hamileliğinde kanama geçirip, kahverengi lekelenme geçirip doğum yapanlar yardımm :(

ballizencefil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
364
64
73
Kızlar merhaba.. Bu ikinci gebeliğim, bebeğimin kalbinin durması nedeniylee kürtajjla sonuçlandı. ardından hemen hamile kaldım.. dün gece çamaşırımda 3 damla kadar kahverengi leke gördüm. hemen acile gittik.. su an 10. haftanın içindeyim, ultrasonda bebeğimi gördü çok güzel gelişmiş. hatta baya baya beelli olmuş eli ayagı.. kalp atışını da duydum.. ama çok korkuyorum.. ilk gebeliğimden sonra çok yıprandım yine aynı şey olur diye ödüm patlıyor.. lütfen bana tavsiyelerde bulunun, psikolojim çok bozuldu.. ne yapmalıyım? benim gibi kanması olup da düzelen sağlıklı hamilelik geçiren ve doğuranlarr ... şimdiden teşekkür ederim

Benim yengemin 2. Aydan sonra kanamasi olmustu hemde ciddi sekilde dr un verdigi ilaclara ragmen iki ay kadar surdu ama su an 8. Ayinda saglikli bir bebek bekliyo. Iyi dusun iyi olsun dr un dediklrinide yap dinlen saglikla kucagina alirsin insallah bak kalp atisini bile duymussun ne guzel

canım çok teşkkür ederim, içimi raatlattın bi nebze

İlk gebeliğimde malesef yaşadım, düşükle sonuçlandı ancak benim bebek kalp atışı falan yoktu kesede görünmedi bhgc 4000 lerde ışduğu halde..ikinci gebeliğim bu ve yine kahve lekelenmeler var ama bu sefer takmıyorum..herşey olacağına varır değerlerimde çok yeni Allah büyük o bilir..ben ona emanet ettim meleğimi korusun kollasın 9 ay boyunca inşallah ne diyeyim.,doğana kadar bizi korkutacak bu yaramazlar ..

Cnm benimde ilk gebeliğimde leke geldi Dr gittim herşey normal dedi ama Dr sonrası kalbi Durmuş ve kürtaj olmuştum.seni endişelendirmek istemiyorum..sadece dikkatli ol yat dinlen kendini yorma ve stres yapmamaya çalış.seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşamak seni korkutuyor hepimizde olduğu gibi..ama bu demek değilki herseferinde aynı sonuç olsun..ne insanlar var doğuma kadar kanaması olupta sağlıkla kucaklarına alan..bol bol dua et cnm inş herşey yolunda gidecek umudunu kırma ve Dr nun sözünden çıkma..iyi haberlerini bekliyorum inş..ayrıca şunuda söyleyim adet döneminde de leke gelebiliyormuş belki o zamandasındır yada rahim büyüdükçe damarlarda genişler ve çatlama olup oda leke yapabiliyor diye duymuştum

canım endişelenme lütfen, o da endişeni hissedip huzursuz olmasın. Çok yakın bir arkadaşıma olmuştu, bebek çok hareketli, plasentasına fazla temas etmiş ondan olmuş demiş doktoru ama yinede hormonal vajinadan yapılan bir ilaç kullanmış, ağır işler yapmamıştı. Doktor kontrolünde olduğun sürece sıkıntı yok, içini ferah tut

Canım ilk gebeliğimde 1.5 aylıkken lekelenme ve kanamam oldu 1 ay kadar sürdü ama sağlıklı bir kızım var şu anda Allaha sığın içini ferah tutinşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına Rabnim yardımcın olsun:)

Geçmiş olsun öncelikle bende 25 haftalık hamileyim 6 haftalikken kahverengi lekelenmem oldu progestan verdiler kullandim 18haftalikken bitti bu sorunumuz simdi çok şükür bebeğim de bende iiyiz umarım sende sağlıklı şekilde bebegini kucağına alırsın

Moralini bozma riskli gebelik uzmanina git imkanin varda en ufak leke bile tehlikeli biliyosun rabbim ona omur verdiyse yaşar hic bise engel olamaz sen habire uzan kipirdama cok

neredeyse aynı şeyleri yaşamışız. ilk gebeliğim kürtajla sonlandırıldı, bebeğin kalbi durduğu için, ardından 2. ay kızıma hamile kaldım.. benim kahverengi lekelenmelerim 6. hafta başladı, ne yazıkki bu lekelenmeler düşük tehtidi demek. ben 2 ay keisntisiz yatak istirahati ve progesteron iğneleri ile devam ettim, 16. hafta iğneler kesildi, ama yürüyüş filen yasaktı hep. 5,5 aylıkken ancak lekelenmelerim kesildi ve bende hamileliğimin tadını cıkarmaya basladım, şükür 39+1 de de kızıma kavuştum.

