Vay be şeftaliyle hamile olduğunu nasıl anladıBenm kiz kardesimde ruyasinda seftali yerken görmus ertesi gunde ben test alip gitmisim ona o sekilde gorunce benden test istemisti testi yaptik hamileydi
Yaaa malum olmuş ne güzelBen değil ama eşim rüyasında görmüştü
Cok istahla yiyomus agactan toplaya toplaya biyandanda kiyafetine dolduruyomusVay be şeftaliyle hamile olduğunu nasıl anladıhayırlı olsun sağlıcakla doğsun inşallah
Yaaaa ne güzeellCok istahla yiyomus agactan toplaya toplaya biyandanda kiyafetine dolduruyomusdogdu 4 yasini gecti 2 yasinda da kardesi var
Amin insallah darisi bizim basimizaYaaaa ne güzeellmaşallah Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah
Allah razi olsun teşekkür ederim, tabiki etmez miyim sana da dileyen tüm kadınlara da Allah inşallah ne yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım❤Yaaa malum olmuş ne güzelhayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallah bana da dua eder misin
Amiinnn İnşallahAmin insallah darisi bizim basimiza
Allah razı olsun canım benim Çok Çookkk AminAllah razi olsun teşekkür ederim, tabiki etmez miyim sana da dileyen tüm kadınlara da Allah inşallah ne yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım❤
Amin Rabbim sizlere de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ❤Yaaa ne güzelrabbim hayırlıysa kucağına almayı nasip etsin İnşallah
Evet canım herkes öyle demişti ama ben çok ümitlenmemiştim ama şükürler olsun olduİnsalah canimm. Kimyasal gebelik den sonra sağlıklı gebe kalmak daha kolaymış.
Amin canım inşallahAmin Rabbim sizlere de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ❤
Kan testi yaptırdın mı canım kesin sonuç verirRegl olamadım ve 12 gün geçti halen tek yaşadığım belirti gebelik hissi karın da ayva göbeği ve doluluk hissi bulantı testler negatif ama ben öyle hissetmiyorum kesinlikle daha önce böyle bi his olmamıştı şüphem olsa da napmam lazm
Canım o zaman bi doktora görün bence İnşallah vardırYaptırdım herhangi bi şey yok beta da fakat tekrarlatmayı düşünüyorum testi
Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallahUmarım iyi bir sonuç alırım çnkü daa önce çok kist sorunu yaşadım ameliyat olmaya ramak kaldığı zamanlar olmuştu
Ah o rüyalar benzerini ben de yaşadım önce annemin arkadaşı beni hamile görmüş sonrasında benle arkadaşım aynı gece hamile olduğumu görmüştük geçen ay . regl olunca gerçekten çok üzülmüştüm . umarım sonumuz aynı olmaz Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin canım .Hayırlısı olsunBende rüyalarımda defalarca kez hamile olduğumu gördüm bebek gördüm ama hep rüya olduğunu biliyordum. En son geçen gün rüyamda gebelik testi yapıyordum ve kıpkırmızı çift çizgiyi gördüm inanır mısın gerçek gibiydi ama ertesi günü regl oldum.. işin ilginç yanı teyzemde aynı gün benim hamile olduğumu görmüş. Ve tüm bunlardan ayrı bu ay içimde farklı bir his var sanki her an gebe kalacakmışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?