Günaydın öncelikle :) Ben 2 yıldır evliyim yeni bebek düşünmeye başladım bu ay yumurtlama dönemimde ilişkim oldu adet tarihime 10 gün var ama 3 , 4 gündür aşırı bel ağrısı vajina bölgesinde kramp var özellikle sağ kısımlar daha çok ağrıyor normalde gec kalkardım bu gün sabahın köründe uyandım ek olarakta afedersiniz gazım var bu belirtiyi de yine form da görmüştüm.. Ben psikolojik mi hissediyorum diyorum ama ağrıyor gerçekten.. denedikten 4 ,5 gün sonra içime doğdu sanki var gibi hissediyorum bilmiyorum lütfen siz neler hissetiniz hemen içinize doğdu mu :) ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileliginizin ilk belirtileri ?
- Konu Sahibi kubusnn11
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik 2020
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- 333
Ben dayanamayıp dün test yaptım negatif çok erken ama 10 ilk ilişkimden 10 gün geçmişti bu sefer adet tarihimi bekliyorumKasıklarımda batma oldu hep. Normalde ya kist varsa olur yada gebelikte. Öyle derinden batma oluyordu. Gaz sancısı da çektim. Yumurtlamadan 11 gün sonra testte çıkıyor
- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
Regle 10 gün varsa yumurtlayalı 3-4 gün olmuş olması lazım. Zaten 3-4 gündür ağrım var diyorsunuz. Bu ağrı gebelikten değil yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi?Günaydın öncelikle :) Ben 2 yıldır evliyim yeni bebek düşünmeye başladım bu ay yumurtlama dönemimde ilişkim oldu adet tarihime 10 gün var ama 3 , 4 gündür aşırı bel ağrısı vajina bölgesinde kramp var özellikle sağ kısımlar daha çok ağrıyor normalde gec kalkardım bu gün sabahın köründe uyandım ek olarakta afedersiniz gazım var bu belirtiyi de yine form da görmüştüm.. Ben psikolojik mi hissediyorum diyorum ama ağrıyor gerçekten.. denedikten 4 ,5 gün sonra içime doğdu sanki var gibi hissediyorum bilmiyorum lütfen siz neler hissetiniz hemen içinize doğdu mu :) ?
Daha önce hiç yumurtlama ağrısı çektiğimi bilmiyorum .. Yumurtlama dönemimde hiç ağrım olmuyor sanırımRegle 10 gün varsa yumurtlayalı 3-4 gün olmuş olması lazım. Zaten 3-4 gündür ağrım var diyorsunuz. Bu ağrı gebelikten değil yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi?
Bende de bir halsizim uykum oluyor bu günde erkenden uyandım ne varsa psikolojik midir diyorum anlamadım kiBenim çok uykum vardı ve kirpiklerim uzamış ti goguslerimin uçları sızlıyor du belim yeni yeni ağrımaya başladı
Bi kaç kişide böyle yazmış bende emin olamadım regl tarıtımı bekliyorum midemde ekşime de var amaBenim aşırı bel ve kasık ağrım oldu ilk günler ve ilk haftalar
- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
Çkk takma kafaya sonra çıkmazsa hayal kırıklığı olur. Adetini bekle en iyisiBi kaç kişide böyle yazmış bende emin olamadım regl tarıtımı bekliyorum midemde ekşime de var ama
- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
Vala bende gece uyuyamayan biriyim ama hamile kaldığım ay erkenden uyuyup 7 de uyaniyordum migdem kaziniyorBende de bir halsizim uykum oluyor bu günde erkenden uyandım ne varsa psikolojik midir diyorum anlamadım ki
- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
İnşallah bebişin seninledir tatlımBende de bir halsizim uykum oluyor bu günde erkenden uyandım ne varsa psikolojik midir diyorum anlamadım ki
Inşallahİnşallah bebişin seninledir tatlım
Öyle yapacağım henüz üzülmem için erken ilk defa deniyoruz :)Çkk takma kafaya sonra çıkmazsa hayal kırıklığı olur. Adetini bekle en iyisi
- 14 Ağustos 2018
- 1
- 0
- 6
- 38
Merhabalar bende sizlere bişey soracaktım.ben 4 mayıs da regl oldum ve 25 mayısda tekrar oldum yukledigim takvime göre regl günümün üstünden 3 gün geçti.goğuslerimde şişkinlik ve hassasiyet var yorgunluk ve uyku isteğim var ve istahtan kesilme var ara ara hararet basiyor bu sicaklardan mi bilmiyorum ama daha once pek olmazdı fakat kokusuz bir şekinde akıntı oldu sizce ne düşünmeliyim biraz daha beklesem mı?