Gebeliğe Hazırlık Hamileliğini ortada hiçbir şey yokken hisseden oldu mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm kiz kardesimde ruyasinda seftali yerken görmus ertesi gunde ben test alip gitmisim ona o sekilde gorunce benden test istemisti testi yaptik hamileydi
Vay be şeftaliyle hamile olduğunu nasıl anladı hayırlı olsun sağlıcakla doğsun inşallah

Yaaa malum olmuş ne güzel hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallah bana da dua eder misin
Allah razi olsun teşekkür ederim, tabiki etmez miyim sana da dileyen tüm kadınlara da Allah inşallah ne yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım❤

Allah razi olsun teşekkür ederim, tabiki etmez miyim sana da dileyen tüm kadınlara da Allah inşallah ne yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım❤
Allah razı olsun canım benim Çok Çookkk Amin İNŞALLAH

Adetten 4 5 gün önce beyaz akıntı gebelik belirtisi olabilir mi hanımlar

Regl olamadım ve 12 gün geçti halen tek yaşadığım belirti gebelik hissi karın da ayva göbeği ve doluluk hissi bulantı testler negatif ama ben öyle hissetmiyorum kesinlikle daha önce böyle bi his olmamıştı şüphem olsa da napmam lazm

Kan testi yaptırdın mı canım kesin sonuç verir

Umarım iyi bir sonuç alırım çnkü daa önce çok kist sorunu yaşadım ameliyat olmaya ramak kaldığı zamanlar olmuştu

Umarım iyi bir sonuç alırım çnkü daa önce çok kist sorunu yaşadım ameliyat olmaya ramak kaldığı zamanlar olmuştu
Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah kötü düşünme yine de

Canım bende 6 ay denedim her ay gayet normal rutin işlerimi yapardım baza kaldırır koltuk yeri değiştirirdim vs ama hamile kaldığım ay hiç ev işi yapmadım neden bilmem kendimi hiç yormak istemedim tesadüf o ay hamile kalmışım bir şekilde hissediyorsun demek ki İnşallah güzel haberler alırsın

Ah o rüyalar benzerini ben de yaşadım önce annemin arkadaşı beni hamile görmüş sonrasında benle arkadaşım aynı gece hamile olduğumu görmüştük geçen ay . regl olunca gerçekten çok üzülmüştüm . umarım sonumuz aynı olmaz Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…