- 21 Ağustos 2011
- 84
- 35
canım sıklık konusunda üzerine basa basa en az gün aşırı yani 2 günde 1 dedi. ama ben hergün diyorm hastalarıma şansı daha yüksek oluyor dedi. sperm azalıyormuş dedim hayır öyle bişey yok kaliteyi etkiliyor diyorlar ama gün aşırı olursa zaten yumurta 24 saat tüplerde bekliyor kaçırma olasılığın yüksek oluyor bu defa dedi. yani bana her gün dedi. adetin 1. gününden başlayarak 11. ve 19. günleri her gün ilişkide bulunursan 6 aya kadar gebelik elde edersin dedi. bir de yataktan hemen kalkmadan alt tarafını yukarda tut ve hemen banyo yapma en az 4-5 saat yat dedi...biz çok seyrek ilişkiye girince tek sorununuz tembellik başka sorununuz yok dedi
aynen caanım bizdede tembellik oluyo hava soguk yataktan kalkmıyorum doktorun dediği gibi sabah dusa gırmek zor oluyo buda şansı azaltıyo büyükler hep der yaa üşenenin çocugu olmaz diye boşa değil demek gerçi bende sprem azaldıgını kalıtenın dustugunu bılıyorum hep oyle derler zaten bızde yapıda sorun yok ama sayıda bazen azalma bazen artma oluyo doktor problem degıl demıstı yapıda sorun olmadıgından bende bu yuzden sık sık yapmaktan yana degıldım bır de bunu denıyelım bakalım :) allahım hayırlısını nasip etsin artık.. ama bu