tabi bu süreçte kaç kere kürtaj gunu belirlendi, baktık bebek gelişiyor beklemeye devam. çok yorucu bir dönemdi.

istirahat et, bol sıvı tüket, susuzluk da yapıyormus bunu... ve bol dua caımm

geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz...

canım benim herşeyim normal gidiyordu bu sefer.. hatta çok iyiymiş gelişmsi.. neden oldu bu kanama anlamıyorum.. acilde doktor kanma alanı gözlenmedi dedi.. bugün kontrole gittim doktoee herşeyin normal kanama alanı yok, progestan al dinlen dedi.. ama ben yine de çok endişeliyim.. Çok üzülüyorum
inşallah öyledir canım yaa allah o acıyı tekrar yaşatmasın hiçbirimize.. bi ajnlasam neyin nesi bu kanama
canım zaten doktor dedi ki normalde kıpır kıpır hop hop hoplaması gerekirdi stresinden pısmış kalmış bebeğin ama elimde değil ..
canım benim allah razı olsn içimi ferahlatın, benim su an durdu kanamam inşallah başlamaz tekrar allah razı olsun, maaşallah tatlı kızınaa..
canım bunları okudukca içim rahatlıyor, allah razı olsun sizden..
Moralini bozma riskli gebelik uzmanina git imkanin varda en ufak leke bile tehlikeli biliyosun rabbim ona omur verdiyse yaşar hic bise engel olamaz sen habire uzan kipirdama cok
canım biliyorum çok korkuyorum işte, doktorum iyi allaha şükür yatıyorum ama diken üstündyim
canım çook yıpratıcı bir süreç.. allahım inşallah bana da gösterir o günleri allaha sükür gelişimi çok iyi hatta doktor şaşırdı kanma olmasına, idrarından gelmiş olmasın falan dedi.. aynı senin gibi yatacağım ben de ama bana progestan hap verdi doktor iğne daha mı iyi olur ki?

Canım korkma benc endişe işini zorlaştırır, progestan kullanırsan düzelir bence korkma hiç, bende de şuan da var lekelenme ama ağrı sızı yok , kan verdim yine hgc bakılacak, daha kesesini görmeden kalbini duymadan kimselere söyleyemedim bile ...hayırlsıı olsun bu mübarek cumada kalbimize göre meleklerimizi kucağa aldığımız günleri hayal edelim canım...sakın strese girmee

sakin ol bence de tehlikeli dönemi tamamlamana 2 hafta kalmış surda, sık dişini yat yattığın yere, keyfine bak...

al eline de kumandayı, o kanaldan o kanala, arada bir buraya gel, ama endişe edip yorma kendini de bebeği de.. bişiy olmaz merak etme, benimki 5 haftalıkken dayandıysa senin meleğin daha buyuk, daha sıkı sarılacaktır sana...

canım benim allah yavrunu sana bağışlasın.. inşallah artmıştır hcg n. söyleme zaten canım nazar oluyor.. sen de yat dinln canım inşallah bol boldua edelim bugün..

inşallah canım benim.. ama o kadar zor ki öyle keyfine bakmak.. tek başımayım evde ben sıkıntı yaşıyorum..

canım korkma..benimde hamileliğimin ilk aylarında olmuştu tabi o an çok korkmuştum ağlaya ağlaya gittim doktora ilk gebeliğimde talihsizlikle sonuçlandığı için korkuyordum bebeğimin kalp atışlarını duymama rağmen rahat olamıyordum. doktorum bazı hamilerin ilk aylarında böyle durumlarla karşılaştıklarını söyledi plesenta gelişirken olabiliyormuş yalnız 15 20 gün bi dinlenme sürem olmuştu annem baktı ben dinlendim .sende dinlen stresten uzak dur.şimdi kızım 12 yaşında allahaşükür.allah kucağını dolu etsin..

Benimde tam 12.haftamda kanamsm olmustu,dr progestan vermisti(dogru hatirliyorumdur adimi umarim) sonra hersey duzeldi
Acile gittigimde dr kalbi durmus olabilir demisti hatta....saglikli bir oglum oldu sonunda
Allah sizede saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

allah razı olsun çok teşekkür ederim allah bağışlasın yavrunuzu.. ben de dinleniyorum ama stres çok elimden gelmiyor üzülmmek.. içimi ferahlattınızz yinede teşekkürler..
amin inşallah allah razı olsun içim rahatlıyor böyle okudukça..

Amin canım, bende evde yalnızım tv , pc arası gidip geliyorum :) bence önce sen sonra ben anniş olucaz...inanıyorum buna yürektennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…