- 2 Haziran 2014
- 364
- 64
- 73
- Konu Sahibi ballizencefil
-
Allah Allah neyin hesabını sormaya geliyorlar acabaCanim hurrem gibi olmaya merhamet yoksunu olmamiz lazim.. cok yiprandim cok.. gercekten de biktim artik, dolu dolu biktim yani.. aynen onemseyince insan olduklarini zannediyorlar. Ama degiller.. bu yaptiklarinin vebalini iki dunyada odeyemezler.. hakkimi da helal etmiyorum. Bu bebeginde tirnagini goremeyecekler.. ama bu sondu canim artik onlar sag ben selamet.. bitmistirr :KK63:
Böyle insanlara ne denir bilmiyorum. Cok uzuldum canım geçmis 'olsun allah ıslah etsin böyle insanlariCanim hastanede yatiyorum iki gundur.. esimin ailesiyle tartistim dun aksam bana bir kere nasil olduna gelmeyen insajlar beni azarlamaya gelmis o halimde.. bunlar olurken birden sanci girdi.. ahh dedim gidiyor bebegim kanamam da vardi.. bunlar beni oyle birakip gittiler sancimla esim geldi acilen acilden giris yaptik. Iki gundur de hastanede yatiyorum. Dun bir bugun iki olacak. Kanamam durmus ama psikolojim cok bozuk.. merak ettigin icin allah razi olsun canim insan kendini bi nebze olsun iyi hissediyor. Simdilik iyiyiz bebis de ben de
Ben gelip gitmiyormusum benim derdim neymisAllah Allah neyin hesabını sormaya geliyorlar acabaSakın takma kafana salla gitsin kimse senden ve bebeğinden önemli değil.seni o halde bırakıpta giden insana insan demem ben..uzaktan kolay geliyor herkeze yaşamayan anlamıyor malesef..üzülme sen bebeğini de üzme.allaha emanet cnm haberdar et mutlaka
Şimdi güzel bi cvp vericektim de burda ayıp kaçacak biraz..deseydin gelmiyorsam bir nedeni bir bildiğim var deseydin..allam yaa bu erkek aileleri hep aynı sanki çocuklarıyla değilde onlarla evleniyorsun.neyse boşver sen bunları sen nasıl oldun daha iyisin dimi.Ben gelip gitmiyormusum benim derdim neymis
Ah canim ahh.. dedim yine biraz konustum ama oyle bir sanci girdi ki sustum kaldim. Zaten yatiyordum gelmeden once geri gittim yattim ben yatinca beni oyle birakip gittiler.. allahim onlara bin beterini verdin icten soyluyorum canim. Onlarin da kizlari var.. dun eve geldim canim esim evi elinden geldigince temizlemis, camasir bile yikamis :) ben geldim yattim sadece kanamam da durmustu canim hastane bana iyi geldi sadece basimi kaldiramiyorum. Esime de hic bisey soylemedim onun ne sucu var ki? Elinden geleni yapiyor zaten .. hic konismadik ileri geri.. aksam gelince de patates hasladi bana, bisey yiyemiyorum cunku.. simdi de allaha sukur iyiyim canim. Zaten ipler büsbütün koptu. Artik aklima bile getirmiycem onlari.. allaha havale ettimŞimdi guzel bi cvp vericektim de burda ayıp kaçacak biraz..deseydin gelmiyorsam bir nedeni bir bildiğim var deseydin..allam yaa bu erkek aileleri hep aynı sanki çocuklarıyla değilde onlarla evleniyorsun.neyse boşver sen bunları sen nasıl oldun daha iyisin dimi.
