hamileliğinde kanama geçirip, kahverengi lekelenme geçirip doğum yapanlar yardımm :(

Ben hamileyken kanamam oldu 6. haftada. Sonra hemen acile gittim.Alttan ultrasonla bakıldı.Progestan verdi , dinlenmemi söyledi. Daha sonra hiç sorun yaşamadım.Bebeğim de 4 sene önce doğdu. :)

Benim bhgc 2kat artmamış bilmiyorum ..inşallah düzelir, eşimde takmazdı onunda canı sıkıldı sanki yazık bakalım dr anneme çok kötü değil tablo artış olması iyi demiş ..p tesi yine gidicem dr uma bakalım ne diyecek..hayırlısı

Canım sen içini ferah tut inşallah bebişin sana sımsıkı tutunacak için daraldıpında ekimi karnına koyup Ya Mübdi ismini 99 defa oku Düşük olmasını önlermiş ben çok okumuştum Allahın güzel isimlerinden biri:)

canım allah razı olsun söylediğini yapacağım, bilmiyordum, çok teşekkür ederimm

canım kaçtı, kaç olmuş? üzme kendini tam 2 kaç olmuyor zaten, hem artış olmuş sonuçta, yeni olduğu için bnce

Ben hamileyken kanamam oldu 6. haftada. Sonra hemen acile gittim.Alttan ultrasonla bakıldı.Progestan verdi , dinlenmemi söyledi. Daha sonra hiç sorun yaşamadım.Bebeğim de 4 sene önce doğdu. :)
maaşallahh benim dde kanamam durdu ama yine de yatıyorumm allahım insallah bana da gösterir o günleri.. teşekkürler canımm

Hamileligimin 6.haftasinda bi kaç damla kanama oldu bizde acile gittik. Progestan die bi ilaç verdi. O iilacı çok kullanmadım 1.5 kutudan sonra kestim. Bu arada ikinci hastalık dönemim geldiğinde kahverengi akıntım oldu. Ama bebeğime hiç birşey olmadı. Çok rahat bir hamilelik gecirdim.Ilk hamileliğin in moralini bozmasina izin verme. Iyi düşün iyi olsun.

maaşallahh benim dde kanamam durdu ama yine de yatıyorumm allahım insallah bana da gösterir o günleri.. teşekkürler canımm
Cnm nasılsın merak ettim seni herşey yolundadır umarım lekelenmem durmuş hadi gözün aydın..çalışıyormusun bilmiyorum ama sen yinede kendini yorma bol bol yat dinlen cnm

Benim dün yaşadığım stresle kanamam ve kasık ağrım arttı hgc düştü, malesef bebeğimi daha oluşmadan kaybettim sanırım..kırmızıya döndü kanamam..stres beni mahvediyor eşimde sağolsun tuz biber ikinci bebeğimde aynı tür bi stresle bıraktı beni...gelemiyorum hemen bünyem cvp veriyor , bebek zaten tutunmaya çalışıyo ..kimbili belkide kimyasaldı belki boş gebelikti..kanamam artınca hastaneye gidicem yine ..ama cidden yoruldum artık..

Sen iyice dinlen,takma kafana hiçbişeyi, şunu söylüyorum artık erkek milletine değmiyor değer vermeyeceksin...verdik,e değeri seni eziyor ezdiriyor..kendini bi bk sanıyor...çok üzgünüm ve kızgın ve kırgın..ama bu düşükten sonra çok dikkat edicem, iyi bi dr seçicem ve düzenli gidicem..kimbilir ne zamana yine denemeye başlarız ( hep zaman kaybı..ya da Allah en doğru zamanı biliyor..

Dün gece hastaneden geldik...kabuslar gördüm bir sürü...off off korkmaya başladımm ben ..gerçekten çok üzgünüm..

canım teşekkür ah keşke elimde olsaa

çok üzüldüm canımm (

benim de gebeliğimin 15. haftasında baya kanamam olmuştu. doktorum bebeğin eşinin aşağıda olduğunu ve 20. haftaya kadar yukarı çıkmazsa normal doğum yapamayacağımı ayrıca ayakta çok kalıp kendimi yorarasam düşük olabileceğini söyledi ve progestan ilaç başlamıştı. 1 ay kadar yattım ALLAH'a şükür ne düşüğüm oldu ne de sezeryana gerek kaldı. 1 ay içerisinde düzeldi.normal doğumla melek gibi bir kızım oldu. sen de hiç endişe etme ve olumlu düşün canım bol bol da istirahat et . inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın geçmiş olsun...

Benim 10. Haftam.. bugun yine lekelenmem oldu bu sefer gitmedim doktora.. yuregim sgzimda.. bu seferde kaybedersem ne yaparim ben icim aciyor resmen.. yatamiyorum cunku evde yalnizim esimle ben.. evin temizligi esimin utusu.. icime sinmiyor oyle yapmamak.. insallah gorurum ben de o gunleri dua edin bana lutfen tesekkur ederim..

Canım lütfen takma kafana leke olur sorun değil ağrı sızı eğer olursa ve kasıklar ve bel birden ağırırsa kork, şimdi sadece leke var hiç korkma..benim ağrım sızım oldu birden saplandı ..lekeler vardı, krkmuyordum ama bu seferde böyle oldu..dualarım seninle..inşallah Rabbimin izniyle sağlıklı doğum yapacaksın canım..ltfen işi gücü bırak ..sakın yorma. Kendini ..

B

Canım nasılsın nasıl oldun.umarım herşey yolundadır

Saadet nasılsın merak ediyorum seni
Canim hastanede yatiyorum iki gundur.. esimin ailesiyle tartistim dun aksam bana bir kere nasil olduna gelmeyen insajlar beni azarlamaya gelmis o halimde.. bunlar olurken birden sanci girdi.. ahh dedim gidiyor bebegim kanamam da vardi.. bunlar beni oyle birakip gittiler sancimla esim geldi acilen acilden giris yaptik. Iki gundur de hastanede yatiyorum. Dun bir bugun iki olacak. Kanamam durmus ama psikolojim cok bozuk.. merak ettigin icin allah razi olsun canim insan kendini bi nebze olsun iyi hissediyor. Simdilik iyiyiz bebis de ben de

Allah onları bildiği gibi yapsın ne diyeyim aynı durumu yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum..aman dikkat et bebişine ..bazı insanların fıtratı gerçekten pis..yazık değil mi sana karnında direnenen bebeğine..meleğine..ama şunu anlamış olmalısın canım, sen bu tip insanları önemsediğin sürece seni yıpratırlar ..sende bana demiştin..artık görüşme onlarla..sakın meleğine zarar vermelerine izin verme.... Sağlıcakla yaparsın inşallah meleğini..dualarım seninle..güçlü ol güçlü kal..

Kız hürrem kadar olamıyoruz yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…