HAMİLELİĞİN SON AYINDA AYAKTA DURAMAMAK

MuaLLime Rana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
242
81
34
Merhaba hanımlar; hamileliğimin son ayındayım ama azıcık ayakta bile dursam bayılacak gibi oluyorum. Bacaklarımın gücü çekilmiş gibi oluyor. Şeker düşüklüğü varmış bende. Ama yemek yedikten sonra da öyle oluyorum gün boyu bu halim nerdeyse hep devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı? Çözüm olarak ne yapılabilir? Yürüyüş yapmam gerekiyor ama olmuyor

Onu Drunuz bilir. açlık tokluk şekerleri ve 3 aylık ortalama şeker baktırdınızmı? Tatlı yemeyin ama sık ve az yiyin bol su için. Dizlerinizde başka bir sorun yok dimi

Merhaba hanımlar; hamileliğimin son ayındayım ama azıcık ayakta bile dursam bayılacak gibi oluyorum. Bacaklarımın gücü çekilmiş gibi oluyor. Şeker düşüklüğü varmış bende. Ama yemek yedikten sonra da öyle oluyorum gün boyu bu halim nerdeyse hep devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı? Çözüm olarak ne yapılabilir? Yürüyüş yapmam gerekiyor ama olmuyor
Bende de oluyor doktora sordum bol bol su tüket dedi susuz kalınca daha çok oluyor onun dışında böyle hissedince biraz oturup sonra tekrar devam ediyorum bazen kahvaltı vs hazırlarken de bu oluyor oturmasam bayılacak gibi

Onu Drunuz bilir. açlık tokluk şekerleri ve 3 aylık ortalama şeker baktırdınızmı? Tatlı yemeyin ama sık ve az yiyin bol su için. Dizlerinizde başka bir sorun yok dimi
Benimde hem açlık hem tokluk şekerim düşük çıkıyor :KK43: 2-3 defa baygınlık gibi geçirdim kendimi çekyata zor attım geneldede sabahları kahvaltı hazırlarken oldu böyle baş dönmesi ardına göz kararması gibi

Gece uzun süre aç kalındığı için oluyor olabilir Sabah yatak kenarında galeta gibi bişiy olsun suyla 1-2 adet yiyip kalkın. Kahvaltıyı 9da önce yapın

Ya gerçekten çok zor oluyor ayakta duramıyorum 😞 yürüyüş yapmam lazım ama olmuyor
Sürüne sürünede olsa yürü.
Benim sağ kalçama geçen hafta bir ağrı saplandı ona rağmen 15 dkda olsa dışarıda yürüdüm yürüme dediğimde kaplumbağadan bile yavaş hamdolsun dipçik gibiyim şimdi yürüyüş herşeye iyi geliyor .Yanında biri olsun suyunuda al yanına Çiğ kuruyemiş birazda kuru meyve kan sekerinde dengede kalır

Sürüne sürünede olsa yürü.
Benim sağ kalçama geçen hafta bir ağrı saplandı ona rağmen 15 dkda olsa dışarıda yürüdüm yürüme dediğimde kaplumbağadan bile yavaş hamdolsun dipçik gibiyim şimdi yürüyüş herşeye iyi geliyor .Yanında biri olsun suyunuda al yanına Çiğ kuruyemiş birazda kuru meyve kan sekerinde dengede kalır
Çok teşekkür ediyorum bugün eşim yanımda, bugün yürümeyi deneyeceğim

X