- 18 Aralık 2020
- 229
- 48
- 13
- 30
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallahCanım bende 6 ay denedim her ay gayet normal rutin işlerimi yapardım baza kaldırır koltuk yeri değiştirirdim vs ama hamile kaldığım ay hiç ev işi yapmadım neden bilmem kendimi hiç yormak istemedim tesadüf o ay hamile kalmışım bir şekilde hissediyorsun demek kiİnşallah güzel haberler alırsın
Canım 9 aydır olmamasının sebebi ne acaba. İlk çocuğun kendiliğinden mi oldu peki? Bende rüyamda test yapıyordum çift çizgiyi gördüm gerçek gibiydi ve ertesi günü adet oldum.. İnşallah senin bu ay tutmuştur. Benimde adet yeni bitti. İnşallah bende mayısta hamile kalırımMerhaba ben de 2. Çocuğu düşünüyorum 9 aydır. Mart ayına kadar normal denedik bir doktora gittim femara ve çatlatma iğnesi başladık. Geçen ay olmadı bu ay 2. Ayım bugün kontrole gittim yumurtaların çatlamış güzel dedi 2 hafta sonra gel test yapalım adet olursan 2 ya da 3.günü gel dedi.
Ama bugün sabah öyle bişey oldu ki... Uykudan gözlerim bir anda açıldı hamile olmadığımı düşündüğüm ve çok üzüldüm.
Geçen ay da sabah test yapacaktım. Rüyamda test yaptım ve çift çizgi hemen çıkıyordu. Sabah uyandığımda adet olmuştum
Amin canım sağol hayır hiçbirşey yapmadım hatta öyle ki hiç düşünmedim ne yalan söyleyeyim istemedim pek doğumum kışa gelsin istemiyordum annem zorlanır diye tamda aralığa denk gelecek boşverince hemen oluverdiCanım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallahözel bişeyler yaptın mı peki yoksa kendiliğinden mi oldu.. ay bende çok ev işi yaparım bu ay yapmıycam ama kendimi yormicam
Ay öyle deme yaaa belki gerçekten hamilesindirBenim adet belirtilerim hamilelik belirtileriyle aynı, o yüzden ben sürekli kendimi hamile hissediyorumRüyamda hamile olduğumu gördüm, iki gün sonrada eşim görmüş.Adeti bekliyorum fakat her ay gibi bu ayda da hamile değilim biliyorum.
Nasip işteAmin canım sağol hayır hiçbirşey yapmadım hatta öyle ki hiç düşünmedim ne yalan söyleyeyim istemedim pek doğumum kışa gelsin istemiyordum annem zorlanır diye tamda aralığa denk gelecek boşverince hemen oluverdibide eşim bu ay çok fındık ceviz badem yedi
Umarım canımBizde 2 aydır deniyoruz olmadı bu 3 ayımız içimden bir ses mayıs uğurlu gelecek diyor. Tabi ne kadar haklı ay sonunda göreceğiz. Umarım bu hisler doğru çıkar
Bebeğiniz kız mı erkek mi bende hamile olduğumu öğrendikten sonra rüyamda kırmızı elma yedim kız evlada yorumlanıyormuş o yüzden merak ettim deBen ilk gebeliğim de rüyamda kırmızı bir elma yemiştim ki elma asla sevmem rüyam da öyle bir iştahla yiyordum ki uyandığımda sanki ağzımın içi elma doluydu kayinvaledemi anlattığım da hamilemısın acaba dedi 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim bu arada gebelik düşünmüyordum plansız bir gebelikti
İkiz gebelik ve kız Di malesef 6bucuj aylık iken kaybettimBebeğiniz kız mı erkek mi bende hamile olduğumu öğrendikten sonra rüyamda kırmızı elma yedim kız evlada yorumlanıyormuş o yüzden merak ettim de
Ah inşallahAy öyle deme yaaa belki gerçekten hamilesindirhadi İnşallah olursa haber ver merak ettim bak
Yaa çok üzüldüm Allah tekrarını yaşatmasın inşallah. Benimde iki kaybım var çok zor tabi Allah kimseyi evladiyla sınamasın.kimsenin kucağını boş bırakmasınİkiz gebelik ve kız Di malesef 6bucuj aylık iken kaybettim
Amin canim de 3 kaybım var geçen ay tekrar tedaviye başladık bakalım nasip kısmet size de Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinYaa çok üzüldüm Allah tekrarını yaşatmasın inşallah. Benimde iki kaybım var çok zor tabi Allah kimseyi evladiyla sınamasın.kimsenin kucağını boş bırakmasın
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahAmin canim de 3 kaybım var geçen ay tekrar tedaviye başladık bakalım nasip kısmet size de Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Tabi ki ederim sende elinden geldiğince düşünmemeye çalış yani öyle hepten aklımdan çıkarmadım yine oldu mu acaba diye düşüncelerim vardı ama olmasa da üzülmem dediğim bir aydıNasip iştesağlıkla doğsun inşallah darısı benim başıma Dua eder misin benim için
Canım pko var bende adetlerim düzenlidir ama yumurtlama olup olmadığını bilemiyorum o yüzden. İlk çocuğumda da 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi en sonunda aşılama ile hamile kaldım.Canım 9 aydır olmamasının sebebi ne acaba. İlk çocuğun kendiliğinden mi oldu peki? Bende rüyamda test yapıyordum çift çizgiyi gördüm gerçek gibiydi ve ertesi günü adet oldum.. İnşallah senin bu ay tutmuştur. Benimde adet yeni bitti. İnşallah bende mayısta hamile kalırım
Allah razı olsun canım benim Amin İnşallahTabi ki ederim sende elinden geldiğince düşünmemeye çalış yani öyle hepten aklımdan çıkarmadım yine oldu mu acaba diye düşüncelerim vardı ama olmasa da üzülmem dediğim bir aydırabbim en yakın zamanda sevindirsin seni bu haberle
Bende de pko varCanım pko var bende adetlerim düzenlidir ama yumurtlama olup olmadığını bilemiyorum o yüzden. İlk çocuğumda da 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi en sonunda aşılama ile hamile kaldım.
Ben dün doktora gittim yumurtaların çatlamış dedi. 2 hafta bekleyeceğiz ya adet olucam ya da hamile. İnşallah bayrama hamile olarak gireriz
Ben de geçen ay öyle görmüştüm test yapmıştım ikinci çizgi çıkmıştı sabah kalktığımda adet olmuştum çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?