hamileliğinde kanama geçirip, kahverengi lekelenme geçirip doğum yapanlar yardımm :(

Canım benim zaten seni o halde bırakıp gidende ne insanlık nede vicdan vardır..Allah'tan eşin değerini biliyorda ailesine uymuyor...eşinin tabiki bir suçu yok onların acısınıüzülüyorn çıkarma tabiki ama bence eşine tatlı dille bunları anlatman en azından ailesiyle ilgili kararı kendisi versin
Canim hastanedeyken ilk olayin oldugu zamanlar agir konustum esime mesaj attim butun gece.. kina yaksinlar vs. Dedim.. bebegimi gostermiycem sakin kapimi calmasinlar falan dedim. Sonra saiinlestim baktim o da arada kalmis cok üzülüyor, susmaya karar verdim

canım benim belirtiler idrar rengi değişiklik karın altında dolgunluk hisssi idi.ben hissettim gebe olduğumu adetime 5 gün kala idrar testi yaptım çok silik çizgi çıkmıştı herkes kesin olmaz o dedi ama ben anlamıştım adetime 2 gün kala kanda çıkmıştı rabbim tekrar versin o duygular çok güzeldi:/

canım ayaklan ama dikaktli hareket et ben çalışıyorum dr rapor yazayım dedi iyiyim diye istememiştim.herşey allahtan tabi ama tedbir almak gerek benim korunma sürem bu ay sonu doluyor eylülün 16 adet iki hafta sonra dr gideceğim başlayabilirsin derse ins eylülde başlarız :) dr arıyorum sen hangi ildesin istanbul bahçelievlere yakın medipol mega düşünüyorum ama kararsızım nisa asiye hanım çok tavsiye ediliyor oda çok yoğun

Canim ben hic belirti yasamadim, sadece duygusallik vardi bende.. 34. Gun alerji hapi almak icin doktora test yaptirdim bi ihtimal diye. Oyle ogrendim hamile oldugumu. Canim bosuna idrar testi yapma negatif cikiyor, yapacaksan kan testi yaptir
tamam canm sağol geçmiş olsun tekrar allahım bir daha yasatmasın kötü şeyler :)

Kızlar merhaba.. Bu ikinci gebeliğim, bebeğimin kalbinin durması nedeniylee kürtajjla sonuçlandı. ardından hemen hamile kaldım.. dün gece çamaşırımda 3 damla kadar kahverengi leke gördüm. hemen acile gittik.. su an 10. haftanın içindeyim, ultrasonda bebeğimi gördü çok güzel gelişmiş. hatta baya baya beelli olmuş eli ayagı.. kalp atışını da duydum..:nazar: ama çok korkuyorum.. ilk gebeliğimden sonra çok yıprandım yine aynı şey olur diye ödüm patlıyor.. lütfen bana tavsiyelerde bulunun, psikolojim çok bozuldu.. ne yapmalıyım? benim gibi kanması olup da düzelen sağlıklı hamilelik geçiren ve doğuranlarr ... şimdiden teşekkür ederim:110:

Benim bu gebeliğimde 7. haftalarda vardı ve 1 hafta sürdü.. Rengi kahverengi olduğu için doktorum çok panik olmadı... Geçmiş olsun... Rengi pembeye ya da kırmızıya dönmediği sürece Allah'ın izniyle bişi olmaz inşallah...

Canim kanamam durdu allaha sukur, ayaklandim bile ama yinede yatmam gerekiyor. . Ah bi de icime sinse.. sen de insallah hamilesindir canimm gercekten boyle bir duygu yok.. insani hayata baglayan birsey.. senin bat a ne kadar var canim?

Canım okudum en son hastanedeydin, aman kanaman durdu diye işlere atlamaa sakınn,,, o seni üzenlerde kına yaksınlar o bebişi nazarıyla devirirler gösterme bebeğini..ama sanıyorum

Sanıyorum doğduğu anda o meleği kucağına aldığın anda kalbine bir huzur gelecek..kin düşmanlık hepsi bi anda yok olacak...ve onlar bebeği görmeye gelecek..işte o an sadece meleğinin yüzüne bak...meleğinin sana ihtiyacı olan o sesini nefesine odaklan..herşeyi u utturacak o miniğe bir buse kondur canım ( bu arada benim ...bd :)

saadet nasıl oldun canım iyisindir inşallh bebiş nasıl? unutma dünyada hiçbirşey senden ve bebeğinden önemli değil size birşey olsa onların umurumda bile olmaz onlar yapasın ne yapıyorsa gül karşılarında sen sinir et onları. önemli olan sen ve bebeğin. :KK45:GÜLÜMSEMEYİ UNUTMA...

rica etsem bana bugün dua edermisin hamilelerin duası kabul olur inş)
Canim ben ankaradayim, hic bilmiyorum istanbulu maaleseff.. :( etmez miyim canim hiicc zaten hep gelir aklima sık sık dua ederim sizlere, allahim kimsenin kucagini bos birakmasin canimm. Insallah en kisa zamanda aliriz mutlu haberiniii

Benim bu gebeliğimde 7. haftalarda vardı ve 1 hafta sürdü.. Rengi kahverengi olduğu için doktorum çok panik olmadı... Geçmiş olsun... Rengi pembeye ya da kırmızıya dönmediği sürece Allah'ın izniyle bişi olmaz inşallah...
Allah razi olsun canimm, insallah kolay bir dogum geçirirsin, maasallah melegine

Son düzenleme:
Sanıyorum doğduğu anda o meleği kucağına aldığın anda kalbine bir huzur gelecek..kin düşmanlık hepsi bi anda yok olacak...ve onlar bebeği görmeye gelecek..işte o an sadece meleğinin yüzüne bak...meleğinin sana ihtiyacı olan o sesini nefesine odaklan..herşeyi u utturacak o miniğe bir buse kondur canım ( bu arada benim ...bd :)
Canim ne yalan soyleyim bana da oyle geliyor.. onlar bana yapti ama ben yapamiycam eminim.. eminim gelirler, hatta hergun sesim cikmaz benim de.. amaan canim tek melegim saglikli olsunda ben allaha havale ettim zaten.. allah oyle buyuk ki..

Son düzenleme:
BAHARSAMET: 36687740 .!.:
saadet nasıl oldun canım iyisindir inşallh bebiş nasıl? unutma dünyada hiçbirşey senden ve bebeğinden önemli değil size birşey olsa onların umurumda bile olmaz onlar yapasın ne yapıyorsa gül karşılarında sen sinir et onları. önemli olan sen ve bebeğin. :KK45:GÜLÜMSEMEYİ UNUTMA...
Canim ne yalan söyleyeyim oyle yapıyorum zaten esimle resimlerimizi paylaşıyorum instagram facebook tan. Niyetim amaclarina ulastiklarini sanmasinlar mutlu olmasinlar catlasinlar.. eminim de oyle oluyordur.. ben canim hic dile getirmiyorum artik sadece bebegim.. onlar kim yaaa, cook onemli insanlarmis gibi hayatimi mahvettiler.. artik yoklarmis gibi davranacagim

Canim ne yalan söyleyeyim oyle yapıyorum zaten esimle resimlerimizi paylaşıyorum instagram facebook tan. Niyetim amaclarina ulastiklarini sanmasinlar mutlu olmasinlar catlasinlar.. eminim de oyle oluyordur.. ben canim hic dile getirmiyorum artik sadece bebegim.. onlar kim yaaa, cook onemli insanlarmis gibi hayatimi mahvettiler.. artik yoklarmis gibi davranacagim
çoooookk doğru yapıyorsun bu yolda devam :-) :-)

Back