- 2 Haziran 2014
- 364
- 64
- 73
- Konu Sahibi ballizencefil
-
Aminn insallah canimhayırlı cumalar kızlar..ilk gebeliklerde olabiliyormuş bu tarz kanamalar ama riskli diye nitelendiriliyor o yüzen korkutuyor bizleri bu cuma günü hürmetine hamile olanlara hayırlı doğum versin ,gebe kalmak isteyenleride karnını bebebişle doldursun rabbim inş:)
Canim hastanedeyken ilk olayin oldugu zamanlar agir konustum esime mesaj attim butun gece.. kina yaksinlar vs. Dedim.. bebegimi gostermiycem sakin kapimi calmasinlar falan dedim. Sonra saiinlestim baktim o da arada kalmis cok üzülüyor, susmaya karar verdimCanım benim zaten seni o halde bırakıp gidende ne insanlık nede vicdan vardır..Allah'tan eşin değerini biliyorda ailesine uymuyor...eşinin tabiki bir suçu yok onların acısınıüzülüyorn çıkarma tabiki ama bence eşine tatlı dille bunları anlatman en azından ailesiyle ilgili kararı kendisi versin
Canim kanamam durdu allaha sukur, ayaklandim bile ama yinede yatmam gerekiyor. . Ah bi de icime sinse.. sen de insallah hamilesindir canimm gercekten boyle bir duygu yok.. insani hayata baglayan birsey.. senin bat a ne kadar var canim?saadet senin kanaman devam ediyor mu canım nasılsın
tamam canm sağol geçmiş olsun tekrar allahım bir daha yasatmasın kötü şeyler :)Canim ben hic belirti yasamadim, sadece duygusallik vardi bende.. 34. Gun alerji hapi almak icin doktora test yaptirdim bi ihtimal diye. Oyle ogrendim hamile oldugumu. Canim bosuna idrar testi yapma negatif cikiyor, yapacaksan kan testi yaptir
Kızlar merhaba.. Bu ikinci gebeliğim, bebeğimin kalbinin durması nedeniylee kürtajjla sonuçlandı. ardından hemen hamile kaldım.. dün gece çamaşırımda 3 damla kadar kahverengi leke gördüm. hemen acile gittik.. su an 10. haftanın içindeyim, ultrasonda bebeğimi gördü çok güzel gelişmiş. hatta baya baya beelli olmuş eli ayagı.. kalp atışını da duydum..ama çok korkuyorum.. ilk gebeliğimden sonra çok yıprandım yine aynı şey olur diye ödüm patlıyor.. lütfen bana tavsiyelerde bulunun, psikolojim çok bozuldu.. ne yapmalıyım? benim gibi kanması olup da düzelen sağlıklı hamilelik geçiren ve doğuranlarr ... şimdiden teşekkür ederim
Canim kanamam durdu allaha sukur, ayaklandim bile ama yinede yatmam gerekiyor. . Ah bi de icime sinse.. sen de insallah hamilesindir canimm gercekten boyle bir duygu yok.. insani hayata baglayan birsey.. senin bat a ne kadar var canim?
Canim ben ankaradayim, hic bilmiyorum istanbulu maaleseff..rica etsem bana bugün dua edermisin hamilelerin duası kabul olur inş)
Allah razi olsun canimm, insallah kolay bir dogum geçirirsin, maasallah melegineBenim bu gebeliğimde 7. haftalarda vardı ve 1 hafta sürdü.. Rengi kahverengi olduğu için doktorum çok panik olmadı... Geçmiş olsun... Rengi pembeye ya da kırmızıya dönmediği sürece Allah'ın izniyle bişi olmaz inşallah...
Canim ne yalan soyleyim bana da oyle geliyor.. onlar bana yapti ama ben yapamiycam eminim.. eminim gelirler, hatta hergun sesim cikmaz benim de.. amaan canim tek melegim saglikli olsunda ben allaha havale ettim zaten.. allah oyle buyuk ki..Sanıyorum doğduğu anda o meleği kucağına aldığın anda kalbine bir huzur gelecek..kin düşmanlık hepsi bi anda yok olacak...ve onlar bebeği görmeye gelecek..işte o an sadece meleğinin yüzüne bak...meleğinin sana ihtiyacı olan o sesini nefesine odaklan..herşeyi u utturacak o miniğe bir buse kondur canım ( bu arada benim ...bd :)
Canim ne yalan söyleyeyim oyle yapıyorum zaten esimle resimlerimizi paylaşıyorum instagram facebook tan. Niyetim amaclarina ulastiklarini sanmasinlar mutlu olmasinlar catlasinlar.. eminim de oyle oluyordur.. ben canim hic dile getirmiyorum artik sadece bebegim.. onlar kim yaaa, cook onemli insanlarmis gibi hayatimi mahvettiler.. artik yoklarmis gibi davranacagimBAHARSAMET: 36687740 .!.:saadet nasıl oldun canım iyisindir inşallh bebiş nasıl? unutma dünyada hiçbirşey senden ve bebeğinden önemli değil size birşey olsa onların umurumda bile olmaz onlar yapasın ne yapıyorsa gül karşılarında sen sinir et onları. önemli olan sen ve bebeğin.GÜLÜMSEMEYİ UNUTMA...
çoooookk doğru yapıyorsun bu yolda devamCanim ne yalan söyleyeyim oyle yapıyorum zaten esimle resimlerimizi paylaşıyorum instagram facebook tan. Niyetim amaclarina ulastiklarini sanmasinlar mutlu olmasinlar catlasinlar.. eminim de oyle oluyordur.. ben canim hic dile getirmiyorum artik sadece bebegim.. onlar kim yaaa, cook onemli insanlarmis gibi hayatimi mahvettiler.. artik yoklarmis gibi davranacagim
Canim ben ankaradayim, hic bilmiyorum istanbulu maaleseff..etmez miyim canim hiicc zaten hep gelir aklima sık sık dua ederim sizlere, allahim kimsenin kucagini bos birakmasin canimm. Insallah en kisa zamanda aliriz mutlu haberiniii
Canim ben ankaradayim, hic bilmiyorum istanbulu maaleseff..etmez miyim canim hiicc zaten hep gelir aklima sık sık dua ederim sizlere, allahim kimsenin kucagini bos birakmasin canimm. Insallah en kisa zamanda aliriz mutlu haberiniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?