8 haftaya kadar nolur nolmaz diye sabredebilmis biri olarak soyluyorum ki eger doktorun yapma dediyse yapma, sorun yok yapabilir diyorsa yapArkadaşlar merhaba , bu konuyu açma sebebim ne zaman kontrole gitsek doktora bunu sormayı unutuyoruzşuan 7 haftalık hamileyim 3 haftadır ilişki yaşamıyoruz. Hamileliğimde şuana kadar bir sorun gözükmedi düşük riski vs. İlişkiye girmek sakıncalı mı değil mi ? Sakıncalı değilse korunmasız ilişki mi olmalı korunmalı mı ? Bilgisi olanlardan cevap bekliyorum afedersiniz pert oldum iliskisizlikten hahdhhsjsbs
Kalp atışını duydum ama doktora sormak aklımıza gelmedi ki yani doktorda hiç belirtmedi cinsellikle ilgili bir konu. E diğer doktor randevusu nisanın kim bilir kaçı. Onu bekleyip sormayı yine unutsak ne gülerim. Bugün bı gaza geldik hadi ay nolcak dedik ama insan bı tedirgin oluyor8 haftaya kadar nolur nolmaz diye sabredebilmis biri olarak soyluyorum ki eger doktorun yapma dediyse yapma, sorun yok yapabilir diyorsa yapyani herkesin gebeliginin ilerliyisi farkli cunku. Ben normalde yurtdisinda yasiyorum ama hamileligimi ogrendigimde turkiyede tatildeydim. Turkiyedeki doktor kalp atisini duyana kadar iliski yasak dedi. 7. Haftada yurtdisindaki doktoruma kontrole geldim kalp atisini gorduk, cinsellik izni var mi diye sordum garip garip suratima bakti yani neden olmasin der gibi 8. Haftadan beri duzenli olarak devam etmekte sorun da yasamadim ayrica korunmuyoruz da…
Yavas yavasss bi sey olmazKalp atışını duydum ama doktora sormak aklımıza gelmedi ki yani doktorda hiç belirtmedi cinsellikle ilgili bir konu. E diğer doktor randevusu nisanın kim bilir kaçı. Onu bekleyip sormayı yine unutsak ne gülerim. Bugün bı gaza geldik hadi ay nolcak dedik ama insan bı tedirgin oluyoryapamadık kaldı , böyle olunca da insan daha çok istiyor hshxhajhs
Bak beni gaza getirdin yine yavaş yavaş ilerliyorum hahshshhaYavas yavasss bi sey olmazbu zamanlarin tadini cikar gobek buyuyunce hareketler cok kisitlaniyo
3 hafta boşuna tuttuk kendimizi uzuntusuyle bazı şeyler yaşamaya gidiyorum sağolundoktor ilişkiye girmeyin diyene kadar istediğiniz kadar cinsel ilişkiye girebilirsinizdoktorlar bunu siz sormadan söylemezler eğer riskli bir durum yoksa bir sorun olsa emin olun söylerlerdi. endişe etmeyin
hahaha3 hafta boşuna tuttuk kendimizi uzuntusuyle bazı şeyler yaşamaya gidiyorum sağolun
Ben tedirgin oluyorum yine de
Doktor ben sormadan kendi söylemişti cinsel ilişkiye girebilirsiniz sorun yok sadece sık girilen cinsel ilişkide kanama olabilir dedi. Eğer riskli bir durumunuz yoksa sakıncası yok yani.
Doktora artık sormam gereken şey cinsel ilişki yaşasak sıkıntı olur mu değilde cinsel ilişkiye girdik bir sorun gözüküyor mu ? OlacakYa bende ilk başta yapmayalım falan diyodum ama doktor hiçbir şey demediği için yapıyoruz biz ya 9+3 şuanartık Allah’a emanet yavrularımız
Gebeliğin riskli değilse doktor sevişmeye devam diyecek hali yokya alemsinizArkadaşlar merhaba , bu konuyu açma sebebim ne zaman kontrole gitsek doktora bunu sormayı unutuyoruzşuan 7 haftalık hamileyim 3 haftadır ilişki yaşamıyoruz. Hamileliğimde şuana kadar bir sorun gözükmedi düşük riski vs. İlişkiye girmek sakıncalı mı değil mi ? Sakıncalı değilse korunmasız ilişki mi olmalı korunmalı mı ? Bilgisi olanlardan cevap bekliyorum afedersiniz pert oldum iliskisizlikten hahdhhsjsbs
Kız ben de sormayı unuttum işte seks hayatımız askıda kaldı. Ne bileyim ilk hamilelik insan bı bilgilendirme yaparGebeliğin riskli değilse doktor sevişmeye devam diyecek hali yokya alemsinizriskli durumda açıklama yapar şu ilacı kullanıcaksınız, istirahat edeceksiniz, ilişki yasak bu tarz cümlede der yani normalde ne alaka desin
Kolay gelsiiin3 hafta boşuna tuttuk kendimizi uzuntusuyle bazı şeyler yaşamaya gidiyorum sağolun
Ilk 3 ay biraz dikkatli davranın yavaş olun yaniArkadaşlar merhaba , bu konuyu açma sebebim ne zaman kontrole gitsek doktora bunu sormayı unutuyoruzşuan 7 haftalık hamileyim 3 haftadır ilişki yaşamıyoruz. Hamileliğimde şuana kadar bir sorun gözükmedi düşük riski vs. İlişkiye girmek sakıncalı mı değil mi ? Sakıncalı değilse korunmasız ilişki mi olmalı korunmalı mı ? Bilgisi olanlardan cevap bekliyorum afedersiniz pert oldum iliskisizlikten hahdhhsjsbs
Yavaş davranarak ilerleme kararı aldık umarım doktorda güzel karşılarIlk 3 ay biraz dikkatli davranın yavaş olun yanisonra zaten bir sorun olmaz.
Yine de doktorla konuşmak lazım ama sorun olsa derdi herhalde.Ilk haftalar biraz düşük riski daha çok diye çokta sıcak yaklaşmıyorlar.
Fazla hareket etmeden usul usulYa bende ilk başta yapmayalım falan diyodum ama doktor hiçbir şey demediği için yapıyoruz biz ya 9+3 şuanartık Allah’a emanet yavrularımız
Kız hemen girdiniz mi soruyu sorman ile bu cevap arasında yarım saat yokDoktora artık sormam gereken şey cinsel ilişki yaşasak sıkıntı olur mu değilde cinsel ilişkiye girdik bir sorun gözüküyor mu ? Olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?