyorum lütfen siz neler hissetiniz hemen içinize doğdu mu :) ?

Benim aşırı bel ve kasık ağrım oldu ilk günler ve ilk haftalar

Ben adet belirtilerini yaşıyorum ama bel ağrısı daha şiddetli .. bir de regl olacağım zaman mutlaka çenemde sivilce çıkar henüz çıkmadı. Ilk denemem ama karnımda kelebekler uçuyor sanki

Kasıklarımda batma oldu hep. Normalde ya kist varsa olur yada gebelikte. Öyle derinden batma oluyordu. Gaz sancısı da çektim. Yumurtlamadan 11 gün sonra testte çıkıyor

Kasıklarımda batma oldu hep. Normalde ya kist varsa olur yada gebelikte. Öyle derinden batma oluyordu. Gaz sancısı da çektim. Yumurtlamadan 11 gün sonra testte çıkıyor
Ben dayanamayıp dün test yaptım negatif çok erken ama 10 ilk ilişkimden 10 gün geçmişti bu sefer adet tarihimi bekliyorum

Benim çok uykum vardı ve kirpiklerim uzamış ti goguslerimin uçları sızlıyor du belim yeni yeni ağrımaya başladı

Regle 10 gün varsa yumurtlayalı 3-4 gün olmuş olması lazım. Zaten 3-4 gündür ağrım var diyorsunuz. Bu ağrı gebelikten değil yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi?

Regle 10 gün varsa yumurtlayalı 3-4 gün olmuş olması lazım. Zaten 3-4 gündür ağrım var diyorsunuz. Bu ağrı gebelikten değil yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi?
Daha önce hiç yumurtlama ağrısı çektiğimi bilmiyorum .. Yumurtlama dönemimde hiç ağrım olmuyor sanırım

Merhabalar bende sizlere bişey soracaktım.ben 4 mayıs da regl oldum ve 25 mayısda tekrar oldum yukledigim takvime göre regl günümün üstünden 3 gün geçti.goğuslerimde şişkinlik ve hassasiyet var yorgunluk ve uyku isteğim var ve istahtan kesilme var ara ara hararet basiyor bu sicaklardan mi bilmiyorum ama daha once pek olmazdı fakat kokusuz bir şekinde akıntı oldu sizce ne düşünmeliyim biraz daha beklesem mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…