- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Yeşil dışkiEveeett Hamişşşlerrr. Hamileliğinizi Nasıl Ve hangi belirtiler ile anladınız ? İlk yaşadığınız belirti neydi ? Bizimle paylaşır mısınız tecrübelerinizi ?
Aynen yaa bende oyleyım bir kaç gundur hiç bir şekilde ısınmıyorm ama yataaga girdim mide yorganı üzerime almıyormHe birde ben normalde usuyen bir tip degilim kisin bile kisa kol dururum evde.
Resmen titriyordum inanilmaz bir usume almisti beni :)
Canım bana bol bol dua eder misin? Adım elif. Hamilelerin duası makbuldur derler. Bana bol bol dua et hayırlısıyla hamile kalmam için. Hatta inşallah suan hamileyimdir.Hamile oldugumu ogrenmeden önce hafif hafif bas dönmelerim oluyordu ayaktayken braz uzanip dinliyordum bide ara ara terleme geliyordu yaniyordum atesin hep vardii mide bulantisi falan yasamadm en belirgini bas donememdi snra gögüslerim cokk hassaslastii he bide adet sancisi gbi agrim vardi sanki adet olcakmisim gibiydi esim mutfakta sigara iciyordu sanki burnumun ucunda iciyormus gbi his vardi ozaman braz suphelendm adetimde bir gun gecikti normalde sasmaz adet gunum gttim test aldimki pozitif cikti sevincten evdee ziplatimm defalarca allahimmmm hamileyimmmmm allahimmm bende anne olcamm diye sukurler olsun allahim die o duygu bambaska rabbimmm sizlerede bu duyguyu en kosa zamanda nasip etsnn dua ediyorumm ben 6 aylik evliyimm ve korunmadm hic 5 ayimda kaldm iste suan 5+4gnluk hamileyimmm darisi sizlere gelecegin tatli annelerii
Hımmm hayırlısı olsun rabbim saglıkla büyütsün tesekkür ederim bilgin içinYeşil dışki
Dudak çatlaması
Koltuk alti kararması
Ve inanilmaz uyku hali ne caylar ne kahveler fayda etmiyor
Bu belirtiler adet gununden on gun once basladi adet gunundede silik cizgi cikti idrar testinde
3 gebeliktede ayni belirtileri gordum bu arada kesin net belirtiler benim icin tabi darisi basina bende suan 2. Bebegi istiyorum ve 13 aydir olmuyorHımmm hayırlısı olsun rabbim saglıkla büyütsün tesekkür ederim bilgin için
Hadi yaaa. Bnde evlendiğim gunden beri istiyorum valla. Bi düşük yasadım 5 ay önce . Deniyoruz hala olmuyo ya3 gebeliktede ayni belirtileri gordum bu arada kesin net belirtiler benim icin tabi darisi basina bende suan 2. Bebegi istiyorum ve 13 aydir olmuyor
Bende 2 dusuk yasadim birisi yasiyor suan 2 yasinda 3 gebeligimde hemen olmadi 6 ayda anca tuttu ucude ama bu sefer 13 ay oldu. Bi kardesi olaun cok istiyorum.Hadi yaaa. Bnde evlendiğim gunden beri istiyorum valla. Bi düşük yasadım 5 ay önce . Deniyoruz hala olmuyo ya
etmezmiyimm cnmmm insallah tez zamanda mucizen gelirr dualarim sizinlee inanin kalbenn edilen dualar er yada gec kabul oluyoo yeterki dua edin vazgwcmeyinCanım bana bol bol dua eder misin? Adım elif. Hamilelerin duası makbuldur derler. Bana bol bol dua et hayırlısıyla hamile kalmam için. Hatta inşallah suan hamileyimdir.
Bende artık olsun istiyorum yaBende 2 dusuk yasadim birisi yasiyor suan 2 yasinda 3 gebeligimde hemen olmadi 6 ayda anca tuttu ucude ama bu sefer 13 ay oldu. Bi kardesi olaun cok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?