Oncelikle cok gecmis olsun canm ya bak simdi oyle birseyki bu dunyada hic birseyi takmayacaksin kafaya oyle insan olacaksin ki gamsiz kedersiz oyleleri daha iyi oluyo iste ama bisde nerdeeee gelde kafaya takma nm bunu kendim icin diyorum sen takmaaa ama cocugunu kucagina almak istiyorsan takmayacaksin arkadas dusunmeyeceksin unutma hersey minik petekler icinnngulumsedigini gorebiliyorumm bebegini dusunnn
Bana da 3 ay dedi canim. Ben hic dinlemedim. Korunmadim, adet gormeden hamile kaldimbende yaşadım kahve rengi akıntı kanama ve malesef bebeğimin kalbi durdu kaybettim sitres yapmayın herşeyin başı o çünkü üzüntü iyi gelmiyor bebeğe birkez daha kalsam asla üzmeyeceğim kendimi .canım siz kürtajdan kaç ay sonra gebe kaldınız dr bana 3 ay dedi
Kızlar merhaba.. Bu ikinci gebeliğim, bebeğimin kalbinin durması nedeniylee kürtajjla sonuçlandı. ardından hemen hamile kaldım.. dün gece çamaşırımda 3 damla kadar kahverengi leke gördüm. hemen acile gittik.. su an 10. haftanın içindeyim, ultrasonda bebeğimi gördü çok güzel gelişmiş. hatta baya baya beelli olmuş eli ayagı.. kalp atışını da duydum..ama çok korkuyorum.. ilk gebeliğimden sonra çok yıprandım yine aynı şey olur diye ödüm patlıyor.. lütfen bana tavsiyelerde bulunun, psikolojim çok bozuldu.. ne yapmalıyım? benim gibi kanması olup da düzelen sağlıklı hamilelik geçiren ve doğuranlarr ... şimdiden teşekkür ederim
Doktor 3 ay dedi. Ben 5 ay sonra kaldim.bende yaşadım kahve rengi akıntı kanama ve malesef bebeğimin kalbi durdu kaybettim sitres yapmayın herşeyin başı o çünkü üzüntü iyi gelmiyor bebeğe birkez daha kalsam asla üzmeyeceğim kendimi .canım siz kürtajdan kaç ay sonra gebe kaldınız dr bana 3 ay dedi
Canım benim zaten seni o halde bırakıp gidende ne insanlık nede vicdan vardır..Allah'tan eşin değerini biliyorda ailesine uymuyor...eşinin tabiki bir suçu yok onların acısını eşinden çıkarma tabiki ama bence eşine tatlı dille bunları anlatman en azından ailesiyle ilgili kararı kendisi versinAh canim ahh.. dedim yine biraz konustum ama oyle bir sanci girdi ki sustum kaldim. Zaten yatiyordum gelmeden once geri gittim yattim ben yatinca beni oyle birakip gittiler.. allahim onlara bin beterini verdin icten soyluyorum canim. Onlarin da kizlari var.. dun eve geldim canim esim evi elinden geldigince temizlemis, camasir bile yikamis :) ben geldim yattim sadece kanamam da durmustu canim hastane bana iyi geldi sadece basimi kaldiramiyorum. Esime de hic bisey soylemedim onun ne sucu var ki? Elinden geleni yapiyor zaten .. hic konismadik ileri geri.. aksam gelince de patates hasladi bana, bisey yiyemiyorum cunku.. simdi de allaha sukur iyiyim canim. Zaten ipler büsbütün koptu. Artik aklima bile getirmiycem onlari.. allaha havale ettim
Bana da 3 ay dedi canim. Ben hic dinlemedim. Korunmadim, adet gormeden hamile kaldim
Canim ben hic belirti yasamadim, sadece duygusallik vardi bende.. 34. Gun alerji hapi almak icin doktora test yaptirdim bi ihtimal diye. Oyle ogrendim hamile oldugumu. Canim bosuna idrar testi yapma negatif cikiyor, yapacaksan kan testi yaptircanm gecmiş olsun nasılsın simdi.. bişey sorabilir miyim kürtajdan kaç gün sonra öğrendin hamile olduğnu.. ben kürtajdan 9 gün sonra eşimle birlikte oldum sonra da içime kurt düştü ovulasyon test yaptım pozitife yakın cıktı ertesi gün de birlikteliğimiz oldu şimdi bazı belirtiler var ama konduramıyorum sen ne belirtiler yasadın kaç gn sonra öğrendin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?